Ağırlık ile çalışmak kolay değil. İlk yaptığınızdan zaman ne kadar geçti bilmiyorum ama squata başlamadan önce 20-30 tane yap. Ağrısın bacakların ağrıması geçince 50 den başla günden güne arttır. Bir daha hiç ağrı olmayacaktır. Eğer ağrı bacaklarla devam edersen ara vermiş olacaksın aralıksız squata başlamadan önce alıştırmalısın.evet hep 2-3 gün yapı bırakıyordum..
bu sefer sizin dediğiniz gibi alıştırma yapcam önce...
ilk yapışımda 3gün düzgün yürüyememiştim de...:)
ben bacakların kalınlaşsın istiyorum
evde ağırlık yok ..napim...
Benim bel zaten yok oldu annemin dalga konusuyum
Beli son derece ip gibi yapıyor
Benim bel zaten yok oldu annemin dalga konusuyum
nebelim inceBenim bel zaten yok oldu annemin dalga konusuyum
Ağırlık ile çalışmak kolay değil. İlk yaptığınızdan zaman ne kadar geçti bilmiyorum ama squata başlamadan önce 20-30 tane yap. Ağrısın bacakların ağrıması geçince 50 den başla günden güne arttır. Bir daha hiç ağrı olmayacaktır. Eğer ağrı bacaklarla devam edersen ara vermiş olacaksın aralıksız squata başlamadan önce alıştırmalısın.
İlk 1 ay normal squat yaptıktan sonra, 2 inci ay dambıllı ve squatın çeşitlerine başlayabilirsin. Bacak son derece alışmalı çünkü çok hassas bünyemiz olabilir diz kapaklarında sorun olabilir.
Hadi bakalım seni de görelim
Senin neredeyse bitiyor. Bittikten sonra çeşitlerini söyleyeceğim onlara başlaman gerekecek son gaz devamtelefon kafayi yedi ya kusura bakmayin.belim ince normalde benim o yuzden ona hic bakmiyom butun dikkatim popomda yaz a kadar istedigim kivama gelir insallahj
bunlar hep squat mı harbi ...bende istiyoruummmmMotivasyon Aşılama zamanı...
Eveeeeeeettt !!!!!!bunlar hep squat mı harbi ...bende istiyoruummmm
Değişimi feci ....birşey koydurtmuşmudur?Eveeeeeeettt !!!!!!Squat ve faydaları
O kızın ismi yovanna ventura benim favorimdir. İnstagramda çok fotoğrafları var ve gerçekten inanılmaz değişime uğradı ve içinde birşey yok kendi fiziği :)şu beyaz pantolonlunun
Değişimi feci ....birşey koydurtmuşmudur?
aa onun eski poposu benimkisi gibiO kızın ismi yovanna ventura benim favorimdir. İnstagramda çok fotoğrafları var ve gerçekten inanılmaz değişime uğradı ve içinde birşey yok kendi fiziği :)
İlk olarak normal squat ile bacakları alıştıracaksın ayın sonunda hepsini teker teker yazacağım :)aa onun eski poposu benimkisi gibi
belki çıkıntısı daha az...
yani bende yapabilirim...:)
sende bana ne yapmam gerektiği söylersin
madem favorin...neler yapıyordur bilirsin
ok 1hafta alıştırma yapsam yeterli olur herhalde...sonrada 1 aylık ağırlıksız squat..İlk olarak normal squat ile bacakları alıştıracaksın ayın sonunda hepsini teker teker yazacağım :)
eveet yasasin bide ben omuz egzersiz eklicem azcikda karin ttamamdrSenin neredeyse bitiyor. Bittikten sonra çeşitlerini söyleyeceğim onlara başlaman gerekecek son gaz devam
geçen telefon çaldı ben squat yapıyordum oğlum baktı karşıdaki beni sordu oğlumda diyorki ne yapsın oturup kalkıyo oturup kalkıyo hep böyle işteayy valahi ya boyle devambasarcaz resimlere bakip bakip olcak diyorum finaller var ben hala popo derdindeyim
Göbeğe etki ediyor mu tatlım ya onun îöin ekstra bir şey yapayım mıBenim bel zaten yok oldu annemin dalga konusuyum
Allahım beni fena gülme krizi tuttu yaGe
geçen telefon çaldı ben squat yapıyordum oğlum baktı karşıdaki beni sordu oğlumda diyorki ne yapsın oturup kalkıyo oturup kalkıyo hep böyle işte
Ge
geçen telefon çaldı ben squat yapıyordum oğlum baktı karşıdaki beni sordu oğlumda diyorki ne yapsın oturup kalkıyo oturup kalkıyo hep böyle işte[/UOTE] haha yerim onu cok guldumyaVisenyaa sadece kalkerkenmi iceri cekmek gerekiyi ben surekli iceri cekuyodum yanlismi