Squat hakkında herşey !!!

Ağırlık ile çalışmak kolay değil. İlk yaptığınızdan zaman ne kadar geçti bilmiyorum ama squata başlamadan önce 20-30 tane yap. Ağrısın bacakların ağrıması geçince 50 den başla günden güne arttır. Bir daha hiç ağrı olmayacaktır. Eğer ağrı bacaklarla devam edersen ara vermiş olacaksın aralıksız squata başlamadan önce alıştırmalısın.

İlk 1 ay normal squat yaptıktan sonra, 2 inci ay dambıllı ve squatın çeşitlerine başlayabilirsin. Bacak son derece alışmalı çünkü çok hassas bünyemiz olabilir diz kapaklarında sorun olabilir.
Hadi bakalım seni de görelim

ok :) yarından başlıyorum alıştırmaya...teşekkürler

telefon kafayi yedi ya kusura bakmayin.belim ince normalde benim o yuzden ona hic bakmiyom butun dikkatim popomda yaz a kadar istedigim kivama gelir insallahj

telefon kafayi yedi ya kusura bakmayin.belim ince normalde benim o yuzden ona hic bakmiyom butun dikkatim popomda yaz a kadar istedigim kivama gelir insallahj
Senin neredeyse bitiyor. Bittikten sonra çeşitlerini söyleyeceğim onlara başlaman gerekecek son gaz devam

O kızın ismi yovanna ventura benim favorimdir. İnstagramda çok fotoğrafları var ve gerçekten inanılmaz değişime uğradı ve içinde birşey yok kendi fiziği :)
aa onun eski poposu benimkisi gibi
belki çıkıntısı daha az...
yani bende yapabilirim...:)
sende bana ne yapmam gerektiği söylersin
madem favorin...neler yapıyordur bilirsin

aa onun eski poposu benimkisi gibi
belki çıkıntısı daha az...
yani bende yapabilirim...:)
sende bana ne yapmam gerektiği söylersin
madem favorin...neler yapıyordur bilirsin
İlk olarak normal squat ile bacakları alıştıracaksın ayın sonunda hepsini teker teker yazacağım :)

Ge

geçen telefon çaldı ben squat yapıyordum oğlum baktı karşıdaki beni sordu oğlumda diyorki ne yapsın oturup kalkıyo oturup kalkıyo hep böyle işte
Allahım beni fena gülme krizi tuttu ya Oturup kalkıyor oturup kalkıyor
Göbeğe etki ediyor canım. Egildiginde kalkarken göbeği sürekli içine çek dümdüz yapıyor. Ama ben bunla kalmıyorum tabii. Mekikte çekiyorum.

Göbeği sürekli yaparken çekmek yanlış. Hem salacaksin yani serbest bırakacaksin hemde içine çekeceksin. Icin çekip bırakacaksin. Çekip bırakacaksin. Öyle daha iyi olur sürekli içine çekerek durmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…