canım bende değişim oluyor demin baktımda aynadan kasları farkediyorum üstelikte düzenli yapmıyorum daha başlardayım sonlara doğru nasıl bir popom olacak merak içindeyimaynen ben eklicem bak bugun 185 yapcam ben hiç aksatmadım ama mukemmel bi degişim beklemeyin tabi azcık sıkılaşma toparlanma var sadece
bebişko bende ekliycem gaza geldimrapisa 1 ay sonra ekleyeceğim ben bakarsın tatlım
hahah değişim varsa ne guzel işte ben sadece sıkılaşma hissediyorum ve birazda toaparlanma insallah guzl degısımler olur hepimizincanım bende değişim oluyor demin baktımda aynadan kasları farkediyorum üstelikte düzenli yapmıyorum daha başlardayım sonlara doğru nasıl bir popom olacak merak içindeyimbende foto eklerdim ama squata başladığım gün çekmiştim benimkiler çıbıldak olduğundan taşa tutulurum diye eklemiyorum
ben squatı yaparken 3kg ağırlıkla yapıyorum ağırlığı elimde tutmaktaki amacaım ayak bileğime bağlayınca zaten ayaklarımı kaldırmadığımdan etkisi olacağını düşünmüyorum elimde tutunca kalkarken dambılın ağırlığını hissediyorum. kollara da azda olsa etki etse kârdırRıca ederım.. Nedense bılege ağırlık bağlamaya karşıyım. BIranda sadece bır kasa fazla ağırlık yüklemek yanlış bence profesyonel olmayanlar harcı tabı. Ama öyle bıle olsa elde ağırlık daha ıyı neden hem bacak hem kol çalıştırmayalım kı aynı anda
Süper o zaman. Bacaklarıda şekle sokuyormuş ağırlıkla yaparsan kaslanırda bacaklar öptüm senibebişko bende ekliycem gaza geldim
canım ben öyle kaslı sevmiyorum benimkiler inceler estetik düşünüyorumSüper o zaman. Bacaklarıda şekle sokuyormuş ağırlıkla yaparsan kaslanırda bacaklar öptüm seni
Bence ihtiyacın yok estetiğe falancanım ben öyle kaslı sevmiyorum benimkiler inceler estetik düşünüyorum
canım ya gönül rahatlığıyla etek, tayt,dar pantolon giyemiyorumBence ihtiyacın yok estetiğe falan
milletin içinde nasıl yapıyorsun ben utanırımBugün 30 day squat challenge'ta 2. günüm! ama henüz başlamadım çünkü ofis bi boşalamadı! az sonra herkesin içinde çömelip kalkmaya başlıycam!
aslında oradaki bayanları toplayıp grup oluştursan süper eğlenceli olurAhhahah yok ayol! Sonunda o olacak demek istiyorum yoksa yapamam tabi
popolar yukarı operasyonuAhhahah yok ayol! Sonunda o olacak demek istiyorum yoksa yapamam tabi
popolar yukarı operasyonu
bende şişman değilim ama görüntümü ve sağlığımı önemsediğim için spor yapıyorumBenden başka takan yok yaa. İki tanesi zaten ne yese yaramayan cinsten diğer ikisi de pek sallamıyor. Kendi halimde çabalıyorum işte.
Gerçekten 44 yaşında mısın ? Sahi ciddi misin ya !!!! "Yapamam, edemem ben sonuç alamam." diyenlere ibret olsun. Kalça çok şekilli benim bile öyle çizgim yok kalça da. Fotoğraflar motivasyon için güzel olacakPopo resmi cekmeyi bir turlu beceremiyorum. Oldugu kadar cektim. Biraz karnim ve ic bacagim kaldi tabii squat tan baska sporlar da yapiyorum.
Arayi fazla açmamaya özen göster. 6 gün ve 10 gün geçse kalça daki kaslar yok olabiliyor. O yüzden 2 veya 3 günden arayi açma. Ben çok yoğun olduğumda mutfağa gelip giderken bile yapiyorum. Hatta bir kaç gün önce eve geç gelmiştim. Yorgunluk kahvesi yaparken kahvem olasiya kadar 50 tane yaptım.vaaaay be neler yapıyormuş bu squat . bende başladım 1aylık programa ama 75 teyim 2 gündür yapamadım . düzenli olmasa da haftada 3-4 gün yapıp devam ettirmeye çalışıyorum. göğüs konusunda aslında bende senin gibiyim. önceden göğüs ve sırt egzersiz programını yapıyordum göğüslerim dik ve güzel görünüyordu. o egzersizde de senin söylediğin hareketler var. üşenmeyip yapmak lazım
Ben ekleyecegim. Son gaz devam ediyorum. Başlayan güzel hanim kızlarımızda var isteyeceğim onlardan. :)aslında kendi fotolarımızı eklesek ne güzel olur öncesi ve sonrası daha gerçek.
Aslında ofiste çalışanlar için en iyi program squat. Wc gittiğinde bile yapabilirsin.Bugün 30 day squat challenge'ta 2. günüm! ama henüz başlamadım çünkü ofis bi boşalamadı! az sonra herkesin içinde çömelip kalkmaya başlıycam!
Az kalmış rakamlara. Şimdiden sarkmadan başlamak güzel olur. O rakamlara ulaşmak için cardiolarina devam et. Cardio hergün yap. Cardio bittikten sonra biraz dinlen. Bölgesel hareketler yap. Ve squati sona birak cardio-bölgesel incelme-squat.@GMelancım,169 boyum72 kiloyum.vucudum orantilıdir.62-65 arası olmayı planlıyorum.artık yavaş yavaş başlayayım istiyorum.plates dvdlerim, koşu bandim var.jillian squat falan yapmak istiyorum.ama hangisini ne zaman ne kadar yapacağımı bilmiyorum.senden ricam bana bir program yapar mısin onu uygulamam için.teşekkürler canımm.