Squat hakkında herşey !!!

Göbeği sürekli yaparken çekmek yanlış. Hem salacaksin yani serbest bırakacaksin hemde içine çekeceksin. Icin çekip bırakacaksin. Çekip bırakacaksin. Öyle daha iyi olur sürekli içine çekerek durmasin.
iyi oldu fediginiz bak yanlis yapiyomusum sagol canim :)

bende tibet yogamı yaptım 1saat önce...
şimdi bişeyler atıştırıp ardından 15 tanecik yapicim...

Bem bugün 3. Günümü yaptm 60 squat beni pek zorlamıyor henüz jillanda da squat olduğu için bacaklar alşkn biraccik

ben yaptim dusumuda aldim kahve limonda yaptim yarinda dinleniyorum bende
Tatlım sanki artık maskeyi bırakacak gibiyim. Benim çatlaklar yok oldu gitti vallahi. Yıllardır kullanmadığım kalmadı ama bu maske bire bir aksatmadan yaptım 1-2 ayda hemen sonuç verdi. Darısı size.
bende tibet yogamı yaptım 1saat önce...
şimdi bişeyler atıştırıp ardından 15 tanecik yapicim...
Atıştırdıktan sonra aradan 1 saat geçsin zorlanmadan yapabilirsiniz :)
Bem bugün 3. Günümü yaptm 60 squat beni pek zorlamıyor henüz jillanda da squat olduğu için bacaklar alşkn biraccik
Jillian zaten beni mahvetti balım. Sıkılaşayım derken kilo verdim. Birtek şınav çekemiyordum ona alıştım günde 50-60 tane yapıyorum Şu iç bacak aletinden kardeşime de alacağım sporla alakası yok ama artık yapmalı. :)

Thing master mi canm ben hergün aksatmadan en az 300 tane yapiyorum bacaklarim şekle girmeye başladi sankim squatlada popoyu terbiye ettik mi çıtır olcem

benimkiler baya catlak ya umarim gecer
Aksatmadan yapacaksın:)
Thing master mi canm ben hergün aksatmadan en az 300 tane yapiyorum bacaklarim şekle girmeye başladi sankim squatlada popoyu terbiye ettik mi çıtır olcem
300 az değil ya maşallah. Yaza kadar vücutlar toplanır ama toplanınca da bırakmak yok !!!!

15 taneyi yaptım...ve yazdığın gibi
topuklara basarak kalktım belden yardım almadım...üst bacaklar az kasıldı çok zevkliydi...peki kolları nasıl tuttuğumuz önemli mi?

15 taneyi yaptım...ve yazdığın gibi
topuklara basarak kalktım belden yardım almadım...üst bacaklar az kasıldı çok zevkliydi...peki kolları nasıl tuttuğumuz önemli mi?
Kolları nasıl tuttuğumuz pek önemli değil. Ama belini dik tutmaya özen göster.
şöylede yapabilirsin böyle de.. Tabi ben sonuncu attığımki gibi elime dambıl alıp yapıyorum.

Bende çok güldüm valla...göbeğede yarıyor demek süper o zaman bende yarım mekik çekiyorum ameliyattan dolayı çok zorlamak istemiyorum 6ay dolmadan

şöylede yapabilirsin böyle de.. Tabi ben sonuncu attığımki gibi elime dambıl alıp yapıyorum.
birde bişey daha sorcam...
sandalyeye oturur gibi mi yani dizlerimizin hizasında mı yoksa...dizden biraz ağşaya mı eğilicez...

ben ilk resşmdeki kadar çökmüyorum tam 90 derecelik bi açıyla yapıyorum
B

birde bişey daha sorcam...
sandalyeye oturur gibi mi yani dizlerimizin hizasında mı yoksa...dizden biraz ağşaya mı eğilicez...
O ilk fotoğrafi kollar için attım tabi. ama onun gibi o kadar comelmeyeceksin. Ilk sayfada comme hareketleri ve nasıl yapılacaklari yer alıyor.
Bende çok güldüm valla...göbeğede yarıyor demek süper o zaman bende yarım mekik çekiyorum ameliyattan dolayı çok zorlamak istemiyorum 6ay dolmadan
Ben oldum olası yarım mekik çekerim. Tam mekik her an zarar verebilir dikkat edin. Üstüne fazla düşmeyin.

Sa
sağol canım be iyi yaptın bu topiği açmakla

Reactions: ffz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…