iyi oldu fediginiz bak yanlis yapiyomusum sagol canim :)Göbeği sürekli yaparken çekmek yanlış. Hem salacaksin yani serbest bırakacaksin hemde içine çekeceksin. Icin çekip bırakacaksin. Çekip bırakacaksin. Öyle daha iyi olur sürekli içine çekerek durmasin.
Bugün çok geç uyandım. Bende geceye doğru yapacağım sonra duş derken yarın dinlenme günüm :)iyi oldu fediginiz bak yanlis yapiyomusum sagol canim :)
ben yaptim dusumuda aldim kahve limonda yaptim yarinda dinleniyorum bendeBugün çok geç uyandım. Bende geceye doğru yapacağım sonra duş derken yarın dinlenme günüm :)
Tatlım sanki artık maskeyi bırakacak gibiyim. Benim çatlaklar yok oldu gitti vallahi. Yıllardır kullanmadığım kalmadı ama bu maske bire bir aksatmadan yaptım 1-2 ayda hemen sonuç verdi.ben yaptim dusumuda aldim kahve limonda yaptim yarinda dinleniyorum bende
Atıştırdıktan sonra aradan 1 saat geçsin zorlanmadan yapabilirsiniz :)bende tibet yogamı yaptım 1saat önce...
şimdi bişeyler atıştırıp ardından 15 tanecik yapicim...
Jillian zaten beni mahvetti balım. Sıkılaşayım derken kilo verdim. Birtek şınav çekemiyordum ona alıştım günde 50-60 tane yapıyorumBem bugün 3. Günümü yaptm 60 squatbeni pek zorlamıyor henüz jillanda da squat olduğu için bacaklar alşkn biraccik
Tatlım sanki artık maskeyi bırakacak gibiyim. Benim çatlaklar yok oldu gitti vallahi. Yıllardır kullanmadığım kalmadı ama bu maske bire bir aksatmadan yaptım 1-2 ayda hemen sonuç verdi.Darısı size.
Atıştırdıktan sonra aradan 1 saat geçsin zorlanmadan yapabilirsiniz :)
Jillian zaten beni mahvetti balım. Sıkılaşayım derken kilo verdim. Birtek şınav çekemiyordum ona alıştım günde 50-60 tane yapıyorumŞu iç bacak aletinden kardeşime de alacağım sporla alakası yok ama artık yapmalı. :)
Aksatmadan yapacaksın:)benimkiler baya catlak ya umarim gecer
300 az değil ya maşallah. Yaza kadar vücutlar toplanır ama toplanınca da bırakmak yok !!!!Thing master mi canm ben hergün aksatmadan en az 300 tane yapiyorum bacaklarim şekle girmeye başladi sankimsquatlada popoyu terbiye ettik mi çıtır olcem
Aksatmadan yapacaksın:)
300 az değil ya maşallah. Yaza kadar vücutlar toplanır ama toplanınca da bırakmak yok !!!!
Kolları nasıl tuttuğumuz pek önemli değil. Ama belini dik tutmaya özen göster.15 taneyi yaptım...ve yazdığın gibi
topuklara basarak kalktım belden yardım almadım...üst bacaklar az kasıldı çok zevkliydi...peki kolları nasıl tuttuğumuz önemli mi?
Bende çok güldüm valla...göbeğede yarıyor demek süper o zaman bende yarım mekik çekiyorum ameliyattan dolayı çok zorlamak istemiyorum 6ay dolmadanAllahım beni fena gülme krizi tuttu yaOturup kalkıyor oturup kalkıyor
Göbeğe etki ediyor canım. Egildiginde kalkarken göbeği sürekli içine çek dümdüz yapıyor. Ama ben bunla kalmıyorum tabii. Mekikte çekiyorum.
birde bişey daha sorcam...Kolları nasıl tuttuğumuz pek önemli değil. Ama belini dik tutmaya özen göster.şöylede yapabilirsinböyle de.. Tabi ben sonuncu attığımki gibi elime dambıl alıp yapıyorum.
ben ilk resşmdeki kadar çökmüyorum tam 90 derecelik bi açıyla yapıyorumKolları nasıl tuttuğumuz pek önemli değil. Ama belini dik tutmaya özen göster.şöylede yapabilirsinböyle de.. Tabi ben sonuncu attığımki gibi elime dambıl alıp yapıyorum.
O ilk fotoğrafi kollar için attım tabi.birde bişey daha sorcam...
sandalyeye oturur gibi mi yani dizlerimizin hizasında mı yoksa...dizden biraz ağşaya mı eğilicez...
Ben oldum olası yarım mekik çekerim. Tam mekik her an zarar verebilir dikkat edin. Üstüne fazla düşmeyin.Bende çok güldüm valla...göbeğede yarıyor demek süper o zaman bende yarım mekik çekiyorum ameliyattan dolayı çok zorlamak istemiyorum 6ay dolmadan
sağol canım be iyi yaptın bu topiği açmaklaO ilk fotoğrafi kollar için attım tabi.ama onun gibi o kadar comelmeyeceksin. Ilk sayfada comme hareketleri ve nasıl yapılacaklari yer alıyor.
Ben oldum olası yarım mekik çekerim. Tam mekik her an zarar verebilir dikkat edin. Üstüne fazla düşmeyin.
Canım bu thing master dediğiniz spor aleti plates çemberi ile aynı etkiye sahip değilmi..Aksatmadan yapacaksın:)
300 az değil ya maşallah. Yaza kadar vücutlar toplanır ama toplanınca da bırakmak yok !!!!
Motivasyon Aşılama zamanı...
Evet ikisi aynı işlevi görüyor. :)Canım bu thing master dediğiniz spor aleti plates çemberi ile aynı etkiye sahip değilmi..
Daha çok gaza getirir kareler. :)bu resim cok dikkat cekici 10. hafta elde edilen sonuc mükemmel