Squat hakkında herşey !!!

Gerçekten 44 yaşında mısın ? Sahi ciddi misin ya !!!! "Yapamam, edemem ben sonuç alamam." diyenlere ibret olsun. Kalça çok şekilli benim bile öyle çizgim yok kalça da. Fotoğraflar motivasyon için güzel olacak :KK9:

Arayi fazla açmamaya özen göster. 6 gün ve 10 gün geçse kalça daki kaslar yok olabiliyor. O yüzden 2 veya 3 günden arayi açma. Ben çok yoğun olduğumda mutfağa gelip giderken bile yapiyorum. Hatta bir kaç gün önce eve geç gelmiştim. Yorgunluk kahvesi yaparken kahvem olasiya kadar 50 tane yaptım.:KK76:

Ben ekleyecegim. Son gaz devam ediyorum. Başlayan güzel hanim kızlarımızda var isteyeceğim onlardan. :)

Aslında ofiste çalışanlar için en iyi program squat. Wc gittiğinde bile yapabilirsin. :KK9:
canım bende en fazla 3 gün açtım arayı çünkü kararlıyım tamamlamaya spor yapınca kendimi daha güzel hissediyorum ilerleyen günlerde belki bende foto paylaşırım :KK73::KK73::KK73:

GMelan Merhaba , sguatı yaklaşık 4-5 aydır yapıyorum fakat haftada 2 veya 3 defa 3set 15er olarak yaptım tabi haftada 2 kere yaptığımda oldu.Bacakların sertleştiğini hissedebiliyoruz evet.

spor hocaları genelde bu tarz hareketleri her gün yapılmamasından yana çünkü hareketi yapmak kadar kasları dinlendirmekte çok önemliymiş..F
akat takvime baktığımda her gün yapılıyor ve sayıda çok fazla.

Bende takvime uyup her gün yapmaya başlasam zayıflarım diye çok korkuyorum çünkü kilo almak istiyorum. Bacaklarım kalınlaşmasını istiyorum çünkü çok ince..

Squat yaparken protein alımıda önemli çünkü kas oluşumunda protein çook önemli.Ben çok iyi beslenemediğim için zayıflamaktan korkuyorum.. Sizin fikrinizi alabilirmiyim..
Hocaların dedikleri doğru. Fakat olaya birde şu yönden bakalım, hocalar birde karşı tarafı düşündüğü için söylüyor olabilir. Çünkü spor yaparken her an her kaza yapma ihtimali olabiliyor insanın. "Üstüne fazla yüklenilmeden dinlenerek yapsınlar " diye düşünüyorlar.
Şu ana kadar squati düzgün ve doğru yaptığım için herhangi bir sorun yaşamadim. Takvimde neyse hepsini aksatmadan yaptım. Haftanın 6 günü yapıp 1 gün dinleniyordum. Yani 3 gun yapıp sonra reset. Benimde çok inceydi bacaklarim squat sayesinde sekile girdi.

Eğer önemli ve belirli bir hastalığınız yok ise; size dambilla çalışmanızi tavsiye ederim. Iki eline 2 kg alarak çalışmak en kisa zamanda faydasını gösterecektir.
Beslenme konusunda bol karbonhidrat ve proteinli beslenmen gerekecek kilo almak istiyorsan karbonhidrati unutma. Kas yapmak istiyorsan eğer protein ağırlıkli beslenmen gerekecek. O yüzden programı değiştirip 3 gun yapip bir gün dinleyebilirsin.

Ben takvimle yapmıyorum ama işte wc molası verince vs.. normal yada narrow squat yapıyorum. Geçen aylarda daha sık yapıyordum, 2-3 gündür tekrar hatırladıkça yapıyorum. Yani takvime uymadan günde yaklaşık 50 squat olarak yapıyorum.Diş fırçalarken de parmak uçlarıma çıkıp iniyorum. Bacak şekillendirmede bence pilates es geçilmemeli. Sonuçlarınızı takipteyim.
Pilates incelme konusunda önemli bir rol oynuyor. Fakat ben fitness yapıyorum. Zamanınız olmasa bile unutamamaniz ne güzel.

Az kalmış rakamlara. Şimdiden sarkmadan başlamak güzel olur. O rakamlara ulaşmak için cardiolarina devam et. Cardio hergün yap. Cardio bittikten sonra biraz dinlen. Bölgesel hareketler yap. Ve squati sona birak cardio-bölgesel incelme-squat.
Bölgesel olarak, mekik, şınav, omuz, karin egzersizlerini 50 ser 50 ser yap. Sonra squat uygula 1 ay. Bitince de squat çeşitlerine geçmelisin.
Teşekkür ederim canımmm.

merhabalar. konu hayırlı olsun çok güzel olmuş. bende bir şey sormak istiyorum dün squat programına başladım bende yanında ek olarakta leslie ile yürüyüş cardio ve bacak kalça için pilates hareketleri yapıyorum. bacaklarım kalın ve iç bacaklarım sarkık squat yaparsam daha mı kötü olur acaba?

merhabalar. konu hayırlı olsun çok güzel olmuş. bende bir şey sormak istiyorum dün squat programına başladım bende yanında ek olarakta leslie ile yürüyüş cardio ve bacak kalça için pilates hareketleri yapıyorum. bacaklarım kalın ve iç bacaklarım sarkık squat yaparsam daha mı kötü olur acaba?
Merhaba hosgeldin. :KK70: Cardio ve leslie hareketleri sıkılaşma egzersizlerinden önce yapılmali. bacaklarınız kalın olduğu için ilk önce bacaklarinizdaki yağ oranını düsürun. Bol bol cardio leslie ve ic bacak çalışın. Kalin bacaklarla squat yapmak vücudu şekil siz yapabiliyor. Ic bacak thigh master aleti kullanın. Ic bacak eritmede bire bir. Gözle görülür bir yağ düşüğü olduğunda direkt squat hareketine başlayabilirsiniz.

Merhaba hosgeldin. :KK70: Cardio ve leslie hareketleri sıkılaşma egzersizlerinden önce yapılmali. bacaklarınız kalın olduğu için ilk önce bacaklarinizdaki yağ oranını düsürun. Bol bol cardio leslie ve ic bacak çalışın. Kalin bacaklarla squat yapmak vücudu şekil siz yapabiliyor. Ic bacak thigh master aleti kullanın. Ic bacak eritmede bire bir. Gözle görülür bir yağ düşüğü olduğunda direkt squat hareketine başlayabilirsiniz.
çok teşekkür ederim. cardionun içindeki squatlar yeter ozaman bana squat programına ara vereyim. o aleti almaya çalışıcam alana kadar iç bacak hareketleri ekleyeyim kalça hareketlerinin yanına

yaparken bende cok terliyorum sanki baya bi saatlik spor yapmisim gibi :KK70: bugun 185 tamamladim guzel gidiyor hatta bugun bi arkadasımla karşılaştım spormu yapıyosun dedi popoma bakıp evet dedim farketmiş dedi çok sevindim oluyo yani bişeyler :KK70: O YUZDENNN ARKADAŞLAR PES ETMEK YOOOOK

yaparken bende cok terliyorum sanki baya bi saatlik spor yapmisim gibi :KK70: bugun 185 tamamladim guzel gidiyor hatta bugun bi arkadasımla karşılaştım spormu yapıyosun dedi popoma bakıp evet dedim farketmiş dedi çok sevindim oluyo yani bişeyler :KK70: O YUZDENNN ARKADAŞLAR PES ETMEK YOOOOK
Aynen benide hem yoruyor hem terletiyor öncesinde 25 dk pilates yapıyorum onda bu kadar terlemiyırum benimde bugün eşim farketti belin inceldi sanki dedi ki hiç farketmez böyle şeyleri çık sevindim iyice gaza geldim

Aynen benide hem yoruyor hem terletiyor öncesinde 25 dk pilates yapıyorum onda bu kadar terlemiyırum benimde bugün eşim farketti belin inceldi sanki dedi ki hiç farketmez böyle şeyleri çık sevindim iyicegaza geldim
ayy valahi ya boyle devambasarcaz resimlere bakip bakip olcak diyorum finaller var ben hala popo derdindeyim:KK70:

Benim bel zaten yok oldu annemin dalga konusuyum :KK70:
Aynen benide hem yoruyor hem terletiyor öncesinde 25 dk pilates yapıyorum onda bu kadar terlemiyırum benimde bugün eşim farketti belin inceldi sanki dedi ki hiç farketmez böyle şeyleri çık sevindim iyice gaza geldim
Beli son derece ip gibi yapıyor :KK70:

evet hep 2-3 gün yapı bırakıyordum..
bu sefer sizin dediğiniz gibi alıştırma yapcam önce...
ilk yapışımda 3gün düzgün yürüyememiştim de...:)
ben bacakların kalınlaşsın istiyorum
evde ağırlık yok ..napim...

X