Squat hakkında herşey !!!

Canım o sıkıntı bende uzun suredır vardı hatta bugün doktora gıttım. Dızlere asırı Yük bındırdıgın zaman oluşuyormuş . Sende de muhtemelen brazıl butt yaparken oluştu. Bana dıkkat etmem gerektıgını squat gıbı haraketlerde zorlamamam gerektıgını söylendi. Mutlaka gıt sende doktora canım ve fazla zorlamamaya dıkkat et

hmm olabilir canim söylediklerin mantikli tesekkür ederim uyardigin icinde...

brazil öncesi squati bilmiyordum ve brazilde cok zor bir programdi..
uygun bir zamanda doktora danisayim
simdilik zarari yok 60 tane yapinca idare ediyor zorlamadan yapiyorum ( her yaptigimda ses cikmiyor) zaten daha fazlasini yapmayi bende istemiyorum sirf korkumdan hergün kusburnu cayi iciyorum o siviyi cogaltiyormus kusburnu

Hersey olabılır bana ödem ve kıkırdak zedelenmesı derdi îlan verdı egzersızler verdı. Benm de en Başlarda rahatsız edıcı degldı sonra arttı. Sen genede bı görün canm herkeste farklı sonuçta daha da kötü Olmasın

Before-After isteyeceğim senden değişim için. Hatta yapanlarda var onlardan da alacagim. :)
inşallah guzel bir değişim olurda gururla fotografı yollarım sana şmdilik azıcık toparlanma sıkılaşma var 30 gun sonunda insallah azıcık kalkar cunku bende sarkma var bu arada seni instagramda takibe aldım ben dha dun açtım da bi artık açıyım dedim

İyi yapmışsın instagram öyle facebook gibi ortam değil. Anlık görüntüler paylaşmak güzeldir :) Neydi kullanıcı adın canım? çok kişi takip etmiş hangisi sensin

İyi yapmışsın instagram öyle facebook gibi ortam değil. Anlık görüntüler paylaşmak güzeldir :) Neydi kullanıcı adın canım? çok kişi takip etmiş hangisi sensin
poposu buyuk olan ahaharanlik bir foto daha birsey koymadim gerci gamze ismim

Iki yildirduzenli yapman ne guzel bende insallah hepdevam edicem popom kalkik ve yuvarlak dedin ne kadar surede basardin bunu ve bnde vucudunu merak ettim dogrudu
Canim ben 3. Cocugumun dogumundan 9ay sonra lesli ile basladim 64kg idim simdi 58im. Boyum 1.56 o yuzden birkacckg cok fark ediyor. 42 bedenden 36_38 bedene indim. Eskiden popomun altina kalem koydugumda dururdu simdi durmuyor. 44 yasinda olmama ragmen spor ve dengeli beslenmeyle cevrem 10yas daha genc gosterdigimi soyluyor. Irade ile hersey mumkun.

Anladım bende böyle yapıyorum..Bazen ayak bileğimede bağlıyorum..Teşekkür ederim..
Rıca ederım.. Nedense bılege ağırlık bağlamaya karşıyım. BIranda sadece bır kasa fazla ağırlık yüklemek yanlış bence profesyonel olmayanlar harcı tabı. Ama öyle bıle olsa elde ağırlık daha ıyı neden hem bacak hem kol çalıştırmayalım kı aynı anda

Popo resmi cekmeyi bir turlu beceremiyorum. Oldugu kadar cektim. Biraz karnim ve ic bacagim kaldi tabii squat tan baska sporlar da yapiyorum.

Eklentiler

• IMG_20150122_093840.JPG
    62,2 KB · Görüntüleme: 657
  • IMG_20150122_094021.JPG
    61,8 KB · Görüntüleme: 545
  • IMG_20150122_093949.JPG
    54,7 KB · Görüntüleme: 609
vaaaay be neler yapıyormuş bu squat . bende başladım 1aylık programa ama 75 teyim 2 gündür yapamadım . düzenli olmasa da haftada 3-4 gün yapıp devam ettirmeye çalışıyorum. göğüs konusunda aslında bende senin gibiyim. önceden göğüs ve sırt egzersiz programını yapıyordum göğüslerim dik ve güzel görünüyordu. o egzersizde de senin söylediğin hareketler var. üşenmeyip yapmak lazım

aslında kendi fotolarımızı eklesek ne güzel olur öncesi ve sonrası daha gerçek.

aslında kendi fotolarımızı eklesek ne güzel olur öncesi ve sonrası daha gerçek.
aynen ben eklicem bak bugun 185 yapcam ben hiç aksatmadım ama mukemmel bi degişim beklemeyin tabi azcık sıkılaşma toparlanma var sadece

squat yatıgınız belli maşallah yaa kalkıklıgı supeeeer bende istiyoruuum
Sporla hersey mumkun canim. Ozenmeyin yapin. Sizler gencsiniz ben kirkimdan sonra basardiysam sizler de basarirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…