- 16 Haziran 2013
- 1.075
- 293
Canım o sıkıntı bende uzun suredır vardı hatta bugün doktora gıttım. Dızlere asırı Yük bındırdıgın zaman oluşuyormuş . Sende de muhtemelen brazıl butt yaparken oluştu. Bana dıkkat etmem gerektıgını squat gıbı haraketlerde zorlamamam gerektıgını söylendi. Mutlaka gıt sende doktora canım ve fazla zorlamamaya dıkkat et1 sene önce brazil butt lift programini yapmistim 3 ay ama sonrasinda 3 ay daha squati birakmadim yani bu konuda spor gecmisim vardi ve sonuc elde etmistim bir süre ara vermek durumunda kaldim spora (isteyerek olmadi psikolojik olarak hazir degildim diyelim i$imden ayrilmistim )
akabinde nerdeyse 1,5 aydir tekrar squata basladim ama o bilinen listeye uymak istemedim squati yaparken dizlerimde kemiklerimde sesler filanda geliyor zorlamis gibi olmakta istemiyordum (diz icindeki sivi miktarini azaltmasindan korkuyorum) bu yüzden belli bir rakam koyarak devam ettim tahmin ettigim gibi erken sonuc verdi bilirsiniz kaslarin hafizasi vardir $u an cok iyi durumda kalcalarim.. tabi baska hareketlerlede destekliyorum squat yapmadigim gün kalca kaldirmaya yönelik yerde yapilan hareketleri uyguluyorum.