Squat hakkında herşey !!!

Ben de P90X yaptım. Çok zor ama baya faydalı. İçinde yoga ve dövüş sanatlarından alınmış hareketler var. 90 gün sürüyor ve dişinizi sıkıp tam yaparsanız çok etkili oluyor. Evde yaptığınızdan salona gidip gelme konusunda zaman da kaybetmiyorsunuz. Denemenizi tavsiye ederim :)

BENDE 135 DEYIM 14 GUNDUR FALAN YAPIYORUM SANIRIM ILK YAPTIM MERDIVENDEN INEMEDIM O DERECE OLDUM BIDE KENDIMI ISINDIRMADAN BAŞLAMISIM SUAN GAYET RAHAT YAPIYORUM 10 ADET YAPIP BIR KAC SANIYE DINLENIP TEKRAR BIR 10 YAPIYRM BENCE ISE YARIYOR SON 4 GUNDUR DAHA BIR FARK EDILIR OLDU ETKISI BUNDAN SONRASI DAHA VERIMLI OLUR BENCE

merhaba ben de ara sıra 10-15 tane yapıyordum ama bugün tam anlamıyla başladım, düzenli yapıcam inşallah..
birşey sormak istiyorum..ben yarısını bu şekilde yarısını da bacaklar iki yana açık (iç bacakları daha çok çalıştırıyor) şiekilde yapsam olurmu ki

7. gündeyim günde 75 squat ancak daha henüz kalçamda ağrı falan yok
birtek ön bacağımın üst kısımları acıyor ilk günler kadar olmasada acıyor

ne zaman kas oluşmaya başlayacaktır sizece
hala lop lop duruyor da

Canim.
Canim mrb ben 1.61 boyunda ve 80 kiloyum ust bolgemde degil ama kalcam ve bacaklarimda vucudumun tum kilolari bu egzersize bugun basladim fakat yinede sormak istedim benim gbi ölculere sahip birine etkisi nasil olur yada bir etki gorurmuyum? :)

Kilo boy... sanırım öneremiyorum :/

Normal squatta bacakların ön kısımları ağrıyor. Diger squat çeşitleri kalçayı çalıştırıyor.

Canım diğerleri hangisi? İyice yere yakın inilerek yapılan squatı yaptım bugün. Dün de klasik olanı yaptım. Ama ikisinde de üst ön bacaklarım kopuyor agrıdan kalçalarımda agrı yok hiç. 2.gün bitti.

Kızlar benim 2.günüm daha önce squat, kikboks, plates yapıyordum (düzensiz)
Ama bırakmıştım son 3 aydır.
Dün tekrar başladım bu topiği iyiki bulmuşum.
55 yaptım bugün yarın 60 inşallah

Tskkur ederim :) keske yapmadan once sorsaymisim cunku bugun feci haldeyim dun 30 tane yaptimda :) bianda gaza gelip :)
Canım inan bana çok zor olur kiloyla. Ağrılar seni bırakmaz. Kesinlikle sana önerim cardıo yapmalısın. Bol koşu, yürüyüş, bol beslenme, bisiklet yağ yakıcı hareketleri yapıp direkt squat. Yağla beraber asla squat yapılmaz. Çünkü yağ kasa dönüşmez canım ağrılar sakatlıklar meydana gelir..

Visenya 116 sayfanın hepsini okuyup 15 gün önce squata başladım. 7. günde yanlış yaptığımı fark edip baştan almaya karar verdim bugün yine 7. gündeyim :)

Boy 163 kilo 55.5 bacaklarım bence biraz kalın üst bacak 56 cm sence squata devam etmeli miyim? burası eskisi kadar aktif değil gibi ama yine de sorulara cevap vermeye çalışıyorsun sanırım :)

Her girdiğimde sorular varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Boy kilo orantınız oldukça iyi. Size önerim squata başlamadan önce bol esneme hareketleri yapmalısın vucudunuzu ayaklarınızı esnetin ısının. Sonra squata başlayın. Karşınıza ayna alın yanlış veya doğru yapmaktan emin olmak istiyorsanız ayna karşısında yapın. 1 ay bacaklarınız alışınca squatı çeşitleriyle beraber yapmanı önereceğim size. :) Squata devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…