Squat hakkında herşey !!!

Her girdiğimde sorular varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Boy kilo orantınız oldukça iyi. Size önerim squata başlamadan önce bol esneme hareketleri yapmalısın vucudunuzu ayaklarınızı esnetin ısının. Sonra squata başlayın. Karşınıza ayna alın yanlış veya doğru yapmaktan emin olmak istiyorsanız ayna karşısında yapın. 1 ay bacaklarınız alışınca squatı çeşitleriyle beraber yapmanı önereceğim size. :) Squata devam :)

Başlamadan değil de bittikten sonra esneme hareketleri yapıyordum o zaman artık başlamadan öne yaparım :) 1 ay dolunca yazarım buraya etkisi olup olmadığını :)

Önceden bacaklarım kalınlaşır diye pek bulaşmıyordum ama Squata sizin sayenizde başlamış oldum sayfalarca çok iyi anlatmışsınız gerçekten :)

Başlamadan değil de bittikten sonra esneme hareketleri yapıyordum o zaman artık başlamadan öne yaparım :) 1 ay dolunca yazarım buraya etkisi olup olmadığını :)

Önceden bacaklarım kalınlaşır diye pek bulaşmıyordum ama Squata sizin sayenizde başlamış oldum sayfalarca çok iyi anlatmışsınız gerçekten :)
Kalınlaşmaz merak etmeyin en fazla protein tozları ve çok kg ağırlıklarla çalışırsanız az kalnlaşır erkekler gibi değil hormonlarımız. Bekliyorum gelişmeleri :)

Canım inan bana çok zor olur kiloyla. Ağrılar seni bırakmaz. Kesinlikle sana önerim cardıo yapmalısın. Bol koşu, yürüyüş, bol beslenme, bisiklet yağ yakıcı hareketleri yapıp direkt squat. Yağla beraber asla squat yapılmaz. Çünkü yağ kasa dönüşmez canım ağrılar sakatlıklar meydana gelir..

Son zamanlarda asiri çıkık siskin popolar moda oldu. Ama benim hosuma gitmiyor bu program sonrasi büyüme oldu mu poponuzda yoksa var olan hali daha sıki mi oldu? Bir de sifir göbek nasil oldunuz. Cok zayif insanların dahi hafif gobegi olabiliyor. Beslenme ve spor bilgisi alabilir miyim?

Son zamanlarda asiri çıkık siskin popolar moda oldu. Ama benim hosuma gitmiyor bu program sonrasi büyüme oldu mu poponuzda yoksa var olan hali daha sıki mi oldu? Bir de sifir göbek nasil oldunuz. Cok zayif insanların dahi hafif gobegi olabiliyor. Beslenme ve spor bilgisi alabilir miyim?
Hem büyü hem sıkı oldu. Bu sıfır göbek squattan faydalanıyr

Kilo problemim yok çok şükür ufak ama tatlı bir göbeğim var :KK66: sıkılaşmak için bugün başlıyorum programa sevdim ben bu işi :KK55:

Merhabaa :)
Bende bu takvime yeni başladım 3. günü bitirdim yarın dinlenme günüm.:KK28:
Ama önceden de biraz spor yapıyordum. Hareketlerimin içinde 30 squat vardı o yüzden 50'ye geçince terletse de aşırı zorlanmadım. Yinede ilk iki gün merdiven inerken zorlandım Hoppa. Bugün ise bacaklarımdaki ağrı çok çok hafifledi ve popomun alt kısmında biraz şekillenme ve sıkılaşma hissediyorum. Tabii ki 3 günde bir şey olmaz ama dediğim gibi bu sğuat takviminden öncesi de var bende o yüzden daha çabuk gelişme kaydediyorum sanırım. Mezuramı kaybettim. Yenisini aldığımda birkaç ay önce spora başlamadan önceki halimle şu anki halimin ölçülerini paylaşırım:KK49:

Hatırlattığın için çoook teşekkürler. Ben yaparken yavaş yavaş hatta evde yürürken bile esniyorum. Bacaklarımin fazla kalın olmaması buna bağlı. Tabi birde eliptik bisikletin çok yararı var bunda. Çok sağ olun. :)
merhaba size bazı şeyler sormak istiyorum
yaklaşık 12 kilo fazlam var eliptik bisiklet aldım henüz gelmedi o gelene kadar jillian michaels level1 e başladım
benimde sorunum geniş basenlerim ve pantolon yanından çıkan bel bölgem,
eliptikte zayıflamak için nasıl bir prog.izlemeliyim birde bunun yanında tnigh master aletimde var ve sguat ta yapmak istiyorum ama hangisini kaç sayıda ve hangi sırada yapayım? yardımcı olurmusunuz?

merhaba size bazı şeyler sormak istiyorum
yaklaşık 12 kilo fazlam var eliptik bisiklet aldım henüz gelmedi o gelene kadar jillian michaels level1 e başladım
benimde sorunum geniş basenlerim ve pantolon yanından çıkan bel bölgem,
eliptikte zayıflamak için nasıl bir prog.izlemeliyim birde bunun yanında tnigh master aletimde var ve sguat ta yapmak istiyorum ama hangisini kaç sayıda ve hangi sırada yapayım? yardımcı olurmusunuz?
Kilonuzu verdikten sonra squata başlayınız bence.

Bu squat ağırlık ve çok proteinle kalçayı büyütüyomuş doğru mu? Yani çıkıntılı oluyomuş? Bide zayıflarken yani kardiyoyla felan küçültüyomuş doğru mu? Yardımcı olrsanız sevinirim

slm bende squata yeni başladım bugün 6. gündeyim aslında ilk günler bacaklarımın ağrısından yürüyemiyordum :KK45: şimdi iyiyim. yanlız benim sormak istediğim bir şey var. ben 160 cm boy ve 58 kiloyum. 8 ay önce doğum yaptım hamilelik öncesi kilom 52 idi kilo da vermeye çalışıyorum 1,5 ay önce 63 kiloydum. özellikle bacaklarım ve kalçam daha büyük evde ufaktan hareketlere başlamıştım squat la tanıştım. ama aklıma takılan bir soru oldu Visenyaa Visenyaa kilo verdikten sonramı başlamak gerekliydi. yanlışmı yapıyorum acaba.

merhaba lar uzun bi aradan sonra ben geldim. suguat yapamadım bu arada hiç. beslenme ile desteklenirse bacakta kalınaşma olur demisiniz. beslenme listesi verebilirmisiiz. bide altbacak içinde suguattan sonra parmak ucunda kalkıp inmek te alt bacagı kalınlaştııyormus dogrumudur.

X