Suquat bütün vücudu çalıştırıyor bel de incelecek merak etme. Şimdilik dinlen ağrıyorsa doğru yapıyorsun demekDoğru yapıyorum o zaman degıl mı, cok yapmadım 4 5 kez anca, devam etmem ınşallaah,belımı ıncelecek bı hareket de varsa beraberınde yapabılırım.
gmelan bende başlamak istiyorum squata ama bazı yerlerde bacakları kalınlaştırdığı yazıyor. ben alt bacaklarım özellikle bana çok kalın geliyor bacakları kalınlaştırıyor mu. cvp verirsen çok sevinirim.Suquat bütün vücudu çalıştırıyor bel de incelecek merak etme. Şimdilik dinlen ağrıyorsa doğru yapıyorsun demek
Ağırlık ile yapmadığn sürece kalinlastirmaz korkma. Ic bacaklari eritip sıkılastiriyor.gmelan bende başlamak istiyorum squata ama bazı yerlerde bacakları kalınlaştırdığı yazıyor. ben alt bacaklarım özellikle bana çok kalın geliyor bacakları kalınlaştırıyor mu. cvp verirsen çok sevinirim.
çok teşekkür ederimm. birde sen bir ayda squat ile ne kadar kilo verdinAğırlık ile yapmadığn sürece kalinlastirmaz korkma. Ic bacaklari eritip sıkılastiriyor.
Kilo vermedim kilo formumu koruyorum. Squat vücudumu sıkılaştırdı.çok teşekkür ederimm. birde sen bir ayda squat ile ne kadar kilo verdin
Blog sitem: Kahvelikitaplarr.blogspotVisenyaa canım topicdeki tüm yorumlarını tek okudum, öncelikle motivasyon kaynağım oldun teşekkür ederim:) şuanki formun mükemmel, lütfen bizi sık sık resimlerinle aydınlat:) hayatımda hiç spor yapmadım. 6 kilo vermeden önce popom çok iyiydi ama 6 kiloyla birlikte popom da gitti. Sence şuanda kilo almadan eski popoma kavuşabilir miyim? şuan 1.57 boy -49 kiloyum. Bir de bir internet sitesinin spor bölümüne sürekli yazdığını söylemiştin, o siteyi söyleyebilir misin?
Bekliyorum gelişmeleri :)Visenyaa tamam canım çoook teşekkür ederim, haydi tam gaz squat yapıyoruz o zaman:):)
Karın bölgenizdeki yağı bilmem gerek. Orta mı, fazla mı, düşük mü ona göre hareket öneririm.Cok. Hoşuma gıttı bu hareket,bugün 20 tane Yaptım. Yavaş yavaş artıracağım. Ikı kız cocuk 4,5 ve 1,5. Yaslarında onlardan vakti buldukça yapıyorum. Bı düzene oturtmam Şart. Ayrıca bel ınceltecek hareketler de yapsam nasıl olur.
İlk önce bacaklarınız squata alışmalı.. onun dışında bitince size program hazırlayacağım. Fakat bel konusunda genetikte olabilir kemik yapınızdan dolayıBelımı ölçmem gerekıyor sanırım.gobek bölgem de yağ yok gıbı.ıkı çocuğuma rağmen gobbegım yok .belım hep kalındı.nasıl bılgılendırebılırım sızı. Bırde suguatla ılgılı dıger forumda bacak zayıflatıyolarmıs doğru mu. Benım zaten cok Zayıf. Zayıfladın ıstemıyorum kı.kalınlassın ısıtıyorum.
kızlar merhaba .. bende popo büyütmek istiyorum ..dün sqauata başladım 30 günluk porgrama ?başka neler yapabilirim popo büyütmek için?İlk önce bacaklarınız squata alışmalı.. onun dışında bitince size program hazırlayacağım. Fakat bel konusunda genetikte olabilir kemik yapınızdan dolayı
Sonunda yükledim !!!!!
Kızlar ocak ayında henüz toparlanmamış olan kalçam şimdilik yavaş yavaş yukarı/üstte doğru çıkık ve dikleşmeye başladı. Bel bölgemde ise çukurluklar oluşarak daha da incelmeye başladı. Amele dönemindeyim daha
Kesinlikle yararı olacak bel inceliyor popo kalkıyor eski popoma bakınca çok kötü geliyor şimdi göbek için extra çalışmalısın ama1 haftadir diyetle birlikte basladim. Umarim yarari olacak. Kilom var ama asil sorunum bel cevrem ve gobegim. Oturmaktan sarkmaya yuz tutmus kalcalarim. :) hepsinden kurtulacagim insallah.
Kilo vermezsin tatlım hatta kas ağırlığın artacağından 1-2 kilo fazla bile çıkabilirsin tartıda squat dışında pilatesde yap benceVisenyaa maşallah çok fitsin. Aslında uzun zamandır konunu takip ediyordum ve asil94 ile Mister81 arkadaşlarımın fotolarını gördükçe felaket gaza geliyordum ama iki ay önce lipo yaptırdığımdan ağrılardan dolayı cesaret edemiyordum. 30 günlük squat takvimine başladım. Çok zorlanmıyorum aslında çünkü uzun zaman yüzme ve yarım sene çok ağır fitnes yapmıştım. Çocuklardan dolayı studyolara veya havuza gidecek vakit bulamiyorum. Konun bu yüzden çok işime geldi. Yanlız kilo vermek istemiyorum, yani bi gram gittimi üzülüyorum, squatı sıkılaşmak için yapmaya başladım. Boyum 1,70 kilom 52.
1. Bu takvim bitince nasıl devam ediyoruz ve
2. Kilo vermemek için ne yapmam gerekir acaba (yemekle pek aram yok, yani özel kendime hazirlicak zamanimda yok aslinda, iş, çocuklar vb den dolayi)
Tecrübelerine / tecrübelerinize ihtiyacim var.
Çeşitleriyle devam edeceksin. 22 sayfada belirttim.kızlar merhaba .. bende popo büyütmek istiyorum ..dün sqauata başladım 30 günluk porgrama ?başka neler yapabilirim popo büyütmek için?
Umarımmm :) Sabır gerektirecek.1 haftadir diyetle birlikte basladim. Umarim yarari olacak. Kilom var ama asil sorunum bel cevrem ve gobegim. Oturmaktan sarkmaya yuz tutmus kalcalarim. :) hepsinden kurtulacagim insallah.
Takvim bitince çeşitleriyle beraber yapmanız gerekecek. squat çeşitlerini yazmıştım.Visenyaa maşallah çok fitsin. Aslında uzun zamandır konunu takip ediyordum ve asil94 ile Mister81 arkadaşlarımın fotolarını gördükçe felaket gaza geliyordum ama iki ay önce lipo yaptırdığımdan ağrılardan dolayı cesaret edemiyordum. 30 günlük squat takvimine başladım. Çok zorlanmıyorum aslında çünkü uzun zaman yüzme ve yarım sene çok ağır fitnes yapmıştım. Çocuklardan dolayı studyolara veya havuza gidecek vakit bulamiyorum. Konun bu yüzden çok işime geldi. Yanlız kilo vermek istemiyorum, yani bi gram gittimi üzülüyorum, squatı sıkılaşmak için yapmaya başladım. Boyum 1,70 kilom 52.
1. Bu takvim bitince nasıl devam ediyoruz ve
2. Kilo vermemek için ne yapmam gerekir acaba (yemekle pek aram yok, yani özel kendime hazirlicak zamanimda yok aslinda, iş, çocuklar vb den dolayi)
Tecrübelerine / tecrübelerinize ihtiyacim var.
İlk önce bacaklarınız squata alışmalı.. onun dışında bitince size program hazırlayacağım. Fakat bel konusunda genetikte olabilir kemik yapınızdan dolayı