- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
Ben daha anca 50-55-60 yaptim bugün boş yarin 65. Evet pes etmek yok. Birkaç gün sonra bacaklardaki ağrilarda geçecek, daha zevkle yapacağizkac tane yaptım canım sen. 50 tane zorladı benı. pes etmeyeceğim ama.
Ben daha anca 50-55-60 yaptim bugün boş yarin 65. Evet pes etmek yok. Birkaç gün sonra bacaklardaki ağrilarda geçecek, daha zevkle yapacağiz
Ay takvime baktim benim yarin 70 miş :))pes etmeyecem ınsallah. kalın bacak ıstıyorum. soyle magzadan ıstedıgım pantolanları alıp cıkmak. ınsallah canım.hıc ara vermeden mı yapcaz.50 taneyı gun ıcınde mı yapmak mı gerekıyordu yoksa bı seferdemı. ben bi seferde yaptım ama zormuş.
bı seferde zor oluyor gercekten.Ay takvime baktim benim yarin 70 miş :))
Visenyaa daha iyi bilir ama daha önceki yorumlarinda okuduğum kadariyla yarisini sabah yarisini öğlen yada aksamda yapabilirmişiz. Ama bende birkerede yaptim hep. Ama dün 60 yaparken 45 de biraz soluk aldim sonra geri 15i yaptim. Inşallah doğrudur.
Evet ama iki gün sonra ağrı geçiyor. Bakayim bende bugün 70 i yapinca yarin agrilar yeniden başlicakmi.55 suguatla.bacaklar acıyoo
Hahahaha. Sayıyor birde yerim ya ^^Arttıkça daha cok ağrıyor sanırım benım büyük melek sayıyyor,küçük benle spor yapıyor.cok eglencelı oluyor kızlarıyla.
Hahahaha. Sayıyor birde yerim ya ^^
Bana gönder sen o bıcırıgııııııııı ısırırım yaaaBugün 60 Yaptım@Gmelan hanımcıgım aynen. Hatta annecıgım sporu unutma yapalım dıyor,halımızı gorsenız cok komıgız. Yalnız bacaklar cok ağrıyor sabah kalamıyorum. Bı seferde mı yapcaz bu sayıları yoksa bı gün ıcınde mı.bı seferde yapınca Ağrı cok oluyor,
Neler yapılacağını, nasıl yapılacağını ilk sayfamda belirttim 1'iinci sayfada yer alıyor. Takvimi uygulayiniz. Takvim bittikten sonra 22 sayfada belirttiğim squat çeşitlerini yapınız. Tabi bunlardan önce yağ için cardio yapmaniz lazım örneğin; "kkoşu, bisiklet" vs... beslenmene çok dikkat et şeker hamur çikolata hemen etki ediyor maalesef kalçaya..Merhaba gmelan, benim boyum 1.65 kilom 57, hamileydim 9.haftamda bebeğim alındı gelismedigi için. şimdi bel bölgem geniş, iç bacakların üst tarafi yağlı, alt bacak ince üst bacak alta göre daha kalın kısacası şekilsiz olduğunu düşünüyorum bacaklarimin popomu herkes beğenir dik olduğunu söylerler squata başlamayı düsünüyorum ve neler yapabilirim? Nasıl yapmalıyım? Bana tavsiyelerde bulunursan çok memnun olurum (gögüslerimde küçük).sabırsızlıkla cevabını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Gün daha yeni doğuyor bana... Günaydınnnnn :))))Gunaydin squat guzelleriiii
Bugün bende benim bücürlerle yaptım. 80 taneyi ama 50 de hala soluk soluğa kalip dinlenip devam ediyorum. 80 bitince öldüm. Bücürler "bukadarmiydi" diyince koptum, onlarin enerjisi bende olsaaaaaa :))bugun dinlenme gunuymus ben unutmusum ya.65 tane yaptım. yarın dınleneyım o zaman dımı
Allah bağışlasin cnm benimde iki oğlum var 6 ve 4.senınkıler kaç yaşında canım. benım ıkı kızım var allah bağışlarsa. buyuk 5 olcak kucuk 1,5 yasında. kucuk benımle yapıyor guya nefes alıp vermelerimi taklit ediyor, buyuk sayıyor. ıyı kı varlar ya. benım bugun dinlenmeymş ben kaptırdım kendimi. suan bacakları ım sızım sızım sızlıyı, yarın dınlencem bakalım. sen de bende suguatı sonununa lkadar yapacaga benziyoruz. ama bacaklar kalınlaşır, belım ıncelir mı ki
Allah bağışlasin cnm benimde iki oğlum var 6 ve 4.
Bencede sonuna kadar burdayiz :)))
Benim dinlenme gününde daha ağriyordu, geçti artik, alışti galiba kaslar artik, ama yinede 80i bikerede yapamadim.
Bence değişim mutlaka olacaktir. Burda yapan arkadaşlarin fotolari beni çok etkiledi yoksa bukadar hırslanmazdım.
İleri de bu sayılar size çok az gelecek göreceksiniz.. Allah bağışlasın yavrularınızı :)Allah bağışlasin cnm benimde iki oğlum var 6 ve 4.
Bencede sonuna kadar burdayiz :)))
Benim dinlenme gününde daha ağriyordu, geçti artik, alışti galiba kaslar artik, ama yinede 80i bikerede yapamadim.
Bence değişim mutlaka olacaktir. Burda yapan arkadaşlarin fotolari beni çok etkiledi yoksa bukadar hırslanmazdım.