Squat hakkında herşey !!!

Hanimlar bende araniza katilabilir miyim? GMelan benim ust bacak sorunum var incelmesini istiyorum. Beslenme ve squat konusunda yardimci olur musun? Simdiden tesekkur ederim

Hanimlar bende araniza katilabilir miyim? GMelan benim ust bacak sorunum var incelmesini istiyorum. Beslenme ve squat konusunda yardimci olur musun? Simdiden tesekkur ederim
Genel olarak yazarak tahmin etmeye çalışsam da zor oluyor. Görsel yollarla bacak kısımlarınızı ve kilonuzu görsem daha iyi yardımcı olabilirim.

bende başlamak istiyorum uzun süredir ama bu ara saldım kendimi bacaklarım aldı başını gidiyor daha çok kalınlaşmasından korkuyorum

Yorumlara bakiyorumda her kesde durumlar normal..bir bende anormallik var..Bu squat haraketini yaptim bende.Bacaklarim cok ağrıdı iki gün.yurumekte zorlandim.sonraki gun bacagimda diz üstünde çukur olustugunu fark ettim..neden bende boyle etki yaratdı bu egzersiz acaba((

Bacaklarınızın iki gün ağrıması normal. Çünkü herkeste olan bir durum bu. Ve yanlış yapmışsınızdır bacak şeklini yanlış yapılan egzersiz ile sakatlıklara yol açılır.

Merhaba GMelan tam aradığım konu. Bacaklarım ben kendımı buldum bılelı cok Zayıf. Alısverıse gıder ıstedıgım pantolonları almadan dönerdim yıllardır.ne gıysem bol durur. Bacaklarım kalınlaşssın ve belım ıncelsın ama popo var o yerınde Kalsın büyütmesin. Ilk sayfa da gördüğümüz hareket mı sadece yapmamız gereken. Resmi nasıl yollarım sıze.bakıp ona göre yonlendırme şansımız var mı. Teşekkürler.

Gerekli gıdaları alıyor musunuz ? yani vejeteryan mısınız yoksa ?
Eğer protein ve karbonidratlı beslenirseniz spor öncesi ve sonrası bu hareketi uygularsanız bacaklarınızın kalınlaştığını göreceksiniz. İlk sayfadaki hareketleri bakarak okuyarak uygulayın doğru yapmanız için aynanın karşısına geçin. Takvime başlayın.

Çocuklukta ve genclık donemınde et yemezdım. Vejeteryan denmez ama yemezzdım. Sımdı 35 e gırmek üzereyım. Ikı cocuk annesıyım yıllardır kılom aynıydı. Ikı doğumla 48 den 52 ye çıktım. 157. Boy 52 kıloyum. Belım cok kalın,Göğüs yok gıbı,popo var bacak tığ gıbı. Artık cok bunaldım.dıyetısyenede gıttık beraberınde spora da bır ay sonunda 2 kılo verınce bıraktım.sımdı çocuklarla spora gıdemıyorum evde yapabılcegım ve gerçekten belımı ıncelsın bacaklarım kalınlaşssın ısıtıyorum.cok yazdım sanırım kusura bakmayın.

Dediğim gibi karbonhidratlı ve proteinli beslenerek bunu uygula bacakları kalınlaştırır ve belide inceltir göreceksin gelişmeleri.

Dediğim gibi karbonhidratlı ve proteinli beslenerek bunu uygula bacakları kalınlaştırır ve belide inceltir göreceksin gelişmeleri.

Inşallaah sadece ılk sayıdaki ıkı hareket degıl mı başka bı hareket yok. Umarım olur. Bı lıstem var ama cocuk olunca uygulamak zor.proteın ağırlıklıydı. Bakalım denmeyeceğim ınşallaah cok sagolun

Bekliyorum gelişmeleri. Sadece o hareket 1 ay uygulanacak sonraki ay alacağım bildirimi aksatmamalısın.

Inşallaah teşekkür ederım. Karbonhıdrat ve ptoteın ağırlıklı neler yapabılırım.bıde emzırıyorum suan. Nasıl yapsam bılemıyorum kı.

Inşallaah teşekkür ederım. Karbonhıdrat ve ptoteın ağırlıklı neler yapabılırım.bıde emzırıyorum suan. Nasıl yapsam bılemıyorum kı.
Karbonhidrat mesela pirinç yerine bulgur pilavı beyaz ekmek yerine çavdar buğdaylı kepekli ekmekler. Ya da beyaz pirinç yerine esmer pirinç protein et, süt, süzme peynir vs.. sağlıklı gıdalar alıp yapacaksınız sporu.

Cok teşekkürler hem oncesı hem sonrası yemem gerekmiyor sanırım. Umarım başarılı olurum,​

Hareketli ıkı gündür yapmaya çalışıyorum ama toplasan 4-5 yapabıldım.ust bacaklarım cok ağrıdı.reglı donemındeyım ondan mı yoksa yanlış mı Yaptım.henuz 50 yı yapamam da ınşallaah yavaş yavaş.ısteklıyım

Bacaklarının ağrıması geçince tekrar 50'den başlayacaksın çünkü alışması lazım.

Doğru yapıyorum o zaman degıl mı, cok yapmadım 4 5 kez anca, devam etmem ınşallaah,belımı ıncelecek bı hareket de varsa beraberınde yapabılırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…