- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
Bende bu kız nerelerde diyordum. :)
Bak çok merak ettim iyi mi ?Ayy canmmmunutulmamak cok mutlu etti beni 14.günümü yapicam ve bacaklarim cok sekle girdi gerçekten cok mutluyum squat a basladgim icin sanada cokk Teşekkürler
Hepsini bir anda yapmasan da olur. Setler halinde de yapabilirsin.Ya hepsini bir anda yapmak mı iyidir, yoksa setler halinde mi, bazen yoruluyorum, eşit sayılara bölüp öyle yapıyorum da...
Bak çok merak ettim iyi mi ?Nasıl vücuttaki değişiklikler ?
Dün hem cardio, hem ayrıca bölgesel, üzerine abs and squat programı, bir de tibet eklenince spor komasına girecektim, bugün biraz hamlamış hissediyorum ya.Hepsini bir anda yapmasan da olur. Setler halinde de yapabilirsin.
Çok yüklenme üstüne. Anlaşılan çok yüklenmişsin. Spora ısınmadan başlama ısınma çok önemlidir ısınmadan yapılan spor ağrılara neden olur, kas yırtılmaları meydana gelir. Ya da spor sırasında sık sık esneme hareketi yap ağrı çekmezsin. Şu an ağrı varsa sıcak duş ardından ağrılar geçesiye kadar dinlen ve tekrar başla. Ağrı ve hamlamış şekilde spor sağlıksız.Dün hem cardio, hem ayrıca bölgesel, üzerine abs and squat programı, bir de tibet eklenince spor komasına girecektim, bugün biraz hamlamış hissediyorum ya.
Oooo kalça daha toparlamaz ki.. kalçanın püf noktası dambıllda :) Önce bacaklardan sonra ağırlık arkada olacak dambıll ile. :) Bildirimlerini bekliyorum çokk iyi gidiyorsun :)Aslnda daha cok fazla degisiklik yok hala kalcamin toparlanmaya ihiyaci var ama üst ön bacak kaslanlandi ama cirkin durmuyo aksine pantolon giydigimde sert siki duryo bacaklarom ama hala sallaniyor bacaklarim ic bacagim toparlandi biraz thigh mastere borcluyum bunuda :) kalcamda biraz yuvarlaklastiböyle iste sanki birazda belim oyuklasti gibii
Çok yüklenme üstüne. Anlaşılan çok yüklenmişsin. Spora ısınmadan başlama ısınma çok önemlidir ısınmadan yapılan spor ağrılara neden olur, kas yırtılmaları meydana gelir. Ya da spor sırasında sık sık esneme hareketi yap ağrı çekmezsin. Şu an ağrı varsa sıcak duş ardından ağrılar geçesiye kadar dinlen ve tekrar başla. Ağrı ve hamlamış şekilde spor sağlıksız.
Oooo kalça daha toparlamaz ki.. kalçanın püf noktası dambıllda :) Önce bacaklardan sonra ağırlık arkada olacak dambıll ile. :) Bildirimlerini bekliyorum çokk iyi gidiyorsun :)
tibeti sabahları yap sporlarını akşama doğruDün hem cardio, hem ayrıca bölgesel, üzerine abs and squat programı, bir de tibet eklenince spor komasına girecektim, bugün biraz hamlamış hissediyorum ya.
Canım zaten en son tibet yapıyorum. 2. haftamdayım ben 3le başladım, 6 yaptım bu hafta. Öyle denemelik 3le başlayayım demiştim. Pilates nefesiyle deneyince hoşuma gitti, devam edeceğim 21 e kadar :)tibeti sabahları yap sporlarını akşama doğru
benim bildüğim tibetten sonra spor yapılmıyor...tibet ayrı bir olgu ya (çakra düzenleme) kaç tekrardasın ?
ha yani sporunu tamamlayıp tibetle mi bitiriyorsun...Canım zaten en son tibet yapıyorum. 2. haftamdayım ben 3le başladım, 6 yaptım bu hafta. Öyle denemelik 3le başlayayım demiştim. Pilates nefesiyle deneyince hoşuma gitti, devam edeceğim 21 e kadar :)
Şöyle canım ben öğlen vakti cardio çalışmalarımı falan yapıyorum, özel bölgesel çalışmalarım var gün gün ayrı, alt bacak, üst bacak, bel, popo falan... Sonra squat programımım var akşama doğru onu yapıyorum, sonra işte halim olursa biraz dinlenip tibete geçiyorum, yoksa da akşam yatmadan evvel mutlaka tibeti yapıyorum :)ha yani sporunu tamamlayıp tibetle mi bitiriyorsun...
benim bildiğim tibet ve spor arasında baya ara olması gerek...
ssabah tibet 8saat sonra spor ben öyle uyguluyorum yani...bende 7tekrara geçicem bugun
7- 8 aydır yapıyorum aslında fakat hep ara veriyordum 9 tekrarı hiç geçenedim ama artık hedef büyük :)
bugün bi on yirmi tane squat yapayım dedim ilk defa,normalde bu zamana kadar spor hiç yapmayan biriydim ama kararımı verdim.Yalnız o kadar az yaptığım halde dizkaplarında çok yüklenme oldu..başlangıçta yürüyüş yada ısınma hareketleri yapmak gerek sanırım...Bacaklar kalınlaştı diye üzülmeyin.. emin olun o sert bacaklar inanılmaz seksilik katıyor. Fit olmak zayıf olmaktan bin kat iyi. Arka ve önden bakınca bacaklar ip ince duruyor yandan bakınca kaslar meydanda benim.. pantolon ve tayt giydiğimde hiç sallanmıyor o derece sert. Zaten diğer sporları yaptıkça örneğin; zumba, koşu, eliptik vs.. korkmayın sem sert ve çok kalın bacaklar meydana gelmez. Bol bol esnendiği sürece de..
Kedi hareketini biliyorum. Kalça germe hareketini yaparken zaten bunu da esneme olarak kullanıyorum iyi oluyor.
Sporla göğüs en etkilisi şınav.. Şınav göğüsleri sarkıklıktan korur ve dikleştirir. Aynı zamanda sertleştirir. Beslenmenizde önemli yararlı karbonhidratlar yediğinizde 2 saat sonra şınav çekin.. Şınav zor olabilir ama duvar şınavı alışmak için iyi birşey..
7-8 aydır sizde gelişmeler nasıl acaba?ha yani sporunu tamamlayıp tibetle mi bitiriyorsun...
benim bildiğim tibet ve spor arasında baya ara olması gerek...
ssabah tibet 8saat sonra spor ben öyle uyguluyorum yani...bende 7tekrara geçicem bugun
7- 8 aydır yapıyorum aslında fakat hep ara veriyordum 9 tekrarı hiç geçenedim ama artık hedef büyük :)
ben yeni başlamayı düşünenlerdenim daha kendi bedenimin ağırlığını taşıyamıyorum nerdeyse dizkapaklarına çok yüklenme oldu.siz birde ağırlığı nereye koyuyorsunuz sırtımıza filanmı?bugun omuz egzersizlerimi yaptim 2 kg ile 100 squat yaptim o iki kalca germe hareketini yaptim 40 40 ikisindede beni bitirdilee yalniz koltuk altimdan terimin asagitya suzuldugubu gordum40 da kopru yaptim halim kalmamisti ama azcikda 20 yarim mekik yaptim esnemelerle bitirdim cok yoruldum ama nedense belki bugun hastalandmondan cabuk pilim bitti
ben yeni başlamayı düşünenlerdenim daha kendi bedenimin ağırlığını taşıyamıyorum nerdeyse dizkapaklarına çok yüklenme oldu.siz birde ağırlığı nereye koyuyorsunuz sırtımıza filanmı?
ilk günlerde çok etkisini gördüm7-8 aydır sizde gelişmeler nasıl acaba?