Squat hakkında herşey !!!

Ya hepsini bir anda yapmak mı iyidir, yoksa setler halinde mi, bazen yoruluyorum, eşit sayılara bölüp öyle yapıyorum da...

Bak çok merak ettim iyi mi ? Nasıl vücuttaki değişiklikler ?

Aslnda daha cok fazla degisiklik yok hala kalcamin toparlanmaya ihiyaci var ama üst ön bacak kaslanlandi ama cirkin durmuyo aksine pantolon giydigimde sert siki duryo bacaklarom ama hala sallaniyor bacaklarim ic bacagim toparlandi biraz thigh mastere borcluyum bunuda :) kalcamda biraz yuvarlaklasti böyle istesanki birazda belim oyuklasti gibii

Dün hem cardio, hem ayrıca bölgesel, üzerine abs and squat programı, bir de tibet eklenince spor komasına girecektim, bugün biraz hamlamış hissediyorum ya.
Çok yüklenme üstüne. Anlaşılan çok yüklenmişsin. Spora ısınmadan başlama ısınma çok önemlidir ısınmadan yapılan spor ağrılara neden olur, kas yırtılmaları meydana gelir. Ya da spor sırasında sık sık esneme hareketi yap ağrı çekmezsin. Şu an ağrı varsa sıcak duş ardından ağrılar geçesiye kadar dinlen ve tekrar başla. Ağrı ve hamlamış şekilde spor sağlıksız.
Oooo kalça daha toparlamaz ki.. kalçanın püf noktası dambıllda :) Önce bacaklardan sonra ağırlık arkada olacak dambıll ile. :) Bildirimlerini bekliyorum çokk iyi gidiyorsun :)

Cok saol tatlmn sabirla devam ediyorum birakmak yok :))))

selamlar
boyum 1.63 kilomu bilmiyorum çünkü tartılmıyorum ama ideal kilomdan oldukça uzağım. hayatım boyunca "güzel ama toplu" kadın oldum ve bir süre önce yaşam şeklimi değiştirmeye karar verdim.
sağlıklı ve ölçülü besleniyorum ve en radikal değişim sporda oldu.
haftanın 5 günü spor yapıyorum ve bundan inanılmaz keyif alıyorum. üç gün pilates 2 gün zumba ve yeni başladığım Jillian 30 day shred. Jillian'a başlayalı daha birkaç gün oldu ama sanırım yaptığım sporların etkisi çok zorlanmıyorum yaparken.
gelelim konu başlığı olan squata. hem Jillian hem pilates hem de zumbada squat hareketleri mevcut.
kilo fazlam da olduğu için kararsız kaldım, kardiyo çalışıyorum çalışmasına ama acaba squat yapsam mı.
sanırım burada fizik şeklimi yazmam doğru olur. belim oldukça çukur yani popom dışarı çıkık kilom da olduğu için büyük haliyle ama yayık sayılmaz (kiloma göre) belim fiziğime göre incedir, oldukça belirgin bir bel oyuğum var.
ben kararsız kaldım, bir bilenden akıl alayım dedim

Eveett 14.gün tamamdir 135 squat yapildi
Arti 500 thigh master aaletiyle bacak çalışma
100 mekik
50 selülit savar hareketi
100 sağa sola dönme bel için
15 yarım şınav

Dün hem cardio, hem ayrıca bölgesel, üzerine abs and squat programı, bir de tibet eklenince spor komasına girecektim, bugün biraz hamlamış hissediyorum ya.
tibeti sabahları yap sporlarını akşama doğru
benim bildüğim tibetten sonra spor yapılmıyor...tibet ayrı bir olgu ya (çakra düzenleme) kaç tekrardasın ?

tibeti sabahları yap sporlarını akşama doğru
benim bildüğim tibetten sonra spor yapılmıyor...tibet ayrı bir olgu ya (çakra düzenleme) kaç tekrardasın ?
Canım zaten en son tibet yapıyorum. 2. haftamdayım ben 3le başladım, 6 yaptım bu hafta. Öyle denemelik 3le başlayayım demiştim. Pilates nefesiyle deneyince hoşuma gitti, devam edeceğim 21 e kadar :)

Canım zaten en son tibet yapıyorum. 2. haftamdayım ben 3le başladım, 6 yaptım bu hafta. Öyle denemelik 3le başlayayım demiştim. Pilates nefesiyle deneyince hoşuma gitti, devam edeceğim 21 e kadar :)
ha yani sporunu tamamlayıp tibetle mi bitiriyorsun...
benim bildiğim tibet ve spor arasında baya ara olması gerek...
ssabah tibet 8saat sonra spor ben öyle uyguluyorum yani...bende 7tekrara geçicem bugun
7- 8 aydır yapıyorum aslında fakat hep ara veriyordum 9 tekrarı hiç geçenedim ama artık hedef büyük :)

Şöyle canım ben öğlen vakti cardio çalışmalarımı falan yapıyorum, özel bölgesel çalışmalarım var gün gün ayrı, alt bacak, üst bacak, bel, popo falan... Sonra squat programımım var akşama doğru onu yapıyorum, sonra işte halim olursa biraz dinlenip tibete geçiyorum, yoksa da akşam yatmadan evvel mutlaka tibeti yapıyorum :)

bugün bi on yirmi tane squat yapayım dedim ilk defa,normalde bu zamana kadar spor hiç yapmayan biriydim ama kararımı verdim.Yalnız o kadar az yaptığım halde dizkaplarında çok yüklenme oldu..başlangıçta yürüyüş yada ısınma hareketleri yapmak gerek sanırım...
Üstelik ben plates topuyla duvara dayanarak destek aldım:/

7-8 aydır sizde gelişmeler nasıl acaba?

bugun omuz egzersizlerimi yaptim 2 kg ile 100 squat yaptim o iki kalca germe hareketini yaptim 40 40 ikisindede beni bitirdilee yalniz koltuk altimdan terimin asagitya suzuldugubu gordum 40 da kopru yaptim halim kalmamisti ama azcikda 20 yarim mekik yaptim esnemelerle bitirdim cok yoruldum ama nedense belki bugun hastalandmondan cabuk pilim bitti

ben yeni başlamayı düşünenlerdenim daha kendi bedenimin ağırlığını taşıyamıyorum nerdeyse dizkapaklarına çok yüklenme oldu.siz birde ağırlığı nereye koyuyorsunuz sırtımıza filanmı?

hareketi ayna karsisinda duzgun yaptigindan emib ol dizlerine yuklenme agrlik ayak topuklarinda olmali. yok canim diger sayfalarda nasl tutuldgnu gosteren resim var ben 2 kg dambili iki elimle tutarak comelip kalkiyirum

7-8 aydır sizde gelişmeler nasıl acaba?
ilk günlerde çok etkisini gördüm
özellikle ruhsal ...bilinç altımda ne varsa gece rüyalarım dökülüyordu...
saçlarım kesinlikle daha iyi uzuyor...
gözlerin içi parıl parıl parlıyor resmen içsel olarak yenileniyorsun
daha pzitif oluyorsun,daha dayanıklı
baş ağrısını çok çekiyordum ama

1hafta yapmazsam fark o kadar belli ki
hem fiziksel hem ruhsal..
ben hep sabahlardım akşamlara kadar uyurdum
uykum düzeldiyse tibettendir...
kaçta yatarsam yatayım sabah 10.30 da ayaktayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…