Squat hakkında herşey !!!

Merhabalar bende 2 gündür başladım ama bir sorum var benim kalça geniş küçültmek ve diklestirmek istiyorum bu spor küçültüyor dimi sonra daha da buyumesini istemiyorum

Merhabalar bende 2 gündür başladım ama bir sorum var benim kalça geniş küçültmek ve diklestirmek istiyorum bu spor küçültüyor dimi sonra daha da buyumesini istemiyorum
Merhaba!!!
Squat hareketini genel olarak ozetlemek gerekirse kişinin kalcasi ne derece büyük ve küçükse Squat o kalcayi sadece şekile sokar ve diklestirir. Mesela küçük ve geniş kalcaya sekil verip diklestirir. Ve diklestirince kalkik ve sert kalça meydana geliyor. Eğer ki kalcaniz son derece yağlı ve büyükse yağları eritmeden bu hareketi yaparsanız çok büyük bir kalça meydana gelir. O yüzden yağ açısından düşünüp başlayiniz.

cok sagol canim ilgilendigin icin dedigin gibi yapicam su lunges hareketini bir turlu duzgun yapamadm gibi geldi birde isinma hareketi neler yapiyosun

Reset günü bugün...
tibeti yapıcam sadece birazdan...
kendime inanamıyorum :)
tembelliğime yenik düşmedim şimdilik

cok sagol canim ilgilendigin icin dedigin gibi yapicam su lunges hareketini bir turlu duzgun yapamadm gibi geldi birde isinma hareketi neler yapiyosun
Ne demek canım zevk benim için. Sizleri spora teşvik edebiliyorsam ne mutlu bana.
Canım lunges hareketi hareketli birşey. Atlayarak yani şu şekilde; ama ben hoplamıyorum ayağa kalkıyorum çömeliyorum. Sonra kalkıyorum sağ-sol bacak devam ediyorum. Şu şekilde;
bu hareketi taş çatlasın 30 şer yapıyorum.
Üstüne düştüğüm en çok çeşit; ''Kalça germe hareketi'' inanılmaz rahatlatıyor.
sağ 50, sol 50...
Ve pile squat.. bu çok zor ama iç bacak ve iç kasları fena çalıştırıyor.
Köprü hareketi;
ve aralarından çeşitlerinden 20 şer 30 şer yapıyorum. Tabii bunları yaparken dinlenme aralarında bol bol esnemelisin esneme hareketleri yapmalısın. Çok rahatlatıyor.
Reset günü bugün...
tibeti yapıcam sadece birazdan...
kendime inanamıyorum :)
tembelliğime yenik düşmedim şimdilik
Alıştığında göz tembellik görmeyecek :)

Boyum 1.60 kilom 61 kalça 103 cm çok da büyük değil kalçam ama bilemedim yinede
Çok afedersiniz ama kilo ve boy uyuşmuyor. Epey kilo vermeniz lazım.. 1.60 boya kalça çok geniş geldi.. adeta kim kardashian
Ama bilemedim gerçekten merak ettim vücudu görsem daha net yanıt verebilirdim ''Çokta büyük değil..'' dediğiniz için çaresiz kaldım bağışlayın.. Ama şundan eminim ki yağ fazla..
Sanırım ilk işiniz; CARDIO..

hepsini kaydettim telefona yarin duzgun bir sekilde ypicam ugrasip anlattgin icin cok tesekkurler sen bitanesiiin

Kızlar benim bacaklar taş oldu resmen ya sanki birazda kalınlaştı ya da bana öyle geliyor squatın 15. Günü resim çektiğim için farkı pek anlayamasamda sanki bugün kot giydiğimde daha bi gğzel durdu.bugün 180 squat ve 40 dk pilates pilates aralarındada 2-3 dk twister yapıyorum.pilatesten sıkıldığım gün zumba yapıyorum.her yerde bi fark varda göbekte pek yok sanki neyse sabır pes etmek yok

Ha birde bi hareket öğrendim hem çok kolay hemde popo bel göbek iç bacak hepsi çalışıyor böyle kedi gibi durup belini içeriye popo dışarıya sonra kambur gibi dikiliyorsun kedi hareketiymiş anladınız mı bilmiyorum netten bulursam arıcam resmini

Ebru şallıda görmüßtüm ben de ayni hareketi.

şunu da sorayım göğüs ölçünü nasıl büyüttün,özellikle bunu cokmerak ediyorum
Bende başlamayı düşünüyorum.plates ve squat :)Ve göğüs büyütme sorusunun cevabını merak ediyorum..

Bacaklar kalınlaştı diye üzülmeyin.. emin olun o sert bacaklar inanılmaz seksilik katıyor. Fit olmak zayıf olmaktan bin kat iyi. Arka ve önden bakınca bacaklar ip ince duruyor yandan bakınca kaslar meydanda benim.. pantolon ve tayt giydiğimde hiç sallanmıyor o derece sert. Zaten diğer sporları yaptıkça örneğin; zumba, koşu, eliptik vs.. korkmayın sem sert ve çok kalın bacaklar meydana gelmez. Bol bol esnendiği sürece de..

Kedi hareketini biliyorum. Kalça germe hareketini yaparken zaten bunu da esneme olarak kullanıyorum iyi oluyor.
Bende başlamayı düşünüyorum.plates ve squat :)Ve göğüs büyütme sorusunun cevabını merak ediyorum..
Sporla göğüs en etkilisi şınav.. Şınav göğüsleri sarkıklıktan korur ve dikleştirir. Aynı zamanda sertleştirir. Beslenmenizde önemli yararlı karbonhidratlar yediğinizde 2 saat sonra şınav çekin.. Şınav zor olabilir ama duvar şınavı alışmak için iyi birşey..

Selamlar kızlar netim yoktu 1 haftadr giremedim ama squata devam ettim bugün 14.günümü yapicam birazdan bildiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…