Squat hakkında herşey !!!

20150103_160348-1.jpg 20150131_135527-1.jpg
arkadaşlar programa 01.01.2015 de başladım(üstümde pembe olan başladıgım gün)01.02.2015 program bitti ( üstümde lacivert olan bugun ki halim ) böyle fotodan bakınca farkettim ki azıcık kalkmış yaaa ve sıkılaşma var bacaklarımda söylemiştim 30 days challenge programın bende yarattıgı farklılık bu oldu artık önumuzdeki programlara bakalım o popo dahada kalkacaaaak :KK70:

bugun 31.01.2015 mis yaa bende subata girdik sandim tarihten habrrim yok haha kusura bakmayin kizlar :KK70:

Eki Görüntüle 1395553 Eki Görüntüle 1395555
arkadaşlar programa 01.01.2015 de başladım(üstümde pembe olan başladıgım gün)01.02.2015 program bitti ( üstümde lacivert olan bugun ki halim ) böyle fotodan bakınca farkettim ki azıcık kalkmış yaaa ve sıkılaşma var bacaklarımda söylemiştim 30 days challenge programın bende yarattıgı farklılık bu oldu artık önumuzdeki programlara bakalım o popo dahada kalkacaaaak :KK70:
Ya bu gerçek mi ? Acar açmaz ohaaaaaaaa dedim. Yandan bile senin sarkmalar belli öncesinde ki ve sonrasindaki nasıl toparlamis. 1 ay daja yapsan adeta jen selter ve yovanna ventura olacaksın az kaldı. :KK70: mükemmelsin ya şöyle cesaret eden hirs yapan kızları gördükçe seviniyorum ilaç niyetine düşünün artık squati:)

sagol canim ya gercekten kilo al ver baya sarkti ve tabiki catlaklarda yaninda hediyesi oldu cok sevindim yaa bak mutlu oldum simdi agirliklarim gelsinde squata devam :KK70:

sagol canim ya gercekten kilo al ver baya sarkti ve tabiki catlaklarda yaninda hediyesi oldu cok sevindim yaa bak mutlu oldum simdi agirliklarim gelsinde squata devam :KK70:
Hatta hemen göstermiş etkisini bravo gerçekten. Senin yine öncesi fotoğrafin iyi benimkini görseydin kalça bile yoktu.. catlaklara gelecek olursak benim yok oldu darısı sana :KK70:

evet popom vardida sarkmis bi vaziyetteydi ben ikisini fotoyu gorene kadar anlamamstm ama toparlanms yani bide simdi tasindik ya ev 8. katta acelem olmadgi zaman merdivenden cikiyorum asilide aliyorym kucagima 7 8 kilo tosunum benim cikiyorum merdvenden annemler diyo manyakmisn sen :KK70:

Alkış
alkış alkış ıslık ıslık wooow. 1 ay îçin harika süper benim öncesi bel resmim varda popo yık yenilerde çektim değişimi çok anlayamıcam sanırım

keske cekseydin ya ben fotuyu gorene kadar tam anlamamistim sagol canim simdi birde agirlikla basliyimda yaza kadar kivama getircem onu :KK70:
Alkış

alkış alkış ıslık ıslık wooow. 1 ay îçin harika süper benim öncesi bel resmim varda popo yık yenilerde çektim değişimi çok anlayamıcam sanırım

nasıl bariz farketmiş ya,tebriklerrr
boyun ve kilon kaç cnm
ya bir de üst bacağının en kalın yeri ve kalçan kaç cm
sorun olmazsa merak ettim..

sagol canim tesekkurler boyum 1.75 kilom bu ara 55 56 kalcam simdi senin icin olctum 94 cikti fazla aslinda bacakda 55 cikti
bana göre görüntün çokkk daha güzel
benim boyum 163, 59 kiloyum,yani 9 kilo kadar fazlam var,ben de kalkık bir popo ve gmelanın ölçülerinden istiyorum
bakalım olur inşallah
bu arada boyun ve kilon çok güzel..

benim basenlerim var biraz hala daha var kiloyu hep ordan aliyorum olculerim kotumu yani goruntu daha guzel dedin ya :KK70: sıkı bir sporla halettcem insallah sagol canim
bana göre görüntün çokkk daha güzel
benim boyum 163, 59 kiloyum,yani 9 kilo kadar fazlam var,ben de kalkık bir popo ve gmelanın ölçülerinden istiyorum
bakalım olur inşallah
bu arada boyun ve kilon çok güzel..

oooo süper yaa çok çok belirgin bir değişiklik maşallaaah acayip özendimm :)) böyle bir değişikliğin sahibi bize değerli tecrübelerini sunar umarım sorularıma cevap verirsen çok sevinirim? 1.üst bacağında kalınlaşma hissettin mi? 2.squatın hangi çeşidini yaptınve programa ve sayılara birebiruydun mu? 3.bunun yanı sıra başka bir spor yaptın mı ve diyet uyguladın mı?4.kalkarken mi inerken mi nefes verdin? canım bu değişikliği görünce çok umutlandım gerçekten tekrar maşalllaah sana :)

sagol canim yaa ben okadar fark gormuyom aslnda az toparlanma var ilk olarak kalinlasma degil skılasma hissettim epey bi sertlik var 2. sorunda normal squat yaptim bazen daha fazla comelsigimde oldu sadece son gun tekrari azalttim cunku dizlerim okadae cok agriyodu ki o yuzden 3.soruda baska hic bisey yapmadim sadece squat diyet ben hayatimda hic yaomadim normalde cok yiyen bi insan degilim ama ogunleri aksatmam aama tatliya dayanamiyorum yedim de yaparken :KK70: 4. soruda bunu hep karistriyirum comelirken aldim kalkerken verdim ve cok sagolun ya siz boyle diyince cok mutlu oldum

sagol canim yaa ben okadar fark gormuyom aslnda az toparlanma var ilk olarak kalinlasma degil skılasma hissettim epey bi sertlik var 2. sorunda normal squat yaptim bazen daha fazla comelsigimde oldu sadece son gun tekrari azalttim cunku dizlerim okadae cok agriyodu ki o yuzden 3.soruda baska hic bisey yapmadim sadece squat diyet ben hayatimda hic yaomadim normalde cok yiyen bi insan degilim ama ogunleri aksatmam aama tatliya dayanamiyorum yedim de yaparken :KK70: 4. soruda bunu hep karistriyirum comelirken aldim kalkerken verdim ve cok sagolun ya siz boyle diyince cok mutlu oldum
çok çok teşekkürler canımverdiğin cevaplar için :) inan bana abartmıyorum sonuçlar çok bariz bu sonucu görünce yapmamak elde değil tek korktuğum dizinizdeki sorun çok geçmiş olsun acaba kalkarken ağırlığı topuğunuzdan almayı unuttunuz mu yoksa dikkat ettiniz mi buna

yok hep ettim aslinda dizlernin ayak ucumu gecmemesine falan gmelan a sordum oda ayni seyi yasamis tekrar sayilarnin artmasindanmis simdi gectiama cok sukur agirligada baslicam simdi bence sende basla derim azda olsa fark ve super bi sklasma sagliyor canim yorumlarn icinde cok sagol gerckten iyice bi hirslandim devami icin

X