Squat hakkında herşey !!!

kızlar bugun
jillian level 2
donkey kicks her iki ayak için 20x3
gym stick twist 500
dumbell side bend sağ 10 sol 10 her iki kolla 100 kere
göğüs büyütme egzersizleri+
squat 140
stretching 10 dakika tamamlandı
Squati doğru yapıyorsun değil mi callan ? Dün yaparken kardeşimde özendi yapmaya çalıştı ama ne yapsam yapamadi. Bel yardimi ile kalkiyordu genelde ağırlık ayak topugunda olup kalkmak lazım. Umarım doğru yapiyorsundur :KK70:

jillian micheals var göbek erıtme programı varmı acaba ben pek bılmıyorumda bılıyorsanız bılgı verırmısnız
Micheals programi cardio için çok iyi bir uygulama. Her videosunda bütün hareketler yer alıyor o hareketlerle göbek bacak her yer çalışıyor. Fakat eğer göbeğine yönelmek istiyorsan koşabilirsin. Veya tempolu yürüyüş. Emin olun göbek kolay kolay erimez. Anca 5-6 ay.

Bende takımdaydim. Baktım zayıflıyorum iki levele geçemedim. Cardio için jillian bir numara. Onun sayesinde şınavi halledebildim. Jilli an bittikten sonra devam edecek misin ? Yoksa başka alternatiflere mi yönelmeyi düşünüyorsun ? :KK70:

Evet canım jillian bittikten sonra p90x düşünüyorum yine 30 dklk bi kardio fitness bakalm şimdilik onu düşünüyorum kardio egzersizleri bana kilo verdirmiyo kilomu korumama yardm ediyor o yüzden tercih ediyorum bide tabiii squata devam :KK66: her zaman

Alıştırma haftasındayım ama bacak bi şekil almaya başlıyor anlatamammmm..
yağ oranım yerlerde ondan sanırım bu kadar çabuk etki...popo da değişim çok çok az..
Kesinlikle benimde yağ oranım çok düşük olduğu için çok çabuk etki göstermişti. Ama kalçaya gelecek olursak öyle hemen hemen etki göstermez. Ağırlık ile sende çalışacaksın ilk bacak alışsın :)

Benimde bugün dinlenme günüm. Ama merdiven yokuşu çıktım çalıştım. :)
Ya canım ben bugünki programı da yaptım ama squatın yarısını sumo squat yaptım, çeşidi mühim mi?
Bu arada ayrıca az oldu başlayalı ama belden incelmişim kızlar, benimki squat karın karışık :) şaşırmayın squat bel ne alaka diye...

Ya canım ben bugünki programı da yaptım ama squatın yarısını sumo squat yaptım, çeşidi mühim mi?
Bu arada ayrıca az oldu başlayalı ama belden incelmişim kızlar, benimki squat karın karışık :) şaşırmayın squat bel ne alaka diye...
Bacağın sağlam ve alışıkaa karışıkta yapabilirsin kafana göre. :)

Bu arada benim 3 yıldır takıldığım bir site var. Spor kategorisine yıllarımi vermişimdir. Squat hakkinda o kadar çok sorular var ki ellerim felç olasiya kadar yardimci olmaya çalışıyorum. Çıkmış herifin biri bana gülüyor. Kendisi sözde body yaptığını sanar demiş ki "Squat ve bel ne alaka .d.d." deyip uzun açıklama Yapmış. Şu yeni yetmelerin bilinçli bilinçli konuşmaları yok mu ölduruyor.

Ben uygulayan biri olarak şu squatta gördüğüm belimin incelmesini mekikte görmedim. Inanilmaz inceltip kivrimlik veriyor. Herife uzun yorumumdan sonra aldigim yanit tabii afedersiniz g*t oldu. Verdigi cevap aynen su sekildeydi bozuntuya vermedi "tmmm sn squatla blini incltmeye dvm et.d.d...d" oldu...

Bel bölgesi için squat çok önemli bir rol oynuyor.

Bacağın sağlam ve alışıkaa karışıkta yapabilirsin kafana göre. :)

Bu arada benim 3 yıldır takıldığım bir site var. Spor kategorisine yıllarımi vermişimdir. Squat hakkinda o kadar çok sorular var ki ellerim felç olasiya kadar yardimci olmaya çalışıyorum. Çıkmış herifin biri bana gülüyor. Kendisi sözde body yaptığını sanar demiş ki "Squat ve bel ne alaka .d.d." deyip uzun açıklama Yapmış. Şu yeni yetmelerin bilinçli bilinçli konuşmaları yok mu ölduruyor.

Ben uygulayan biri olarak şu squatta gördüğüm belimin incelmesini mekikte görmedim. Inanilmaz inceltip kivrimlik veriyor. Herife uzun yorumumdan sonra aldigim yanit tabii afedersiniz g*t oldu. Verdigi cevap aynen su sekildeydi bozuntuya vermedi "tmmm sn squatla blini incltmeye dvm et.d.d...d" oldu...

Bel bölgesi için squat çok önemli bir rol oynuyor.
İyi de sadece mekikle karın çalışılmaz ki, stand hareketlerle de çalışılır, illa yerde kedi gibi sürünmek gerek değil ki...
2 ay spor yapıp kendisini sporcu sananlar var maalesef. 2 sene olacak cardio çalışmaya başlayalı ben, ama hala hakim değilim yani...

İyi de sadece mekikle karın çalışılmaz ki, stand hareketlerle de çalışılır, illa yerde kedi gibi sürünmek gerek değil ki...
2 ay spor yapıp kendisini sporcu sananlar var maalesef. 2 sene olacak cardio çalışmaya başlayalı ben, ama hala hakim değilim yani...
Yalnız bahsettigim kasti.. onun dışında göbek erimesi ve yağlanması bir sürü cardio.. ve mekik dışında kas ve sıkılasmak için çok alternatifler var ama yarim ve tam mekik daha önde. Bu arada beslenmen nasıl?

X