- 3 Ağustos 2008
- 688
- 410
- 43
Yaaaaa harika bizde de bu etki olur inşallahbu resim cok dikkat cekici 10. hafta elde edilen sonuc mükemmel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaa harika bizde de bu etki olur inşallahbu resim cok dikkat cekici 10. hafta elde edilen sonuc mükemmel
Oluyor inanYaaaaa harika bizde de bu etki olur inşallah
Oluyor inan
Dsha önce cok faydasini gördüm 1.5aydir tekrsr basladim cok fark var öncesi sonrasi yapsam belli olurdu
Peki bırakınca bozulma oldu mu canımOluyor inan
Dsha önce cok faydasini gördüm 1.5aydir tekrsr basladim cok fark var öncesi sonrasi yapsam belli olurdu
Günaydın. :)) Dün dinleme günümdü. Yattım uyudum dinledim. Birazdan kahvaltı yapıp spor kaçamağı Yapacağım.sessiz bugün buralar :):)
Oooww süper.Bugün 130 squat ha gayret
Dinlenme günümde bende ayak üstü yapiveriyorum alışkanlık işte. :)ben bugun 220 yapcam cok az kaldi benim bu prograam squati cok sevdirdi bana artk canim skliyo ayaktayim 2 3 tane yapiveriym diyorum dun dinlenme gunumdu ama rahat 30 40 yapmssmdir
Ben esmer tenli olduğum için kalçamdaki çatlaklar bembeyaz ve belirgindi. Doğru düzgün bikini bile giyinemiyordum. Binlerce krem var ama bu kremler bazılarına etki ediyor bazılarına ise etmiyor. Kişinin tenine göre değişiyor.Kızlaarrr bu limon kahve hakkında bana bilgi verir misiniz catlaklarım cok fazla karnımda bacaklarimda kalcamda nasl uygulanıyor her bölgeye sürebiliyor muyuz:)))))))))
Selammmmselam squatçılar :))
Eki Görüntüle 1388178
Evet çömelerek yapılan en güzel egzersiz :)arkadaşlar squat,çömelme demekmiş.bilmiyordum benn
Kahve limonlar ne alemde :)ben bugun 220 yapcam cok az kaldi benim bu prograam squati cok sevdirdi bana artk canim skliyo ayaktayim 2 3 tane yapiveriym diyorum dun dinlenme gunumdu ama rahat 30 40 yapmssmdir
Hatırlattığın için çoook teşekkürler. Ben yaparken yavaş yavaş hatta evde yürürken bile esniyorum. Bacaklarımin fazla kalın olmaması buna bağlı. Tabi birde eliptik bisikletin çok yararı var bunda. Çok sağ olun. :)Gmelancigim cok güzel bilgiler. Senden gelir diye bekledim ama verdigin bilgilerin arasinda olmadigi icin izninle ekliyorum. Bacaklarim cok kas yapti, kalinlasti diyen arkadaslara kendi basliklarimda da özellikle verdigim bir tavsiye. Esnemeyi es gecmeyin. Bacaklarinizi ne kadar cok esnetirseniz, calisip sisen kaslari daha ince uzun hale getirirsiniz ve asiri kaslanmanin önüne gecersiniz. Her bacak calismasinin sonunda ve mümkünse haftada 1-2 özel olarak esneme videolari ile mutlaka calisin. Ben de actigim her bölgesel basliga esneme videolari mutlaka ekliyorum.
Bir sey degil canim bildigimiz dogrulari paylasacagiz ki sporu yeni ögrenenler faydalansin. Kardio da cok iyi ben zaten hep yapiyorum stres attiriyor bana kardio, ama bazi arkadaslar kardio ile bile sisebiliyor vücut yapisi. Esneme en güzeli. Hatta ben callanetics i esnemek icin bile kullaniyorum bacak esnetmeleri cok güzel. Yoga yaparim, pilates yaparim, tek yönlü calismamak lazim.Hatırlattığın için çoook teşekkürler. Ben yaparken yavaş yavaş hatta evde yürürken bile esniyorum. Bacaklarımin fazla kalın olmaması buna bağlı. Tabi birde eliptik bisikletin çok yararı var bunda. Çok sağ olun. :)
Spordan o kadar uzağım işteEvet çömelerek yapılan en güzel egzersiz :)