Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asadsadaf çok güzel helede o basen 96 bayılıyom hiç sormaEvet şimdi farkettim... kimin o güzel ölçüler? Kilo 52 basen 96
Ayyy heyecan yaptı.aaa çok güzel olmuşş.
Ellerine sağlık![]()
Böyle dimeee
Ben bir senelik evliyim cnm coluk cocuk yokKızlar siz evli misiniz hiç sormadım.tanışmadık da doğru düzgün... aynı kulvar damı yarışıyoruz yani?:)))
Ben çooook bekarımKızlar siz evli misiniz hiç sormadım.tanışmadık da doğru düzgün... aynı kulvar damı yarışıyoruz yani?:)))
Allah bağışlasın hayatımBen bir senelik evliyim cnm coluk cocuk yok
Ben çooook bekarım![]()
![]()
Evliyim çalışıyorum . Çocuk yokKızlar siz evli misiniz hiç sormadım.tanışmadık da doğru düzgün... aynı kulvar damı yarışıyoruz yani?:)))
Canım senin ölçüleri bulamadım sana zahmet olmassa gene yazabilir misinKızlar siz evli misiniz hiç sormadım.tanışmadık da doğru düzgün... aynı kulvar damı yarışıyoruz yani?:)))
Allah herkese huzurlu bir evlilik nasip etsinAllah bağışlasın hayatım
Bekarım alayınıza bakarımKızlar siz evli misiniz hiç sormadım.tanışmadık da doğru düzgün... aynı kulvar damı yarışıyoruz yani?:)))
Amin fıstığımAllah herkese huzurlu bir evlilik nasip etsin
Canım setler halinde yap 15 20 falan diye 50 ye tamamlaSelenofil 50 taneyi arka arkayami yapmamiz lazim
Sen beğendiysen tamamHarika olmuş![]()