Sporla ilgilenenler?

renk22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
26
4
1
kızlar merhaba. 20 yaşındayım yeni girdim yaşıma. 58 kiloyum. Kollarım çok ince fakat altım üstüme göre çok fazla daha bu yaşta her iki kalçamın yanında da resmen kağıda karalanmışcasına bembeyaz çatlaklar var bende son 10 gündür diyet ve spora başladım. Kollarım hep incecikti fakat bana kilo almış gibi geldi bu aralar bende dambıl çalışmaya başladım tabi evde olanlar. 3 kg 3 kg azar azar yapıyordum. Açıkçası kaslı kaslı dursunda istemiyorum ne olur ne olmaz diye bıraktım dambıl çalışmayı fakat kaslarımda kalçalarımdaki gibi kilo ve yumuşaklık hissetmeye başladım olduğundan daha şişkin ve uzun bir beyaz çizgi sanırım çatlak her ikisinde de var. Kollarda çatlak olur mu ki ? Bu düzelir mi? Açıkçası kalçalarım o kadar çatlakla doluyken kolumı görünce çok üzüldüm. Aranızda armut tipi vücudu olup tavsiye verecek olan var mı? Kalçamdaki çatlaklardan umudumu kestim zaten zayıflasam inceltsem yeter ama kollarımı görünce çok üzüldüm bir de belirgin baya ben daha henüz yeni başladım mutlaka içinizde bu işin erbabı olanlar vardır. Bacaklarım basenlerim o kadar şişti ki birbirne değiyorlar tabi bir bacağımda da ödem var doktora gittim ama birşey çıkmadı gözle görülür var ama tahlillerde birşey yok diyor. 3 4 L su içiyorum günde. Yağı kesmiyorum tamamen çok az ya da meyvelerden alıyorum. 6 6 buçuk gibi yeme işlemi bitiyor.. lütfen akıl verin..

keske kol kaslarını calıstırmayı bırakmasaydınız oyle cok fazla kas olması mumkun degil zaten ve sizin elinizde 3 kiloyla heleki hayal gibi birsey:) devam edin kollarınız sıkılassın catlaklar icinde surekli nemlendirmeniz gerekiyor kilo alıp vermeye baglı yada cilt kurulugu sebebiyle olabiliyor..

Tek dert kilo vermekse, kendı kendıne kilo verebılır kıyafetlerın içindeyken hoş görünebilirsin ama vucudumu şekle sokacağım diyorsan iyi bir salona gitmeli ve yardım almalısın. Ayrıca bızım kadınlarımız en ufacık ağırlığı eline alınca kas yapacağım diye ödü kopuyor ya.... Bitiyorum. İstesende yapamazsın zaten o kadar kolay değil kafadaki aşırı kaslı görüntüye ulaşmak.

Hadi ya ben kollarım şişer eder diye korktum bilgisizlik işte ince iyi fakat sarkması güzel değil

Kalça ve yanlarınızda yağ fazlalığı var ama üst bedeniniz zayıfsa, yani üstünüz 36 altınız 40 bedense o zaman en güzeli lazer lipo falan yaptırmak bana göre. Bir arkadaşım var sizin bahsettiğiniz gibi, yıllardır ne pilatesi kaldı ne yüzmesi, gitmiyor malesef çok zor bir bölge.

Tek dert kilo vermekse, kendı kendıne kilo verebılır kıyafetlerın içindeyken hoş görünebilirsin ama vucudumu şekle sokacağım diyorsan iyi bir salona gitmeli ve yardım almalısın.
Ben biraz ne bileyim çekingenim utangaçım sanki herkes bana bakıcak rezil olcak gibi hissediyorum halbuki herkes kendi derdinde ama işte evde tek başıma yaparım dedim bacak basen kalça hareketi çalıştım hep ama kollarımı görünce tabi

Hemde ne fazlalık. Çok yumuşak sıkılaşması lazım. Açıkçası o tarz şeylere güvenemiyorum dediğiniz doğru o bölge çok zor eriyormuş.

Hadi ya ben kollarım şişer eder diye korktum bilgisizlik işte ince iyi fakat sarkması güzel değil
asla oyle dedigin gibi birsey olmaz:) ben 10 kiloluklarla calıstıgım halde dedigin gibi olmadı kaslar belirginlesti sıkılastı kollarım ama tabiki kadınsı duruyor:) eger evde calısabiliyorsan sadece dambıllarla arka kol kasları omuz gogus kısmını bile calıstırabilirsin zaman gectikcede dambıl agırlıgını arttırırsın ..bide ne olursa olsun sporundan sonra gıdana dikkat et hemen bir tavuk gogsu haslayıp yeki daha etkili olsun

Utancak bişey yok oradaki herkes mükemmel değil. Yukardakı yorumumada ekledim bıraz ağırlık kaldırdın diye kasların şişmez, bunu o kadar cok duyuyırum ki saçımı yolasım geliyor bana noluyorsa . Az ağırlık çok tekrar yap. Kaslarını şişirmek isteyenler çok ağırlık, az tekrar yaparlar. 3 kilo kaldırmaylada kolun şişmez Salonada mutlaka git, orada herkes kendi işine bakıyor kımse senı ıncelemeyecek bişey yaparken :)

Yani benim istediğim sarkmasın sıkı olsun fakat incecik kalsın nasıl tarif etsem komik belki ama iskeletten belki birazcık daha kalın kollarım. Bu arada o çatlaklar gider mi çok takıntılıyım.. 3 kg 3 kg 6 kilo sizce başlamak için fazla mı?

Çatlaklar gider demi nasıl taktım tabi alt bölge elden gidince üstümü kaldıramadım

zaten 2.5 kilodur spor salonlarında bile en hafifi 3 ile devam edersen kalınlasma olmaz..catlakların iyilesmesi biraz zor ama gorunumunu azaltabilen kremler var bir ara kantaron yagınında iyi geldigini duymustum bir arastır istersen pahalı kremlere para vermekde bosuna cunku catlaklar konusunda

Benim cildim yumuşak ve çatlak oluşması çok kolay.. öf canım sıkıldı şimdi bak

Bence bir spor salonuna gidip hocayla çalış, kendi kendine iş yaparsan bazı bölgelerini fazla ya da az çalıştırabilirsin, orantısız bir vücudun olur. Benim de bacaklarım orantısızdı, bileklerim çok ince, üstleri çok kalındı. Spor hocasıyla çalışıyorum şimdi gayet orantılı bacaklarım var.

Merhaba, söylenmiş zaten o kadarcık çalışmayla kaslanma olmaz :) Kas yapmak için yediğine içtiğine de çok dikkat etmen lazım ki insanlar yıllarca uğraşıyor. Büyük ağırlıklarla çalışıyorlar. Üç kilo ağırlık senin kollarını sıkılaştırmak için ideal. Çünkü inceymiş zaten. Spor salonuna gitmekten utanma. Her zaman profesyonel destek almak en iyisidir. Vücudumuz bizim için çok önemli, yanlış bir şey yapıp da riske girmeye değmez. Bazı hareketleri yanlış yapabilir ve sakatlanabilirsin. Çok güzel egzersiz programları da var evde yapılabilecek ama tecrüben yoksa temelini öğrenmelisin bence.

Çatlaklar içinse kollar da karın da bacak da popo da çatlayabilir ne yazık ki. Kollarındakiler beyaz mı? Eğer beyazsa fark etmemişsin demek ki çünkü yeni oluştuklarında kırmızıya pembeye yakın bir renkleri oluyor. O aşamada iyileştirmek söz konusu olabilir ama beyaz çatlaklar maalesef tamamen iyileşmiyor.

Valla kalçam öyle dolu ki kolum da incecik bir çizgi var beyaz.. onu orada görünce ağlıcaktım. Ama sadece kolumu katlayınca görebiliyorum o çizgiyi ama üst kısmı kolumun resmen kalçamın yapısına benzemiş kollarım en hassas noktam. Ay şey gibi olsu kollarım da kollarım övmek değil ama işte altım kalın olunca. Altıma hep bol ya da tayt pantolon tarzı giyip üstüme ince. Peki spor salonu fiyatı hakkında bilginiz var mı? Yani salona gidersem tek başıma bir hocala çalışmam benim için daha makbul. Tek olunca daha pahalıya gelebilir mi? Teşekkürler bu arada:)

Aynen benimde böyle bileklerim ince üstler kalın. Ne kadar ücret ödüyorsunuz acaba?

Peşin yıllık ödedim ben 1800. Subway'den de %15 indirim alıyorum ayrıca.
Benimde yıllık olur herhalde 3 ay da düzelmez bu öf insanoğlu işte ya da kendi adıma konuşayım. Yaşım genç fakat çocukken çok zayıftım uzun inceydim ne istersem çok yedim saati önemsemedim hareket etmedim yedim aman ben zayıfım böyleyim dedim ama şuan baya balık etliyim.

Ben hocayla çalışmaktan memnunum gayet sürekli iletişim halindeyiz, ayrıca ders programları oluyor spor salonumun. Pilates, cycling, yoga, boxing vs. bir sürü ders var, istediğime katılabiliyorum. Durumuma göre programımı değiştiriyor sürekli, arttırıyor, azaltıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…