kızlar merhaba. 20 yaşındayım yeni girdim yaşıma. 58 kiloyum. Kollarım çok ince fakat altım üstüme göre çok fazla daha bu yaşta her iki kalçamın yanında da resmen kağıda karalanmışcasına bembeyaz çatlaklar var

bende son 10 gündür diyet ve spora başladım. Kollarım hep incecikti fakat bana kilo almış gibi geldi bu aralar bende dambıl çalışmaya başladım tabi evde olanlar. 3 kg 3 kg azar azar yapıyordum. Açıkçası kaslı kaslı dursunda istemiyorum ne olur ne olmaz diye bıraktım dambıl çalışmayı fakat kaslarımda kalçalarımdaki gibi kilo ve yumuşaklık hissetmeye başladım olduğundan daha şişkin ve uzun bir beyaz çizgi sanırım çatlak

her ikisinde de var. Kollarda çatlak olur mu ki ? Bu düzelir mi? Açıkçası kalçalarım o kadar çatlakla doluyken kolumı görünce çok üzüldüm. Aranızda armut tipi vücudu olup tavsiye verecek olan var mı? Kalçamdaki çatlaklardan umudumu kestim zaten zayıflasam inceltsem yeter ama kollarımı görünce çok üzüldüm bir de belirgin baya ben daha henüz yeni başladım mutlaka içinizde bu işin erbabı olanlar vardır. Bacaklarım basenlerim o kadar şişti ki birbirne değiyorlar tabi bir bacağımda da ödem var doktora gittim ama birşey çıkmadı gözle görülür var ama tahlillerde birşey yok diyor. 3 4 L su içiyorum günde. Yağı kesmiyorum tamamen çok az ya da meyvelerden alıyorum. 6 6 buçuk gibi yeme işlemi bitiyor.. lütfen akıl verin..