Sporla ilgilenenler?

Ha ben %10 indirim almak için peşin ödedim bu arada aylık 160 küsur fiyatı oluyor sanırım, aylık da ödeme yapabilirsin.

Şuan maddi durumum el veriyor vermesine fakat kendim gibi bir insan tanıdım ben daha sürekli dur yarın başlıyorum dur öbür gün derken cimrilik değil fakat kendimi para harcayamıyorum böyle bir sorunum var başkasına oldu mu hediye vs almayı çok severim kendime gelince gereksiz boşver bide para rahmetli babamdan gelince insan kıyafet bile alsa kendine boşa mı harcıyorum israf mı ediyorum acaba diyor herneyse artık... kıyafetlerimi alıp yazılayım salona..

Spora giden para bence hiç boşa değil, disiplinini oturttuktan sonra istersen spor salonunda yapmazsın ama alışınca insan hep salona devam ediyor. Al H&M'den güzel spor kıyafetlerini, bir sürü havalı kıyafet var insan alınca gaza geliyor. Kaydını da yaptır, hocan sana program çıkarır zaten hemen. Güzel de bir playlist hazırla kendine gaza getiren, tak müziğini, tamamdır. :)

Heyecanlandım :)) umarım dediğin gibi olur ve beceririm şu işi inşallah. Duygusallığı geçersek ben çalışırkende pek almazdım kendime hep saklardım paramı bir çanta beğenirim intertte olsun 40 tl alsam mı almasam mı diye düşün düşün sonunda almadan çıkarım sayfadan ama artık kendime bakmak güzel giyinmek güzelleşmek istiyorum. Ve bunlar para harcamadan olmuyor.

Spor yapınca hem kendini daha dinç hissediyorsun hem de sıkılaşıp zayıflayınca ondan aldığın tatmini alışverişten bile alamıyorsun emin ol, o kadar güzel bir duygu. Ha bir de bir sürü kaslı yakışıklı çocuk var etrafta, gözlerin de bayram ediyor.

Spor yapınca hem kendini daha dinç hissediyorsun hem de sıkılaşıp zayıflayınca ondan aldığın tatmini alışverişten bile alamıyorsun emin ol, o kadar güzel bir duygu.
Ay inşallah zaten diyetim ilk günü ablam annem yanımda yemek yiyordu saat 9 falan ye olmaz birşey dediler kokusu o kadar güzeldi ki ama tuttum kendimi yemedim o günden sonrada hiç zorlanmadım zaten insan bir kere direnince belki 10 gündür tatlı yemiyorum

Valla ben bazen kaçamak yapıyorum, napim. Hocama mesaj atıyorum, "Hocaaaamm yemekleri gömdüm" diye. Gülüyor, ona göre programımı düzenliyor falan, iletişimdeyiz sürekli. Sen de hocanla iletişimini koparma hiç.

5 yıllık bir ilişkim var. Mümkünse tek ve bayan hocala :)))

Ben takıntılıyım diyet çikolataları bile bıraktım inşallah. Bu arada ben dambılı şey diye duymuştum kilo verirken değil de ilk kilo verip ondan sonra çalışmam gerektiğini duydum bir sebebimde oydu:)

Duyduğun kişide etkili olmuş olabilir de herkesin bünyesi farklı. Haliyle uygulanması gereken program da farklı oluyor.

Yaşıma uygun nemlendirici krem öneriniz var mı acaba kızlar ? Sıkılaştırıcı etkisi olanlar falan var mı hiç ilgi alanım olmadığı için kremler yeni yeni tanışıcam

Önerebilceğin krem peki bana uygun?

Yok çatlağım olmadı hiç. Sıkılaştırıcı kremde kullanmadım hiç. Ben kremin vucut sıkılaştıracağına pek inanmıyorum, bilmiyorum var mı kremle sıkılaşan. Sporla sıkılaşır vucut.

Bencede ama belki bir miktarda olsa işe yarar hep bir ümit işte:)

ben armutum :) kollarimda incedir. uzerine kaslidir. bilerek ve isteyerek bir parca kaslandirmistim .
3 kg. agirlik sana fazla. kas yaparsin. 1 kg. olanindan alacaksin. her kolunu 3-5dk calistiracaksin.ama alt kol icin olan hareketlerden yapman lazim. ki pazi gelismesin.
gunde 2 lt su yeter. cok abartma.
catlaklar icin bagdem yagi sur. olana fayda etmez. yeni olacak olani az da olsa engeller.

Aynen şuan üst kolum katlanınca balon gibi şişiyor :/ internette vardır bu hareketler araştırayım. Çok teşekkür ederim. Özellikle dikkat çektiğiniz nokta çok iyidi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…