Spor ve Sağlık İçin Motivasyon Taktikleri

Merhaba . yazılar yine süper. Bende gaza gelip aksatmadan sporumu yapmaya çalışıyorum. Hedefim 4 temmuz çünkü doğum günüm
Sürekli soru soruyorum ama yine sormam lazım. 1 aydır devam ettiğim çok etkili bir cardio programı var ve tüm vücut çalışıyor. Ben hâlâ 1 ayı geçmesine rağmen bu programda çok yoruluyor ve ter içinde kalıyorum. Acaba henüz değişmesem olurmu

Merhaba . yazılar yine süper. Bende gaza gelip aksatmadan sporumu yapmaya çalışıyorum. Hedefim 4 temmuz çünkü doğum günüm
Sürekli soru soruyorum ama yine sormam lazım. 1 aydır devam ettiğim çok etkili bir cardio programı var ve tüm vücut çalışıyor. Ben hâlâ 1 ayı geçmesine rağmen bu programda çok yoruluyor ve ter içinde kalıyorum. Acaba henüz değişmesem olurmu

Değiştirmeseniz bile o çalışmayı haftada yaptığınız günleri ya da saatleri değiştirin, o bile vücudu şaşırtır. Zaten kardiyoda çok değişik hareketler yapılmaz, amaç vücudu yormaktır. O programa devam edebilirsiniz. Kas çalışırken programı değiştirmek daha uygun.

leithia canım
günlük 1000 ip atlamaya artı olarak şu programı ekledim. sence nasılEki Görüntüle 1792143

Bence bir de burpee denen hareketten ekleyin. O hareket kol, karın, bacak, omuz, kalça, kardiyo, dayanıklılık, hız, ne varsa etkiliyor. Bir de 1000 ipi azaltıp koşu ekleyebilirsiniz. Değişik şekillerde vücudu çalıştırmak, tek hareketi defalarca yapmaktan daha etkili sonuç verir. Mesela squat yaparken ellerinizle yere dokunduktan sonra ayağa kalkıp havaya sıçramak bacak kaslarını daha fazla çalıştırıyor ama dizlere de daha fazla yük bindirdiğini eklemem gerek.

Yahu neden bildirimler gelmemiş topiktenn :) Neyse motivasyonları toplu okumuş oldum, bir bakıma iyi oldu :)

Bu süreçte tabi ki sporu bırakmadım ama bu haftanın başından beri modum düşüktü biraz, motivasyon yazıları enerjimin yerine gelmesine yardımcı olacak gibi duruyor. Ellerine, yüreğine, beynine sağlık Leithia :)

Devamlılık, kararlılık çok önemli, bir programda 6. haftadayım ve hep başlayıp kısa bir sürede bıraktığım programların aksine devamlılık sağladığımda vücudumun değişebileceğini, emeklerimin karşılığını verdiğini gördüm. Mutlu ve umutluyum.

Hepimize bol sağlıklı ve bol hareketli günler diliyorum!

Merhaba herkese, ne yazık ki bugün hiç yazı yazacak gücü bulamıyorum kendimde. Dün yaşanan patlama olayı yüzünden canım çok sıkkın. Ben Ankaralıyım, benim normalde bindiğim dolmuşlardan biri de dünkü patlamada hasar aldı. Neyse ki ne ben, ne sevdiklerim, bize henüz bir şey olmadı ancak yarın ne olacağı belli değil, korku içindeyiz. Bugün motivasyon yok, çok üzgünüm.

Bir iki gün içinde kendime gelir, buraya motivasyon yazmaya çalışırım. Hayat devam ediyor.

Geçmiş olsun Leihta seni çok iyi anlıyorum. Her kara gün etkiliyordu ama senle aynı sebebpten bu sefer bende çok etkilendim. Normalde benim eve dönmek için bindiğim otobüs hattı olan otobüs yanmış. Orda olmam çok yüksek olasılıktaydı. Bi çoğumuz gibi.
Akşam kaç ailenin ocağına ateş düştü ama halkımız tvde survairını bırakmadı.
Söylenecek söz yok ki

Yahu ayakta iken Karnım düz göbek falan yok iyi hosta oturunca veya egilincee kocaaa bir göbek bu nasıl iştir ?
karın kasları yeterince gelişmediğinden oluyor o. Ve aslında çok güzel bir durum :) çünkü göbek yağları azaldı, artık son aşamaya geldiniz demek. Bundan sonraki her karın egzersizinde karın kaslarınız daha da şişecek ve deri elastikiyetiniz düzelecek; zamanla eğildiğinizde bile karnı düz kalabilenlerden olacaksınız. Bu kadar ilerlemişken, sakın "düzelmiyor bu" deyip pes etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…