aaa gerçekten miii çok tesekkur ederım yaa hıc bılmıyordum bole bısı bende az daha pes edıyordum olmıcak galıba dıye ozaman durmaak yok yola devam =)karın kasları yeterince gelişmediğinden oluyor o. Ve aslında çok güzel bir durum :) çünkü göbek yağları azaldı, artık son aşamaya geldiniz demek. Bundan sonraki her karın egzersizinde karın kaslarınız daha da şişecek ve deri elastikiyetiniz düzelecek; zamanla eğildiğinizde bile karnı düz kalabilenlerden olacaksınız. Bu kadar ilerlemişken, sakın "düzelmiyor bu" deyip pes etmeyin.
P90x3, Insanity max 30, 30 day shred ve focus t25 30 dakikalık programlar. Bazıları yorucu, bazıları zorlayıcı ama ekranda onlar 25 kez yaparken siz aynı hareketleri 5 kere bile yapsanız kesinlikle etki eder. Yorucu programların şu özelliği var, daha çabuk etki ediyorlar. Bunlar zayıflatıcı programlardır bu arada.Leithia
Bişey danışabilir miyim ben 30 dklik bi spor yapmak istiyorum suana kadar yürüyüş yaptim ama degistirmek istiyorum sizin bu konuda bilgili oldugunuz icin size sormak istedim normal hafifte 30 dakikalık bi program önerebilirmisiniz
Basarilar dilerim
7 kilo bişi değil ya verirsin instam zamanında böyle bi sayfayla karrşılaşmak ne güzel.
yaz gelkiyo ve şu anda karşımda nerden nereye denilecek kadar zayıflamış biriyle oturuyorum. halada spore devam ediyo. öğle utandım kendimden. hadi kızım dedeim içimden daha öncede yaptın yine yaparsın. 7 kilo vermem lazım ama sporla kesinlikle. asıl sıkılaşmak istiyorıum kilo verirken sarkmak değil. yazılarınız öğle güzel nasıl gaza getirdi. şimdi evde olsam kalkar hemen spor yapardım. yarın öğlen başlıyorum. yediklerimede dikkat edip en önemlisi size sık sık dönücem. bende sizleyim hazirana dolabı değiştirmek için
7 kilo bişi değil ya verirsin ins
Cok tesekkur ederim o 4 programdan birini secip baslicam zor olani yapalım faydasini görelimP90x3, Insanity max 30, 30 day shred ve focus t25 30 dakikalık programlar. Bazıları yorucu, bazıları zorlayıcı ama ekranda onlar 25 kez yaparken siz aynı hareketleri 5 kere bile yapsanız kesinlikle etki eder. Yorucu programların şu özelliği var, daha çabuk etki ediyorlar. Bunlar zayıflatıcı programlardır bu arada.
Eğer daha az hoplamalı zıplamalı, daha az yoran, yoga pilates gibi bir program arıyorsanız benim sıkılmadan yapıp çok eğlendiğim Ellen Barrett'in yoga-pilates programı var:
Bu tür pilates programları sadece sıkılaştırır, o yüzden hafif program yerine yukarıda saydığım 4 programı öneririm.
Bizi zorlamayan, bizi değiştiremez.
boyun kkkkaç kii7 kilo amaboy olmayinca az degil iste.
banım seni max 30 topiğimize beklerizCok tesekkur ederim o 4 programdan birini secip baslicam zor olani yapalım faydasini görelimhersey icin cok sagolun INŞALLAH hersey gönlünuzce olur
banım seni max 30 topiğimize bekleriz
canım etiket yapmayı bilmiyorum tam ismi şöyle insanty max 30 günlüğüm diye gir canımNeden olmasin gelirim tabi beni etiketlermisin canim hemen buluyum
canım etiket yamayı bilmiyorum tam ismi şöle insanty max 30 günlüğümNeden olmasin gelirim tabi beni etiketlermisin canim hemen buluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?