Bahar yorgunluğu diyelim o zaman. Bu hafta bakliyat, yeşil sebzeler ve tam tahıllı ekmek tüketmeye çalışın; bunlar enerji vericidir ama kolay kana karışamadıkları için kilo alımına sebep olmazlar. Bir de kahvaltınıza yapabilirseniz yarım muz ekleyin.Günde 3 4 öğün seklinde besleniyorum. Sabah kahvaltilarinda genelde omlet yumurta yerim. Ara öğün yapmaya vaktim yok. Ama öğünlerim düzenli. Zaten sik sik meyve tüketiyorum. Kendimi cok zorlayamam zaten ac kalma konusunda sabah kahvaltisina vaktim olmasa basim dönüyor.
Muzu unutmusum ama her gün yiyorum. Her gün ev yemegi yerim. Disarda pek yiyemem. Evet bahar yorgunluğu gibi. Çok teşekkür ederimBahar yorgunluğu diyelim o zaman. Bu hafta bakliyat, yeşil sebzeler ve tam tahıllı ekmek tüketmeye çalışın; bunlar enerji vericidir ama kolay kana karışamadıkları için kilo alımına sebep olmazlar. Bir de kahvaltınıza yapabilirseniz yarım muz ekleyin.
tansiyonuna baktırBirde kızlar bilen varsa yazın. lütfen . bahar yorgunluğu beni ele geçirdi . spor yaparken basım dönüyor. Kusacak gibi oluyorum . ne yapsam acaba
Leithiacığım süpersin canım, Maşallah BarekallahGünün motivasyonu benim. :) Maşallah demeniz kaydıyla, işte bu da benim dün çektiğim fotoğrafım. Daha Haziran'a 88 gün daha var, o zamana karın kaslarım da çıkar inşallah.
Kolumda Leithia 4 mart 2016 yazıyor, umarım okunabiliyordur.
http://i.hizliresim.com/rM8y01.jpg
maşallah canım çok fitsinGünün motivasyonu benim. :) Maşallah demeniz kaydıyla, işte bu da benim dün çektiğim fotoğrafım. Daha Haziran'a 88 gün daha var, o zamana karın kaslarım da çıkar inşallah.
Masallah yaaaa..süpersonik...Günün motivasyonu benim. :) Maşallah demeniz kaydıyla, işte bu da benim dün çektiğim fotoğrafım. Daha Haziran'a 88 gün daha var, o zamana karın kaslarım da çıkar inşallah.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, böyle olumlu mesajlar inanılmaz mutlu ediyor beni.Ben sizi neden daha önce bulmadım yaaaaaGerçekten süpersiniz . Forumu yarısına kadar okuyabildim şuan için ama hepsini okuyacağıma emin olabilirsiniz ve şuan nasıl motive oldum anlatamam . Bi ay kadardır spor salonuna gidiyorum pek düzenli olmasa da ayrıca bugün yediklerime dikkat etmekle birlikte Jillian Michaels - 30 day shared a başladım . Aslında evde pilates yapmakta istiyorum. Kilolu olduğum söylenemez 1.70 boy 63 kiloyum 32 yaşındayım ve yaklaşık 1-2 sene öncesine kadar hiç 57 kgyi bile geçmemiştim şuan bu durumda olmak ve fazlasıyla yağ bağlamış olmak çok sinir bozucu bu yağları yakıp vücudumu toparlamam için ne tavsiye edersiniz hangi programı uygulamam daha doğru olur ? Bu arada gerçekten emeğinize sağlık harikasınıız Çok teşekkür ederim tüm paylaşımlar için :)
Çok teşekkürler, inşallah hepimizde işe yarar. :)Çok çok teşekkür ederim valla bende sürekli araştırmaktan iyice her şey birbirine karışmıştı onu mu yapsam bunu mu yapsam diye :) Tavsiyelerinizi dinleyeceğim :) spor salonunda maalesef bir koç ile çalışmıyorum bunun için artı bir ücret talep ediyorlar. Seneler önce gittiğim spor salonunda vardı ordan aklımda kalanlarla bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Beslenme şeklini düzene oturtursam , tatlıdan uzak durabilirsem ve tavsiyelerinize uyarsam olacak bu iş biliyorumSizin motivasyon yazılarınızla kesin olacak eminim :) Bundan sonra sıkı takipçinizim çünkü en çok ihtiyacım olan şeylerden biri motivasyon. Nasıl güzel birşey yapıyorsunuz anlatamam :)
Umarım sizde hedefinize ulaşırsınız :) Tekrardan çok teşekkür ederim. Sevgiler...
Yeni yazı gelir ama öğleden sonra gelir :) iş esnasında yazamam, müsait olamıyorum.Leithia yeşil yeşil yanıyorsun :) sen böyle ç.içi olunca ben heycanlanıyom , yeni yazı mı geliyo acaba diye
Çok teşekkürler, inşallah hepimizde işe yarar. :)
Yeni yazı gelir ama öğleden sonra gelir :) iş esnasında yazamam, müsait olamıyorum.
sağol canım benim. yine moralleri tavan yaptırdınGÜNÜN MOTİVASYONU
Kestirme yol yok.
Daha iyi, daha güçlü bir SEN istiyorsan eğer,
bu vakit alıyor.
bu emek istiyor.
bu sabır bekliyor.
Kısa yoldan ulaşmadın kilolu haline.
Fit haline ulaşman için de zaman gerekiyor.
1 haftada 10 kilo diyetleri,
Metabolizmayı mahveden ilaçlar,
Açlık içinde kıvranarak geçen saatler,
Sağlıksız gıdalar,
Vücudu yıpratan sporlarla;
Sağlığa ulaşamazsın.
Sağlıklı olmak için;
..................işte bu kadar kolay.
- İyi beslen,
- Hareket et.
- VAZGEÇME!
Sağlık için,
İçinin iyiliği ve temizliği,
İçinin sağlığı ve dinçliği,
İçinin gençliği ve diriliği,
İçinin tazeliği ve enerjisi,
Dışına vurmalı.
Kendine zarar vererek incelsen de,
Bunu uzun süre koruyamazsın.
Amacımız,
Tuttuğunu koparan sağlam bir vücut,
Taşı sıksa suyunu çıkaracak kadar güçlü bir beden,
Hiçbir hastalığa aman vermeyecek kadar dayanıklı bir bünye.
Enerjik, hareketli ve canlı bir ruh.
Kötü beslenerek ve hareketi keserek buna ulaşamazsın.
Gül bahçesi istiyorsan, zararlı otları ve dikenlerini yolacaksın.
Mücadele edecek,
Nefsine hakim olacak,
İyi besenecek,
Her gün vücudunu terletip
Spora alıştıracaksın.
Gerekirse bir sonraki yılı hedefle.
Gerekirse bir sonraki hazirana hazırlan.
Fark etmez.
Bu yolculuk uzun sürecek belki,
Ama yolculuğa çıktığına de-ğe-cek!
Düşün ki, vazgeçtin.
Dünyanın en kolay şeyidir vazgeçmek.
Herkes yapabilir pes etmeyi.
Ama başarı, kimseye hediye gibi sunulmaz.
Başarı elde edilir.
Spor salonunda, yolda, sokakta, koşu bandında...
Acı çekerek, bir km daha koşarak, bir şınav daha çekerek,
Ter ve kan dökerek, çığlık atarak, tırnaklarınla kazıyarak.
Gerçekten aynaya bakıp
Bunu ben başardım demek istiyorsan
Elinden gelenin en iyisini yap.
- 1. ayda sen fark edeceksin vücudundaki değişimi,
- 2. ayda yakınların dile getirecek bunu
- 3. ayda ise çevrendeki herkes kıskançlık içinde söyleyecek değiştiğini.
Vazgeçebilirsin elbet.
Değişen bir şey olmaz.
Devam edersin hayatına.
Ancak pes edersen bir değişim bekleme hayatında.
Ancak sana şunu söylüyorum;
Pes edersen asla değişemeyeceğinin,
Devam etmeyi seçersen de
değişimin
elinde sonunda gerçekleşeceğinin!
Sana garantisini veriyorum.
Hangi seçeneği seçeceğin, senin elinde.
Neyi istiyorsan,
O senin olur.
Tembelliği ve başarısızlığı seçebilirsin,
"Ay dün yapamadım, vakit bulamadım, güzel sofra vardı dayanamadım" bahanelerini...
Ya da kararlılığı, mücadeleyi ve başarıyı seçersin.
SEÇİM SENİN.
83 günün var.
Devam et.