Bu programa başlayan herkese duyurudur:
Hazirana 146 gün kaldı.
180 günün 34 günü geçti bile.
Bu bir ay içinde gerçekten kendinizi verdiyseniz, daha başlamayanlardan 1 ay önde ve 1 ay daha fitsiniz.
21 gün spor yapanlar, artık spora bağımlılık seviyesinde bağlı.
Spor yapmadıkları gün hayatlarında bir eksiklik varmış gibi hissediyorlar.
Hareket etmedikleri gün, vicdan azabıyla kıvranıyorlar.
Ya başlamayanlar?
1 Hazirana dek "Öyle oldu da ondan", "Böyle olduğu için yapamadım" gibi bahaneler üretecekler.
Sonra 1 haziranda gruptakiler sonuçlarını paylaşırken, bugünü düşünüp "Keşke ocakta başlasaymışım" diyecekler.
Ya devam etmeyenler?
"O günlere geri dönsem, Ocak ayına geri dönsem ve spora devam etsem şimdi inceciktim" diyecekler.
E başlayın!
E devam edin!
Ocaktayız!
Bu fırsatı kaçırmayın!
Spor yaptıktan sonra nasıl hissediyorsunuz?
Güçlü, sağlıklı, hareketli, canlı, kıpır kıpır...
En önemlisi, mutlu.
Her spor sonrası bir rahatlama hissetmiyor musunuz?
Yapmadığınızda ise nasıl hissediyorsunuz?
Yorgun, kendine olan güveni sarsılmış, mutsuz, pişman, çok pişman.
Spor yaptıktan sonra yaşadığınız kas ağrıları ne kadar tatlıysa,
Spor yapmadığınızda yaşadığınız vicdan azabı da o kadar acı dolu.
Hangi acıyı seçeceksiniz? Tatlı olanı mı, kahredeni mi?
Kilolarla yaşamaya devam mı,
Yoksa bu sene tuttuğunuzu koparacak, istediğinizi elde etmek için var gücünüzle çalışacak mısınız?
Bir psikoloji taktiği:
Her sporda aynı kıyafeti giyin.
Sporla bir kıyafeti özleştirin; tayt ya da spor ayakkabı gibi...
Spor yapmak istemediğiniz günlerde de o kıyafetinizi giyip oturun.
Mutlaka içinizden bir ses spora yöneltecek sizi.
Spor yapmak istemiyorsanız, spor programının videosunun başlama düğmesine basın sadece.
O ekranda oynasın, karşısına geçin izleyin.
Zamanla dayanamayıp siz de spor yapmaya başlayacaksınız.
Daha 145 gününüz var.
Bu günler azalacak,
Geri sayımda 30'lu günlere vardığımızda vücudunuza bakmaya doyamadığınız bir baharı hediye edin kendinize.
"Daha 145 gün varken başlamalıydım" diye vicdan azabı yaşamayın.
Haydi Hazirana...
Haydi spora!
[/QUOTEMükemmel
Hazirana 146 gün kaldı.
Bu bir ay içinde gerçekten kendinizi verdiyseniz, daha başlamayanlardan 1 ay önde ve 1 ay daha fitsiniz.
Ya başlamayanlar?
1 Hazirana dek "Öyle oldu da ondan", "Böyle olduğu için yapamadım" gibi bahaneler üretecekler.
Sonra 1 haziranda gruptakiler sonuçlarını paylaşırken, bugünü düşünüp "Keşke ocakta başlasaymışım" diyecekler.
Ya devam etmeyenler?
"O günlere geri dönsem, Ocak ayına geri dönsem ve spora devam etsem şimdi inceciktim" diyecekler.
E başlayın!
E devam edin!
Ocaktayız!
Bu fırsatı kaçırmayın!
En önemlisi, mutlu.
Yoksa bu sene tuttuğunuzu koparacak, istediğinizi elde etmek için var gücünüzle çalışacak mısınız?
Bir psikoloji taktiği:
Spor yapmak istemiyorsanız, spor programının videosunun başlama düğmesine basın sadece.
Daha 145 gününüz var.
Bu günler azalacak,
Geri sayımda 30'lu günlere vardığımızda vücudunuza bakmaya doyamadığınız bir baharı hediye edin kendinize.
Haydi Hazirana...
Haydi spora!
Hazirana 146 gün kaldı.
Ya başlamayanlar?
Ya devam etmeyenler?
E başlayın!
E devam edin!
Ocaktayız!
Bu fırsatı kaçırmayın!
En önemlisi, mutlu.
Bir psikoloji taktiği:
Daha 145 gününüz var.
Bu günler azalacak,
Haydi Hazirana...
Haydi spora!
Evet, erkekler etine dolgun kadınları da seviyorlar, fit kadınları da.Leithia ben bunu görünce sadece güldüm aaa ne kada mantıklıymış demedim biliyomusun sadece güldüm sadece sadeceee Eki Görüntüle 1737258
Evet, erkekler etine dolgun kadınları da seviyorlar, fit kadınları da.
Aslında erkekler kadınları her türlü seviyorlar :)
Ama ben onların güzellik anlayışına göre gözükmek istemiyorum. Kendimi aynada gördüğümde içimde özsaygı ve özgüven hissetmek için spor yapıyorum :) O açıdan motivasyonumuzu bozmayalım, hazirana incecik olalım derim ben :)
Haftada bir kaçamak olayını destekliyorum. Bu kaçamağı her gün yapmadığınız takdirde bir sorun olmaz. Dünü bu haftanın kaçamak gününüz olarak sayın.dün birazcık (!) yedim kendimi kaybettimama sabah kalktım 45dk yürüdüm leslieyle :) akşam da servisten erken inip yürücem ve eve gelip egzersizlerimi yapcam. haziranda da , iyki başlamışım ne de güzel oldum dicem inş
Çok güzel anlatmışsınız bende bu aralar spor yapamıyorum o kadar üzgünüm ki bu gün tekrar bir uzman doktora gidicem bakalım İnşallah güzel şeyler söyler de moralim düzelir ve tekrar spor yaparımEvet, erkekler etine dolgun kadınları da seviyorlar, fit kadınları da.
Aslında erkekler kadınları her türlü seviyorlar :)
Ama ben onların güzellik anlayışına göre gözükmek istemiyorum. Kendimi aynada gördüğümde içimde özsaygı ve özgüven hissetmek için spor yapıyorum :) O açıdan motivasyonumuzu bozmayalım, hazirana incecik olalım derim ben :)
Kesinlikle ŞART!motivasyonnnnn... kas dinlendirmesiyle ilgili ne düşünüyosunuz ben hergün spor yapmadan duramıyorum ama kasları bi gün dinlendirmek lazım diye okumuştum .
Çok güzel bi yazı olmuşAşağıdaki metin bana ait değildir, Onedio'dan alıntıdır:
---------------------------------------------------------------------------
Kilo vermek için motivasyon cümleleri:
1. Her yeni yılda gelen "bu sene benim senem hacı yepyeni bir insan olcam" gazını bu sefer efektif kullan!
Lazım olan sadece güzel bir başlangıç. Bakın bir kere başladınız mı gerisi gelir, hadi göreyim sizi.
2. Kendine iyi davranmaya karar ver.
Yeter bünyenizi abur cuburla fast food'la yorduğunuz. Yazık değil mi sürekli ya oturuyorsunuz ya yatıyorsunuz. İsraf israf yeminle israf.
3. Ne kadar çok kilo aldığınızı yüzünüze vuran arkadaşların olsun.
Dost acı söyler; normal arkadaşların "iyisin yaa"ları yerine gerçek arkadaşların sana "koca popolu", "şişko patates" diyişi her zaman yeğdir.
4. Bu yıllar bir daha geri gelmeyecek.
Bunun bilincine varıp bu yılları taş gibi geçirmek varken dobiklik niye...
5. İstediğin kıyafeti giyebilmenin keyfine varmak senin de hakkın.
Millet jilet gibi geziniyor ortamlarda, ne giyse yakışıyor, senin neyin eksik?
6. Yav bir kere sağlık be kardeşim!
Kilon mu var derdin var, her türlü sağlık sorunu yüksek kolestrolüydü kalp krizi riskiydi. Hem hasta olunca anlıyor insan sağlığın değerini, bunu biliyon. E o zaman?
7. Durduk yere düşman çatlatma fırsatı!
Bu nasıl bu kadar kilo verdi diye düşünüp çatlayıp dursunlar. Seni çekeeemeyen, bütün düşmanlarını çatlat, oooOOoooOOoo...
8. Bir türlü açılamadığın platonik aşkına karşı şansını arttır!
Tamam tamam biliyoz hiçbiriniz dış görünüşe önem vermiyorsunuz he. Bu cümleyi bir kenara bırakıp hoşlandığınız insanı etkilemeye adım atın, koşun, cardio yapın bişeyler yapın. "Ya beni beğenmezse" demeyin, beğendirin.
9. Evet kimin ne düşündüğü önemli değil senin için, ama beğenilmek güzel şey be.
İnsanların sana bakışı olumlu yönde değişecek. Gelecek yaz sahillerin yıldızı sen olacaksın güven bana.
10. Kilo verdikçe kilo veresin gelecek!
Kilo verdikçe aynada kendine bakıp "ulan oluyor bu iş" diyorsan oluyor bu iş, güven bana yaa kaç kere diycem.
11. Kilo verdikçe artacak özgüven de cabası.
12. Boş yere yük taşıyorsun.
20 kilo fazlan var diyelim. Her merdiven çıkışında boşu boşuna 20 kiloluk koli taşıyorsun, yataktan her kalkışında üstünde gereksiz bir 20 kiloluk yük var, her adımın 20 kilo daha ağır. Bunu neden kendine yapıyorsun?
13. "Ama sana yakışıyor" diyenlere aldırma!
Tamam yakışıyor olabilir, tatlı bir insan olarak duruyorsundur ama bu sağlıklı olmana engel olmamalı. Kaldı ki zayıflık daha çok yakışacak???
14. İşinde, gücünde, hayatın her alanında performansın artacak. Hşş anladın sen
---------------------------------------------------------------------------
Metin bana ait değildir, ama üç aşağı beş yukarı benim dediklerimi dile getirmiş. :)
Pilates iyi olur aslında, en azından stretch yani esneme temelli bir pilates egzersizi bulabilirseniz iyi olur. Pilatesin çoğu egzersizi esneme üzerinedir ama power pilates ya da kardiyo pilates gibi kasları zorlayan versiyonlarını değil, gerinme içerikli olanlara odaklanınız ve normalde yaptığınız sürenin daha kısa olmasına dikkat ediniz :)peki bu dinlenme günlerinde plates yapsak nasıl olur