merhaba bayanlar ben kilo problemi olan biriyim sitey girip girip duruyom ama yinede siteye pek vakıf değilim
hb canim ben kilo almak ve gögüslerimi SIKILASTIRMAK ISTIYORUM
hb canim ben kilo almak ve gögüslerimi SIKILASTIRMAK ISTIYORUM
gögüslerini sıkılaştırman konusunda yardımcı olabiliriz canım ama kilo alma konusunda pek bi fikrim yok (kan hapı,balık yapı hapı fln dışında)
oo kilomu almak istiyosun gel kuzum ben sana vereyim kilolardan bol boll gellgöğüs sıkılaştırmak için yarından itibaren buz takviyesi yapıyoruz tamam mı canım akşamdan kalıpları doldurda buzluğa at yarın çok işe yarayacak birde çilek ve fındık yağı masajı bende venüsten öğrendim sağolsun
oo kilomu almak istiyosun gel kuzum ben sana vereyim kilolardan bol boll gellgöğüs sıkılaştırmak için yarından itibaren buz takviyesi yapıyoruz tamam mı canım akşamdan kalıpları doldurda buzluğa at yarın çok işe yarayacak birde çilek ve fındık yağı masajı bende venüsten öğrendim sağolsun
ver canim ver 5 kilo versen yeter)) bu arada cilek ve findik yagini ben nerden bulacam ben almanyadayim ama (
kızlar en önemlisi gögüs sıkılaştırmak için egzersizler yapmaktır egzersiz yapmadan zorlanırsınız.ben bütün forumları tek tek okudum bu konuda fındık yagı ve çilek yagını sabırla kullanıp egzersiz yaparsanız dirileştirirsiniz eger benim gibi ciddi sarkıklarınız varsa benim gibi daha farklı yöntemleride ekleyin.ben 8 seans pasifjimlastik deniyecegim
hımmm orda nerde olurki bilemedim şimdi aktar tarzı yerler varmı eczanelere sorabilirsin ya zaten en önemlisi egzersiz canım
o dedigin cimlastik nasil oluyor venuscüm
Alıntıdır..
Bu teknik, ayrıca, hassas kasları çalıştıran interferenz akım vererek, göğüs kaslarını sıklaştırıp, göğüs dikleştirmede kullanılmaktadır. 15-20 seansla, cihaz yardımı ile birlikte, yosun içerikli krem, maske, serum ve ampullerle özel masaj teknikleri ile göğüs dokusu canlanması ve dirileşmesi gerçekleşmektedir.
kendi basima yapabilecegim birsey degil yani anladigim kadariyla
Kızlar ya benimde göğüslerim küçük azıcık büyüsün istiyorum
yok yok bu merkezlerde özel cihazlarla yapılıyo canım sarkık gögüslerle ugraşmak gerçekten çok zor bi iş ben bıcak altına yatmaktansa bu teknigi tercih ettim ucuz bi fiyattanda olunca (30tl 8 seansı indirim kupanuyla)
bende istiyorum skopca :)))
vallahi kızlar gögüsünüzde hafif bir bozukluk varsa kendi başınıza halledebilirsiniz ama ciddi bi bozukluk varsa ameliyat şart
canim dedim ya ben almanyadayim almancamda yok denilecek kadar öyüzden onu ben yapamam(