sert meyveler arasinda bi elmam var onu yiyeyim ozaman
afiyet olsun canımmmböyle durumlar için dilimlenmiş meyve veya sebze hazırlayıp dolapta bekletebilirsin.sebzeleri soslayabilrsin (zeytin yağı,baharat,limon,çokçok az tuz). bunuda dr. mehmet öz'den ögrendim
Evet ama ben çikolata cips falan çok seviyorum tokta olsam yerim yani çokta zararlı ama bırakamıyorum işte
pembe kombine aldıklarımı ekliyeyeim geliyorum kızlarr
linkini kopyala canım bizde bakalım burdan:82::82:
hakikaten dogru bisey.. elimizde cips ve sos olucagina sebze ile yapsak daha saglikli ve az kalorili olur.. bunu deniyecem
canım senin kilon yoktu zaten o yüzden tuzlu yapabilirsin sebzelerini yada yanında peynir ile küçük atıştırmalık olarak..meyve tatlısı yapıp yanında meyveli yogurt yiyebilirsin..kuru yemiş çok yaralı kabuklular fındık ceviz hergün yiyebilrsin (antep fıstıgı,normal fıstık çok az belli günlerde)
yemeklerini orta veya az yağlı yapıp ekmek olarakda çavdar kullanırsan gayet saglıklı bi şekle çevirirsn beslenmeni
kim kimin kankasi bende katilmak istiyorum benim kankam kim olacak :))
kim kimin kankasi bende katilmak istiyorum benim kankam kim olacak :))
bende cikolatayi cok seviyorum ,, annemden almissim o hastaligi cünkü o sadece ve sadece cikolatayla besleniyor nerdeyse ama maalesef bende sivilce problemi oldugu icin azaltmaya calisiyorum.. bide selülit problemde var.. yani saglikli yasam en iyisi.. ama gelde bunu bana anlat( gerci suan iyiyim , ellemiyorum o güzelim cikolatalari
vallahi daha kankamızı seçme aşamasında degilizmuhabbetimiz iyice ilerlesin seçişip listemizi yapıcaz canım hoşgeldin buarada
hoşgeldin canımmmburdada buluştuk