aynen canım bende diyet konusunda baya bi kararlıyım ama spor ah şu spor yokmuama yapıcaz napalım
olur olur morelini yüksek tut bugün yapma vücudun ağrıyosa yarın başlarsın
bende bugün yapamıycam mekik çektim sanki kopuyo belim yarın artık yaparım çok yüklendik galiba birden:44:
evet canım bende yeni başladım yarın başlayalım bugün tatilzorlarsak olmaz alışana kadar böyle davam edelim sonra düzene girer zaten
Slm kızlar bende bugün biraz geç kalktım hiç böyle olmazdı ama bi takim sorunlar yüzünden sabah 6da uyuyabildim ve 11,30da kalktım .. Allahtan o sorunumu çözdüm ve yemeğe saldırmadım (sıkıntıdan yerim ben) ama günüm kötü başladı pilatesimi aksattım şimdi yapacam birazdan..
Sizde fazla yormayın ilk haftadannazar değmesin size
kizlar dün giremedim yaa.. zaten cok kötüydüm bütün gün.. kalktigimda normal kahvaltimi yapmistim sonra pilates yapayim dedim yarida kaldi sadece 20 dk yapabildim.. evde otururken saat 18'e kadar hic acikmadim sadece su icebildim.. yemek yemeden olmaz dedim 18de zorla biseyler yedim ve kan sekerim düstügü icin cikolatada yedim (fazla kacirmadim) .. sonra bi baktim midem cok kötü herhalde yediklerimi sevmedi hepsini gün boyu kustumm
ne oldu hic anlamadim ama en son yesil cayimi ictim sicak seyler girsin mideme diye ve zaten bi o iyi geldi bana.. dün egzersizleride yaptim ama sadece kalca, basen egzersizleri yaptim..
sabah baktimki regli olmussum :44::44: suan hic bi sey yapicak halim yok ama pilatesimi yapmasam olmaz bence.. simdi onu yapayim en iyisi
kizlar dün giremedim yaa.. zaten cok kötüydüm bütün gün.. kalktigimda normal kahvaltimi yapmistim sonra pilates yapayim dedim yarida kaldi sadece 20 dk yapabildim.. evde otururken saat 18'e kadar hic acikmadim sadece su icebildim.. yemek yemeden olmaz dedim 18de zorla biseyler yedim ve kan sekerim düstügü icin cikolatada yedim (fazla kacirmadim) .. sonra bi baktim midem cok kötü herhalde yediklerimi sevmedi hepsini gün boyu kustumm
ne oldu hic anlamadim ama en son yesil cayimi ictim sicak seyler girsin mideme diye ve zaten bi o iyi geldi bana.. dün egzersizleride yaptim ama sadece kalca, basen egzersizleri yaptim..
sabah baktimki regli olmussum :44::44: suan hic bi sey yapicak halim yok ama pilatesimi yapmasam olmaz bence.. simdi onu yapayim en iyisi
geçmiş olsun canımm
zorlanmayacaksan yap platesini canım :44: ne oldu kız öle bütün gün kötü olmuşsun inşallah halledilebilcek birşeydir canım :44: motivasyonunu düşürme bugün dinlen yarın sancın halsizligin olursa yarında dinlen salı aynı programı devam edersin canım
yoo zorlanmadim aslinda iyi geldi pilates.. herseyi hallettikde sadece adet döneminde biraz huysuz oluyor midem onun icin kaldiramadi herhalde ama suan cok cok iyiyimbugün fazla bisey yapmam zaten , sadece pilates yaparim aksama canim sagol destek icin