Spor kankam olur musun?

öylemii , sana iyi dersler ozaman cnm .. tamamdir yarin süper gecsin insallah bol spor bol saglikli beslenme ile

inşallah canım inşallah ya bide ne dicektim benim böle heryerim agrıo spordan dolayı acaba çokmu yüklendim ilk günlerden merdiven çıkamıyorum resmen yahu :44::44:

inşallah canım inşallah ya bide ne dicektim benim böle heryerim agrıo spordan dolayı acaba çokmu yüklendim ilk günlerden merdiven çıkamıyorum resmen yahu :44::44:

normaldir canim bende spora basladigimda oturmakta kalkmakta zorlanmistim ama bi hafta icinde gecer.. vücudun hamlasmis aciliyor iste bu sekilde.. sadece sporu yapdiktan sonra esnemeye bak sen o cok önemli yoksa agrilar daha yogun olur ve kaslarini acmamis olursun

hııııımmm tamam ozaman canım yarın tam gaz devam

bende istiyorum kızlar spor kankası.yaklaşık 1 aydır spor ve diyet yapıyorum tabii zaman zaman motive düşüşleri yaşıyorum.

kilo bildirimi,ölçü bildirimi,beslenme programı,spor programı bildirimi günlük menülerin vs herşeyini paylaş canım motivasyonun için çok iyi..ayrıca kaytarmalarınıda yaz :97:

hoşbuldum canım.3 km tempolu yürüyüş.koşu bandında.sonra da yarım saat bölgesel hareketler ve günlük 100 ip atlıyorum canım.şimdilik böyle başladım.45 günde 5 kilo verdim.

masallah kiz bunu 1 ay sürdürmen ve 5 kilo vermen cok güzel bisey vallah bende söyle bi 5 kilo versem cok iyi olucak aslinda

masallah kiz bunu 1 ay sürdürmen ve 5 kilo vermen cok güzel bisey vallah bende söyle bi 5 kilo versem cok iyi olucak aslinda

yaaa şuna bak fıstık gibi hatunsundur sen benim hedefim 55 sen vereyim diyorsun.maşallah yaa darısı başıma.vermem gereken 10 kilom var.

hoşbuldum canım.3 km tempolu yürüyüş.koşu bandında.sonra da yarım saat bölgesel hareketler ve günlük 100 ip atlıyorum canım.şimdilik böyle başladım.45 günde 5 kilo verdim.
maşallah canım maşallah bende yeni başladım diyete ve sporda devamlılıgını oturmaya çalışıyorum vallahi=) günlük spor ve beslenme programını paylaş bizle canım bide kilonu boyunu falan

yapıcaksın bebikim yapıcaksın eminim artıkın buna

boyum 1.65 kilom 66.düzenli yemek yemeye çalışıyorum.arada diyetisyen tawsiyeli şok diyet yaptım.2.5 lt su içiyorum bide elma karabiber,tarçın,karanfil ve limonla yapılan içecek yapıp 1 lt de onu içiyorum her gün.

bide beni düşün vermem gereken 27 kilom var :84::84::85::85::85:
weririsin canım benim annem 98 kiloydu şimdi 75 kilo hala devam ediyo.azmin elinden hiçbişey kurtulmazzzz

Son düzenleme:
yaaa şuna bak fıstık gibi hatunsundur sen benim hedefim 55 sen vereyim diyorsun.maşallah yaa darısı başıma.vermem gereken 10 kilom var.

yok ya 55 olduguma bakma canim (gerci 56 kilo olmussum regli yüzünden) benim boyum kisa (boy 1.63) ve suan yaglar her yerden sarkiyo gibi sikilasmasi gerek en nefret ettigim bölgem kalcam ve su bel simidi denilen sey .. dar pantolonlarda kötü duruyo

canım bende diyetistyene başladım işte 3. günüm bugün inşallah vericem şok diyetler 3-5 kilo fazlası olana yarıyor canım ya siz yapabilirsinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…