Spor kankam olur musun?

kesinlikle katılıyorum hadi bakalım başarılarımızın devamını diliyorm canımcım bende bir mezura alıcam ölçücem kendimi yazıcam buraya

bende cnm bnm insallah istedigimiz kiloya ineriz
bencede iyi fikir.. belki bi dönem benim gibi hic kilo veremezsin ama güzel incelirsin ayni zamanda motiven hic düsmemis olur ..

Son düzenleme:
bende cnm bnm insallah istedigimiz kiloya ineriz
bencede iyi fikir.. belki bi dönem benim gibi hic kilo veremezsin ama güzel incelirsin ayni zamanda motiven hic düsmemis olur ..
ay bence öylesi daha güzel gibi sanki ama benim hem incelip hem kilo vermem gerek inşallah inşallah ben şimdilik çıkıyorum canım akşam yine gelirim yarın sabah ölçücem vücudumu sabah yazıcam

ben geldimmm

bugün cok harika bi gün oldu (kendimi motive etmeye calisiyorum hiihi)

saat 15 gibi yogurt yedim üstünde müsli ile.. aksam yemeginde corba ictim dünden kalan yogurt corbasi bide sebze.. yaninda bi tane kitir ekmek yedim (su kitirlari cok seviyorum napimmm) .. aksam yemegini saat 17,30da yedigim icin tok tutmadi tabii gittim 2 tane mandalina yedim..

daha yeni cok enerjiktim pilates yapmadim onun yerine dans ettim 30 dk ama öyle böyle bi dans degil gercekten delirmis bi sekilde bütün heryerimi dagittim yanii
her zamanki gibi yesil cayimi da iciyorum.. vallah kazasiz belasiz atlattim bugünü darisi yarinin basina

ElmaShekerim günaydın
Bu hafta için çok umutluyum ve kararlıyım.Hedefim 3 kilo (tabiki yağ oranı) vermek.
Ölçülerimi yazıyorum hemen
Kalça: 112cm
Karın: 99cm
Göğüs: 101cm
Basen: 111cm
Baldır: 41cm
Kol: 33cm
Ayak Bileği: 25cm

Bugün yaptığım egzersizleri ve yediklerimi akşam yazıcam kocaman öpüldün

Günaydın canım, kendine hedef koyman çok güzel , inşallah hedefine ulaşırsın haftanın sonunda.. Benim hedefim 1,5 vermek.. 1 kiloyu bile zor veriyorum:44: bakalım verebilecekmiyim.. Zor ama imkansız değil

Bende aksama yine gelirim cnm sana keyifli günler diliyorum

V3nuss'cum bugün çok yogun bi gündü nerdeyse hiç bisey yiyemedim toplantı vardı veeeee beni ise aldılar teyteytey .. Eve gelene kadar kan sekerim düştü ve ayakta durmakta zorlandım hemen ağzıma çikolata aldım (yanlış ama napim kaç gündür yemedim çikolatayı) Allah'tan abartmadım .. Aksam icin annem patates yemeği yaptı icinde tavuk vardı sevmediğim icin sadece azıcık patates yiyebildim.. Bugün kosturmaktan hiç spor yapamadım ve suan yorgunluktan ölüyorum ama bi kaç egzersiz yapmaya çalışacağım yinede..

canım bende az sonra walkathome yapıcam sabah 45dk karın&kalça egzersizi yaptım
kahvaltıda;
2 bardak su
2 kibrit kutusu kadar az yaglı peynir
1 bardak yagsız süt
1 dilim çavdar ekmegi
1 domates,salatalık,biber
10 fındık
3 zeytin
1.ara
2 bardak su
1 portakal
Ögle yemeginde;
1 kase çorba
4 yemek kaşıgı pilav
2.ara
1 kutu yagsız süt
yarım portakal
3.ara
4 kepekli galeta
1 bardak yeşil çay
Akşam yemeginde;
4 bardak su
1 kase çorba
2 yemek kaşıgı bulgur
3 küçük köfte
salata
1 kase yagsız yogurt
5.ara
2 bardak su
1 portakal

Son düzenleme:
Bugün yaptıklarım:

Yaklaşık 30 dk yürüyüş
1 saat egzersiz, icinde:
- mekik
- çapraz mekik
- yan mekik
- alt karın çalıştırma
- cömelme
- ileri tekme
- geri tekme
- ziplama (ip atlama) , 200
- kalça çalıştırma
- makas
- bacak kaldırma
- "selülit yok etme" çalışırmalar (Ebru salli pilatesten öğrendiklerim)
- görünmez sandalye 30 sn
- vücut esneme hareketleri

Hala da yapıyorum egzersiz .. Yatağımda uzanirken yazarak kalça çalıştırıyorum hihi.. Hiç bisey imkansız değil , yeterki iste

Süperrrr bi menü cnm bnm ya ahh senin gibi bende böyle bi menü yapsam ya.. Ama beslenme konusunda hiç iyi değilim.. Çok az yiyorum (ondan metabolizma yavaşlıyor herhalde) , bide çikolata hastalığım var ama yemiyorum fazla.. Tek sorunum menü hazırlamak.. :44:

kızlar benimde spor yapmak istiyorum hatta diyetisyene gittim 7 kilo verdim fakat spor yapmadığım için daha fazla veremiyorum en az 5 kilo daha vermem ve vücudumunda sıkılaşması lazım bende spor kankası arıyorum çünkü motive olamıyorum ve sürekli bişileri bahane ediyorum.ayrıca ailemden genetik olarak bel fıtığı rahatsızlığım var ve spor yapan bu sorunu daha az yaşıyor.bu yüzden kesinlikle spor yapmam gerek.
ama çooooook üşeniyorum ben.kanka arıyorum.

bende kanka istiyorumm(( hem hızlı hemde sağlıklı zayıflamam gerek... boyum 164 kilomda 60 üstü diyelim.basen ve göbek bölgem sıkıntılı var mı kanka???:)

kızlaar dün ebu şallı'nın pilates videoları ile spora başladım.her gün 1 bölümü beraber yapıyorum.Bırakmayı da düşünmüyorum..Malum yaz geliyor, zayıflamak ve sıkılaşmak lazım.Pilates kankaları bana katılabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…