canlarım kaçtım ben akşam burdayım öpüldünüüzzz
kizlarrr neler yapiyorsunuz bakim?? ben dün yine kötüydüm kustum filan annem hava degisikliginden hastalandin filan diyo.. ben herhalde cok kastim kendimi bu diyet spor isine onun icin böyle oldu herhalde.. bugün vücudumu herseyden arindirmak istiyorum ve 2 günlük detoks yapacagim toksinleri atayim midemi dinledireyim diye.. bakalim sonuc ne olucak.. bi diyet programina daha cok adapte olabiliyorum baska türlü hic hirslanamiyorum yane tuhaf bi insanim ben..
neyse hepinize keyiifli günler diliyorum .. bu arada pilatesimi yaptim sabah ve yesil cayimida ictim
ay geçmiş olsun canım benim zaten yiyebiliceklerini diyet programı haline getirmen gerek..detoks iyi gelebilir canım motivasyonunu bozmaböyle durumlarda yılmadan devam edersen zorluklara gögüs gerersen başarırsın
kızlarr nasılsınızz iyi akşamlar herkekze:92::92:
bende bugün ebru şallıyla plates yaptım :):)
Kizlar oralarda bi yerdesiniz biliyorum.. Nugün ölcü günü diye anlasmistik unutmadiniz insallah..Ben söz verdigim gibi yaziyorum ölcülerimi..
1/12-2010 tarih'de yazdigim ölcüler:
Kilo: 55-56
Gögüs 85
Bel 65
Göbek 80
Basen 94
Bugünki ölcülerim (11/12-2010):
Kilo: 54
Gögüs: 85
Bel: 64
Göbek: 78,5
Basen 92
:92: :92: :92:
Sizi bekliyorum kizlarrrrrrrrrrrr.. Hadi yazinnn
maşallah canım benim harikasınbende 2.5 kilo vermişim
ay canım vallahi bugün ben pek düzenli yiyemedim öglen 12de kahvaltı yaptım dahada bişey yemedimBen bugünki yaptiklarimi yediklerimi yazayim:
kalkar kalkmaz 1 bardak ilik su ile elma sirkesi
kahvalti:
3 dilim kitir ekmek
2 dilim yagsiz peynir
3 kücük boy domates
(kahvaltimi daha fazla yapmam gerekiyordu ama dolapta begendiklerim bunlardihihi)
40 dk pilates
1 fincan yesil cay
ara: 2 mandalina
simdilik bu kadar.. bugün gec kalktim vallah11 de.. öglen yerine kahvalti yapabildim maalesef
ay canım vallahi bugün ben pek düzenli yiyemedim öglen 12de kahvaltı yaptım dahada bişey yemedim
kahvaltım;
2 çavdar ekmegi
domates,salatalık,biber
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
bugünlerde ögünlerimin saatlerini çok kaçırıyorm düzenimi bozdum bu durumu bu hafta düzelticem inşallah