Spor kankam olur musun?

Kizlar ben geldimmm.. Bugün cok yürüdüm çarşıda durmadan 1bucuk saat yürümüşümdür oda sırf bi ceket aramak içindi .. Aslında aradığını bulamamakta bilmeden spor yaptırıyor insana bugün biraz kaçamak yaptım ve bitane çikolata gofret yedim , kızmayın bana çünkü çok zor tuttum kendimi

Eve yeni geldim ve yine çıkmam gerekiyor annemi isten alacağım ama eve gelir gelmez pilatesimi yapacam ve ardından egzersizlerimi

kizlarrr neler yapiyorsunuz bakim?? ben dün yine kötüydüm kustum filan annem hava degisikliginden hastalandin filan diyo.. ben herhalde cok kastim kendimi bu diyet spor isine onun icin böyle oldu herhalde.. bugün vücudumu herseyden arindirmak istiyorum ve 2 günlük detoks yapacagim toksinleri atayim midemi dinledireyim diye.. bakalim sonuc ne olucak.. bi diyet programina daha cok adapte olabiliyorum baska türlü hic hirslanamiyorum ya ne tuhaf bi insanim ben..

neyse hepinize keyiifli günler diliyorum .. bu arada pilatesimi yaptim sabah ve yesil cayimida ictim

ay geçmiş olsun canım benim zaten yiyebiliceklerini diyet programı haline getirmen gerek..detoks iyi gelebilir canım motivasyonunu bozma böyle durumlarda yılmadan devam edersen zorluklara gögüs gerersen başarırsın

bende bugün ebru şallıyla plates yaptım :):)

Son düzenleme:
ay geçmiş olsun canım benim zaten yiyebiliceklerini diyet programı haline getirmen gerek..detoks iyi gelebilir canım motivasyonunu bozma böyle durumlarda yılmadan devam edersen zorluklara gögüs gerersen başarırsın

sagol cnm bunlar hep cikolataya karsi sevdamdan geliyor yaa dayanamiyorum yiyorum bugünde öyleydi ve detoks bir nevi suya düstü gibi.. ya eger gözümün önünde durmazsa yemem ama annem gözüme gözüme sokuyor gibi.. zaten kilo vermemi istemiyor, daha ne kadar vericen incecik oldun diyor..
canim dedigin gibi bi program yapmam gerekiyor.. nasilki sporumun programi var beslenme seklimde olmali cünkü programsiz bisey yapamiyorum onu anladim ama nasil yapacagimi bilmiyorum yardim istiyorummmm :85:

bende bugün ebru şallıyla plates yaptım :):)

aa öylemi, nasil begendinmi? ben cok sevdim bu platesi vallah..

kiz bu arada kendimi tutamadim tartildim tok karnina ve 55 kilo olmussum yine bugün beni tek teselli eden ve sevindiren bu oldu.. ben en iyisi beslenme programimi yapayim bu hafta icin ve onu uygulamaya calisayim.. 2 haftada 2 kilo gitsede iyi olur yani nisanlimin gelmesine 17 gün kaldi ve ozamana kadar 53ü görmek istiyorum

iyiyim bende canım nasıl olsun diyet spor şuan için iyi anlaşıyoruz tabi zaman gösteriri ilerde ne olur inş bi yanlışlık yapıpta bozmam diyeti

Kizlar oralarda bi yerdesiniz biliyorum.. Nugün ölcü günü diye anlasmistik unutmadiniz insallah.. Ben söz verdigim gibi yaziyorum ölcülerimi..

1/12-2010 tarih'de yazdigim ölcüler:
Kilo: 55-56
Gögüs 85
Bel 65
Göbek 80
Basen 94

Bugünki ölcülerim (11/12-2010):
Kilo: 54
Gögüs: 85
Bel: 64
Göbek: 78,5
Basen 92

:92::92::92:

Sizi bekliyorum kizlarrrrrrrrrrrr.. Hadi yazinnn

maşallah canım benim harikasın bende 2.5 kilo vermişim

Ben bugünki yaptiklarimi yediklerimi yazayim:

kalkar kalkmaz 1 bardak ilik su ile elma sirkesi

kahvalti:
3 dilim kitir ekmek
2 dilim yagsiz peynir
3 kücük boy domates
(kahvaltimi daha fazla yapmam gerekiyordu ama dolapta begendiklerim bunlardi hihi)

40 dk pilates

1 fincan yesil cay
ara: 2 mandalina

simdilik bu kadar.. bugün gec kalktim vallah 11 de.. öglen yerine kahvalti yapabildim maalesef

ay canım vallahi bugün ben pek düzenli yiyemedim öglen 12de kahvaltı yaptım dahada bişey yemedim
kahvaltım;
2 çavdar ekmegi
domates,salatalık,biber
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta

bugünlerde ögünlerimin saatlerini çok kaçırıyorm düzenimi bozdum bu durumu bu hafta düzelticem inşallah

benimde düzenim bozuldu bi kac gündür bende insallah bu hafta düzeltirim , bide yarin is görüsmem var, eger o isi alirsam özel bi sirketin ofisinde calisacagim (hemde okul atlayarak).. bu benim dönüm noktasi olucak eger alirsam.. onun stresi yüzünden düzen bozuldu acikcasi

canm bekle bakalım yarını yarından sonra zaten kndine yepyeni bi plan çizeceksin gelecege dair ozaman ayarlarsın bu dogal bi durum bence yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…