Spor kankam olur musun?

ne demek canım bunun için burdayız hadi bakalım yeni haftamız çokdaha aktif çok daha pozitif geçsin inşallah

Insallah canim aslinda her hafta kilo veya ölcü günü yapsak daha cok hirslandirir bizi.. olmazmi sence? eger kilo alirsak haftaya düzeltmek icin daha cok caba göstermis oluruz veya verirsekte daha cok hirs yapariz :44::44: yarisma degilde sadece bi bildiri olur

ya bu arada benim basen yine 94 olmus bi santim almissim.. herhalde bu adet döneminden kaynaklaniyor, yüzümde sismis zaten

olabilir hangi gün olsun ben cumartesi tartılıcam gelecek hafta mesela?

zaten bu sabah tartilmadim korkudan belki daha fazla gösteriyordur .. bu hafta ölcmem tartilmam, cumartesiye süpriz olsun

tamam ozaman tatlım cumartesi için bende okadar heycanlıyım ki bakalım kilo verebilmişmiyim of vermezsem çok üzülücem :18::18::18::18:

tamam ozaman tatlım cumartesi için bende okadar heycanlıyım ki bakalım kilo verebilmişmiyim of vermezsem çok üzülücem :18::18::18::18:

yok sekercim sakin üzülme böyle gidersen en az 1 kilo gider cumartesiye kadar bundan eminim ama bende heyecanliyim yaa su sislik gider insallah cumartesiye kadar..
acaba diger kizlar kabul edermi bu cumartesi olayina ?? kizlardan ses cikmiyor:44::44:

onlarda geldiklerinde konuşucaz artık tatlım bu konuyu nerelerdeler kaytarıyorlarmı acaba

merhaba kızlaaaarr 2 gündür misafirim olduğu için sadece 100 tane ip atladım ama diyete devam hiç taviz yok.benim tartılma günüm pazar sabahtı.ama cumartesi derseniz cumartesiye çekerimm.spora ara verenlere ceza falan mı versek ilk ceza bana lütfen

vallahi cumartesi olucak sanırım tatlım tartılma günümüz :97::97: eger sende tamam dersen tabiki buarada bende ara verdim daha hafif bir program yaptım kendime yarın başlayacagım.bence kaçamaklarımızı buraya yazmak bişe şimdiki cezamız olabilir kızlar bu konuda fikir öneri olan varsa kabulümdür

olur canım cumartesi.kaçamağım hiç yok ama sporumu aksattım.:78:

diyetten hiç taviz yokkspor da yapmaya çalışıyorumm

olur canım cumartesi.kaçamağım hiç yok ama sporumu aksattım.:78:

Diyetlermiz için hepimizide kocaman bir bravo ozaman
Sporlarımızda da ararda küçük kaçamaklar normaldir.Ama imkansızlıklar olmadıkça sporumuzu aksatmayalım kızlar bize uzun vadede getireceklerini düşünelim
hadi maşallah hepimize kuşlarım

maşallah maşalaahh hepiimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…