ondandır canım ondandır birsüre tartılma 3 kilo kadar fazla çıkabiliosun çünkü
Zaten regli döneminde hep 1 kilo fazlam olur , insallah öyledir :))
Bugünki yaptiklarimi yazayim hemen:
Kalkar kalkmaz bi bardak ilik su ve yesil elma
40 dk pilates (fazla yormadim kendimi)
1 bardak yesil cay
2 dilim kepekli ekmek
peynir, biber, domates, 1 dilim salam
ya kafam bu arada hep karisiyo.. sporu yemekten sonrami öncemi yapayim diye.. bugün ebru salli önce yapin dedi ama ben hep sonra kahvaltimi ederim , yanlismi acaba kankiler?
Selam kızlar bugün biraz yoğundu işler geç gelebildim.. Dün sporuma gittim hocam bile sen kilo aldın dedi çok canım sıkıldı.. 59 kiloyumBende spor süremi uzatmasını istedim çünkü sabahları yapamıyorum.
Şu düzensiz beslenmemden kurtulmam lazım vakit bulamadım diye sabah bir orta türk kahvesi içtim kahvaltı niyetine
öğle yemeğinde de 1 tane yemeğin içindeki patates birazda pilav yedim.. Şirkette bunlar vardı.. birazdan yeşilçayımı içicem..
Kızlar bişey sorucam benim bu akşamları çorba konusunda kafam karışık.. Ne çorbası içiyorsunuz ben sehriye yapıyorum genelde acaba o da hamur olduğu için mi kilo veremiyorum
bende sabah çok geç kalktım bu aralar uyku düzenim bozuldu 5 kilo vermem lazım en acilinden :)
bir dilim kepek ekmeği ve biraz peynir yedim,2 tanede mandalina...
bir fincan türk kahvesi orta şekerli
ayağımda lif zedelenmesi var kızlar şiş (düştümde bir kaç gün önce) nasıl spor yapacağım :18:
canım çorba zayıflatmaz metabolizmanı hızlandırır buda dha kolay kilo vermene neden olur düzensiz yemen aynı şekilde metabolizmanı yavaşlattgı için veremiyor olablrsn kahvaltıyı hiçbişekilde ihmal etme bnce.Düzenli ve az kalorili beslenirsen kilonu verirsin.bu işin sırrı besinlerin içeriklerini(kalori,vitamin,metabolizmaya etkisi gibi) kullanmayı bilmek ve düzenli yemektir cnm:
Çok haklısın diyetisyene mi gitsem acaba bende çünkü ne yesem diye çok kararsız kalıyorum o da beni yanlışa teşvik ediyor. Tamam tamam sen haklısın şimdi iç sesim de aynısını söyledi bu böyle olmayacak kalıcı kilo vermem için diyetisyene gideceğim hemen arastırayım =)
Buarada porgramıma "Leslie Sansone Yürü ve İncel Programını"da ekledimdışarda yürüyüş yerine bunu yapıcam
Buarada kızlar sağ üstteki toplam sayfa sayısı ve sayfa kutucuklarının altında "Seçenekler" , "Search Thread" , " Degerlendirme" butonları var. Degerlendirme butonundan topicimize puan verebilirsiniz[
bende onu dünden beri uyguluyorum cok iyi geliyor bacaklar icin
bugün hareketlerimi ve spor programimi aksam yemeginden sonra uyguluyacam cünkü yag yakimi orda daha fazla oluyormus..
bu arada basenlerden 1 cm daha vermissim kizlar hergün meraktan ölcüyorum
mikemmeeli tıkladım canikommm ben de bugün diyete başiladım hem spor hem diyet hayırlısı
oh oh hepimiz bir harikayız canım bugünhayırlısıyla fit olucaz kızlar (buarada geceyeli diyetteyim diye hiçbişey yemeyip diyetini mahvetme motivasyonunu bozma bu çok önemli bi nokta aman dikkat canım..tok olacaksın ama saglıklı besinlerce doyacaksın )