Spor kankam olur musun?

günaydın günaydın günaydın sizeee:92::92::92::92::92::92::92:
günaydın spor kankalarım annem sabah evden erken çıkmış daha kahvaltımı etmeden gözümü burda açtım kahvaltımı edip temizliğimide yapıp hemen buraya koşuyorum

bende günlük sporumu yapıcam hepsini sabahtan bitiriyim sonra gelicem canlarım
(aslında beslenmemi başka topicde paylaşıodum ama burası daha sıcak geliyo bana burda paylaşıcam artık)
kahvaltı:
1 bardak yarım yaglı süt
1 domates,1 salatalık,1 tutam kıvırcık-roka-maydonoz,1 yeşil biber
2 kibrit kutusu yaglı peynir
3 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
10 fındık

venüscüm çok güzel bi menü olmuş datlım bende buz masajını yaptım avaondan aldığım kremimi sürdüm göğüslere mekikte çektimm ohh şimdide kahvemi içiyorumn

ondandır canım ondandır birsüre tartılma 3 kilo kadar fazla çıkabiliosun çünkü

Zaten regli döneminde hep 1 kilo fazlam olur , insallah öyledir :))

Bugünki yaptiklarimi yazayim hemen:

Kalkar kalkmaz bi bardak ilik su ve yesil elma
40 dk pilates (fazla yormadim kendimi)
1 bardak yesil cay
2 dilim kepekli ekmek
peynir, biber, domates, 1 dilim salam

ya kafam bu arada hep karisiyo.. sporu yemekten sonrami öncemi yapayim diye.. bugün ebru salli önce yapin dedi ama ben hep sonra kahvaltimi ederim , yanlismi acaba kankiler?

vallahi bende yemekten 1 saat sonra veya 1 saat önce diye biliyorum canım

bacak hareketlerimi yaptım mekikde çektim ögle yemegimden sonra veya az sonrada sırt&gögüs egzersizlerimi yapıcam buz sürüp yaglarla msj yapiciiimm

Selam kızlar bugün biraz yoğundu işler geç gelebildim.. Dün sporuma gittim hocam bile sen kilo aldın dedi çok canım sıkıldı.. 59 kiloyum Bende spor süremi uzatmasını istedim çünkü sabahları yapamıyorum.

Şu düzensiz beslenmemden kurtulmam lazım vakit bulamadım diye sabah bir orta türk kahvesi içtim kahvaltı niyetine
öğle yemeğinde de 1 tane yemeğin içindeki patates birazda pilav yedim.. Şirkette bunlar vardı.. birazdan yeşilçayımı içicem..

Kızlar bişey sorucam benim bu akşamları çorba konusunda kafam karışık.. Ne çorbası içiyorsunuz ben sehriye yapıyorum genelde acaba o da hamur olduğu için mi kilo veremiyorum

bende sabah çok geç kalktım bu aralar uyku düzenim bozuldu 5 kilo vermem lazım en acilinden :)
bir dilim kepek ekmeği ve biraz peynir yedim,2 tanede mandalina...
bir fincan türk kahvesi orta şekerli

ayağımda lif zedelenmesi var kızlar şiş (düştümde bir kaç gün önce) nasıl spor yapacağım :18:

Canım maalesef yemek içmek konusunda pek bilgim yok o yüzden kahvaltına yorum yapamam ama lif zedelenmesi varsa bizim vereceğimiz tavsiyeler yanlış olabilir kilo verelim derken ayağını daha kötü yapmayalım =) doktoruna gittiğinde sor istersen o da sana zarar vermeyecek egzersizler söyleyebilir.

canım çorba zayıflatmaz metabolizmanı hızlandırır buda dha kolay kilo vermene neden olur düzensiz yemen aynı şekilde metabolizmanı yavaşlattgı için veremiyor olablrsn kahvaltıyı hiçbişekilde ihmal etme bnce.Düzenli ve az kalorili beslenirsen kilonu verirsin.bu işin sırrı besinlerin içeriklerini(kalori,vitamin,metabolizmaya etkisi gibi) kullanmayı bilmek ve düzenli yemektir cnm

mekik çekebilirsin evinde canım şimdilk bacagın geçincede farklı şeyler denersin

Çok haklısın diyetisyene mi gitsem acaba bende çünkü ne yesem diye çok kararsız kalıyorum o da beni yanlışa teşvik ediyor. Tamam tamam sen haklısın şimdi iç sesim de aynısını söyledi bu böyle olmayacak kalıcı kilo vermem için diyetisyene gideceğim hemen arastırayım =)

sen bilrisin canım ben bildiklerimin hepsini diyetistyenden bide Mehmet Öz'ün "Genç Kalın","Diyettesiniz" kitaplarından biliyorum. senin nekadr fazlan varki hayatm

Buarada porgramıma "Leslie Sansone Yürü ve İncel Programını"da ekledim dışarda yürüyüş yerine bunu yapıcam

Son düzenleme:
Buarada kızlar sağ üstteki toplam sayfa sayısı ve sayfa kutucuklarının altında "Seçenekler" , "Search Thread" , " Degerlendirme" butonları var. Degerlendirme butonundan topicimize puan verebilirsiniz[

Son düzenleme:
Buarada porgramıma "Leslie Sansone Yürü ve İncel Programını"da ekledim dışarda yürüyüş yerine bunu yapıcam

bende onu dünden beri uyguluyorum cok iyi geliyor bacaklar icin

bugün hareketlerimi ve spor programimi aksam yemeginden sonra uyguluyacam cünkü yag yakimi orda daha fazla oluyormus..

bu arada basenlerden 1 cm daha vermissim kizlar hergün meraktan ölcüyorum

Buarada kızlar sağ üstteki toplam sayfa sayısı ve sayfa kutucuklarının altında "Seçenekler" , "Search Thread" , " Degerlendirme" butonları var. Degerlendirme butonundan topicimize puan verebilirsiniz[

mikemmeeli tıkladım canikommm ben de bugün diyete başiladım hem spor hem diyet hayırlısı

oha hemde basenlerden ay harikasın kız

mikemmeeli tıkladım canikommm ben de bugün diyete başiladım hem spor hem diyet hayırlısı

oh oh hepimiz bir harikayız canım bugün hayırlısıyla fit olucaz kızlar (buarada geceyeli diyetteyim diye hiçbişey yemeyip diyetini mahvetme motivasyonunu bozma bu çok önemli bi nokta aman dikkat canım..tok olacaksın ama saglıklı besinlerce doyacaksın )

pekı canım sen ne yiyosun mesela bi liste yaparmısın ekmek tüketyomusun canım

Benim bugünki sporum sona erdi kizlar, iste yaptiklarimmmm :

1. Mekik 3x30
2. Derin nefes al ver – sürekli
3. Capraz mekik 2x30
4. Görünmez sandalye 25 sn
5. Ayaklari indirip kaldirma 2x20
6. Makas 2x20
7. Cömelme 3x20
8. Geri tekme 2x20
9. Ip atlama (ziplama) 100
10. Kalca calistirma 100

Sabah: 40 dk pilates
30 dk leslie ile yürü ve incel programi
Aksam: 40 dk pilates

Aksam yemeginde biraz bozdum kendimi annem salcali makarna yapti onu yedim bi tabak ama ardindan sporumu yaptim (2 saat filan sürdü) ve suan yesil cay icmekteyim ve midemin bos oldugunu hissediyorum , galiba sporumu yemekten sonra yapmam iyi oldu (ayiptir söylemesi midemi acikcasi bosalttim tuvalette hihihi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…