Spor kankam olur musun?

pekı canım sen ne yiyosun mesela bi liste yaparmısın ekmek tüketyomusun canım
sana aklıma gelen öneriler söyleyeyim canım sende ona göre bişiler belirle kendine
öncelikle; yemeklerindeki yagı azaltacaksın
her ögünde protein,karbonhidrat,yag alacaksın
protein olarak (peynir,yumurta,yogurt,süt,et)
karbonhidrat (ekmek,bulgur,makarna) bulgur makarna haftada birerkez sossuz olacak
beyaz ekmek yerine çavdar veya kepek (çavdar hem daha lezzetli hem daha faydalı)
ögünlerinle beraber bol salata ye
her ögünden önce 2 bardak su iç
ara ögün yap!! kesinlikle
sabah-ögle arası yeşil elma (detoks etkisi yapar)
ögle-akşam arası 2 kuru kayısı + bir bardak süt veya 2tüp meyveli yogurt veya 2 meyve veya haftada bir çikolatalı gofret
akşam yemeginde sonraki arada meyve ye muz haricinde cnm

aklıma geldikce yazarım sende bunları güzelce düzenle yaz bi kagıda yemek listesi gibi dolabına as

haftada bir makarna ve bulgur tüketebilrsin canım birer porsiyon diyetistyen menüsü buda hiç moralini bozma :97::97:

ay saol bebikim yazıp dalaba asacağım buna göre besleneceğim artık

oh oh sporumuz da yapılmış ne güzel yaaa fit olucaz fitt kıskananlar çatlasınnn

ay saol bebikim yazıp dalaba asacağım buna göre besleneceğim artık

kimse ömrü boyunca diyetistyene gidemez ömrü boyunca bi beslenme listesine baglıda kalamaz yukarda verdigim gibi beslenmeyi alışkanlık edindinmi hem zayıflar hemde saglıklı yaşarsın canım ayrıca kaçamakda yap ama kaçamaklarını yaz ozaman kolay kolay tekrar edemezsin hihihi

oha hemde basenlerden ay harikasın kız

hee kizz ben türkiyeden geldigimde basenler 98 cm di (agustos aylarinda) ve su 1-2 ay icinde ne olduysa taa 93 santime indim.. bildigim TEK ama TEK sey varki oda yesil cayin incelmeme cok yardimci oldugu cünkü 2 hafta öncesinden sporla alakam uzun zamandir yoktu (nisan telaslari filan vardi) ama yinede incelebildim.. bir sene önce 68 kiloydum zaten ve 55-56 kiloyu hayatimda hic olmadim , hep 60dim.. su noktaya gelmem benim icin cok ama cok büyük bi basari oldu canim

maşallah maşallah çok sevindim canım benim

öylemii bilmiyordum vallah ,, ohh ohh iyi bozmadim diyetimi ozaman

diyet bozmak degilde kötü beslenmek diyelim biz ona kızlar yağlı yağlı cips kebap döner veya beyaz ekmek yemedin veya waffle,hamburger vs sadece makarna ev yemekleri herzaman daha az kalorilidir canım

diyet bozmak degilde kötü beslenmek diyelim biz ona kızlar yağlı yağlı cips kebap döner veya beyaz ekmek yemedin veya waffle,hamburger vs sadece makarna ev yemekleri herzaman daha az kalorilidir canım

haklisin tatlim niyetimiz diyet yapmak degilde saglikli beslenmek zaten zaten inanirmisin öyle disarida yemek yiyen veya fast food yiyenlerden degilimdir.. tek bagimliligim C I K O L A T A .. aman Allah im ismini yazarken bile canim cekiyor su selülit yapan seyden

kızlar kızlar gelemmi yanağınızdan öpemmiii:))günaydınlaarr hayırlı cumalarr

hayirli cumalaaar hepinize bugün coook ama cok positif aktif enerjik im yaaa..
sabah kalktim bi güzel kahvaltimi yaptim sonra 40 dk yürüme bandinda hizli tempoda yürüyüs yaptim (235 kalori yakmissim orda) ardindan 40 dk pilates ve suan yesil cayimi iciyorum herzamanki gibiii ..

bugün kendimi acayiiiip iyi hissediyorum nedense

Hayırlı Cumalar kızlar diyetisyenimi buldum gidince aldıgım tavisyeleri de paylaşıcam öpüldünüzzz

kizlar nerdesinizzzz? hayirdir bugün durgun burasii..
bende yeni yemegimi yedim.. tam bi fantazi yemegi yaptim protein agirlikli oldu ama ardindan spor yapacagim icin lazim diye düsündüm ve suan midem cok rahat dünki makarna gibi sisirmedi ve tok tuttu beni bos hissetsemde (tuhaf ama gercek)

ya canlansin burasi ne böyle kimse yok ortalikta

Burda bi ben varim herhalde ama yilmak yok spora devam ve iste yaptiklarim:

1. Mekik 3x30
2. Derin nefes al ver – sürekli
3. Capraz mekik 1x30
4. Görünmez sandalye 25 sn
5. Ayaklari indirip kaldirma 2x20
6. Ayakta makas 50
7. Cömelme 3x20
8. Geri tekme 2x20
9. Ip atlama (ziplama) 100
10. Kalca calistirma 100
11. Bacak esnetme 2-3 dk

40 dk hizli tempoda yürüyüs
Sabah: 40 dk pilates
Aksam: 40 dk pilates

canım ya vizem varda pazartesi pek giremiomn o yüzden bugece de ders çalışayım yarın tümden sizleyim canlarııımmm

popomdaki çatlaklar koşu bandında yürümekle geçermi acaba ?? yardım ltfn

canım bildigim kadarıyla baya faydası var ama çatlak tedaviside sarkık gögüs problemimiz kadar zor bir problem lazer tedavisi kesin çözüm ama sporda faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…