Gözüm üzerinizde :)
Çok güzel bir topic olacak belli şimdiden :)
Benim daha çoook kilo vermem, çok incelmem gerekiyor sizlere katılabilmek için ama sizi ziyarete gelebilirim sanırım değil mi? :)
Bir de 30 günlük squat programını ben de yapıyorum. Bugün 4. günüm, dinlenme günüm
sottile de var, 4 kişi olduk squatta, hem de 4. gündü bugün, bırakmayalım hadi, destek destek :13:sorry yaa sonradan farkettim :) yaptığım hareket bu benım direk 70 le başlayabilirim
basenlerim erisi azcıkta sıkılaşayım bak aynen böyle olurum dimi bebaa görenler yorum yapın beni görenlerrr
Canım seni ozaman zayıflarken sıkılaşmaya alalımbende hem zayıflamakk hem de sıkılaşmak istiyorummm
​Hoşbuldum canııımm :) Sende HoşgeldiKediyi tekrar gördüm bugün.Hoş geldin canım aramıza
içimde yaradır o bel
Canım seni ozaman zayıflarken sıkılaşmaya alalım
​Hoşbuldum canııımm :) Sende Hoşgeldi
bebeaaa nerde kezzap anacııııııımmm
ayyyyyyyy ölürüm ya teşekkür ederim kuzum en en en güzelleri sıkıları siz olunnAy seninkinden çok da bi farkı yok :)
Muazzam :)
ayyyyyyyy ölürüm ya teşekkür ederim kuzum en en en güzelleri sıkıları siz olunn
Belim zaten kalın değil 60bucuk. ama göbeğim şişti için 62bucuk. sabah 60 cm oluyor. Belden kalınlaşmadım hiç sadece göbek çıkınca metrede fark yaratıyor. Zaten sevgilim bana İnce belli çay bardağım der
Aaaaaaaaaaaaa sende bak döverim aaa süt gibi bembeyaz kızsın hemde doğuştan kıızııll o kadar şirin sinki okadar güzel vücut'un var bu kdar dert etme lütfen. olucak sadece zaman ayırıp düzenli çalışman lazım..:13:
hersey hallolur yeter ki insan morel olsun ınsanın keyfı yerınde olsun
bebaaaaammmmnasilsin kuzum benim???
Bebaaa benim elmadaşım
O bel bende de derin yara.3,5 aydır spor yapıyorum şu son 10 gün evde değildim ara verdim.3,5 Aydır tık demeyen belim 10 günde hiç spor yapmadığım ve yediğime dikkat etmediğim halde 1 cm incelmişbelim sorunlu benim kafası iyi değil nasıl acaba yiyeyerek kilo verenlerdenmiyim.O kadar yemeye kilo aldım derken bir kiloda vermişim 50 olmuşum.
bebeaaa nerde kezzap anacııııııımmm
squatsı günde 2 kez yapsam nolur :44: arada geliyo bana,coşuyorumyapasım geliyo, şimdi olduğu gibi
ertesi günün sayısını değil,o günün sayısını 2 kez yapmaktan bhsediyorum yani.
Canıım yaa teşekkür ederim. Neden olmasın size ne fotograflar göstereceğm şimdi bakın asla özgüveninizi hırsınızı kaybettmeyinnDaha benim çooook fırın ekmek çıkarmam lazım içimden tatlım ama olsun :)
Ümitliyim :)
Artı gerçekten iltifat değil, fotoğrafını görünce gözlerim böyle oldu
Muhteşem :)