Ay hiç sorma ya.O yüzden yeşil çaya başladım ödemi atmak için hemen şişiyorum.Ne olacak bizim bu hallerimiz
ahh ahh, bir gün bizim de böyle popomuz olacak mı, böyle belimiz böyle göbeğimiz olacak mı
olmaz mı, olabilir
üfffff en üstteki mavi bikinili çoo hoşş ve oyle bikini giysem bnimkide güzel göürünür herkesinki güzel görünür ahhh ahh sevgilim olmayaydı giyerdim tanga pikini ama işte
KESİNLİKLE işe yarar 2 hafta inanılmaz bi zaman. Sen yeter ki zamanlı ve istikrarlı yap .!kedicik ben de geldim :) bugun squat,8min buns-abs basladim.ama bu 8min videolari cok yordu beniadam hic dinlenmeden cok hizli yapiyor hareketleri.zamanla alisirim insallah.1kac haftaya basenlerim ve karnimda gozle gorulur bi incelme olurmu sence bu programla?:/
Bebaaaa madem toto alamıyoruz bundan alalım
Totodan vazgeçtim inan belimiz inceleydi
Ama totosuz kıyafetler hiç güzel durmuyor ya
cnm Jennifer Lopez popoları satılıyor...alabılırsın
ahahahahahaher elmaya lazım bundan
gerçekten ya bel gitmiyor hadi onu salaş tişörtlerle kapatabiliyoruz da totosuz taytlar bile fayda etmiyor
Ay yok canım ya çok iğreti duruyorlar.Hatta göğüs bacak vs impilantları çok güzel dururken totoya yapılanlar çok ucuz ve kötü oluyor.Toto doğal da varsa güzel ameliyatla bilmem neyle yapılan ekler çok çirkin oluyor
Ben tam tersini yapıyorum dengelenmiş oluyor canım üste daha oturan şeyler alta bol volanlı kıyafetler giyiyorum.Ne alırsam alayım mesela trençkot felan özellikle toto kısmında pili gibi bi haraketin olmasına dikkat ediyorum.Düz olunca acayip duruyor
üstüme uzun giyeceksem bende öyle yapıyorum belden oturtmalı poposu genişleyen şeyler giyiyorum, ama kısa giyeceksem alta dar pantolon üste ya baya dar yada baya bol giyiyorum, özellikle yemeğe gideceksem bol giyiyorum
yürütüyoruz bir şekilde bacım işimizidemokraside çareler tükenmiyor
Ben spor yapacağım azıcık öptüm dönerim gene size