Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi ki bende katılıyorum......ben de bel fıtığı var belkı sızler kadar spor yapamam ama ayak uydurmaya çalışırım......bölgesel zayıflamaya ıhtıyacım var + sıkılaşmak istiyorum.......
şimdi sayfaları okuyayım.......
Kedicim simit bolgesi icin olan videoyu banada atar misin ? Ben seni arkadas olarak eklemistim bikac gun once bi bakar misinn bu arada fotograflarimda var bi bakarsan benim neye ihtiyacim oldugunu ne kadar surede sıkilasacagimi soyleyebilirsin bana belki :)
Hoşgeldiiinn :))
Bel fıtığı için Yoga grubumuzda çok etkli annemde de fıtık var onada yoga yaptırıyorum
hahahahah kuuuzuuumm hoş geldin.. U nuttuk kız seniii nerdsin senn gel hadi yeni topiğimiz burasııııı
Şimdi sana da göndeiyorum simit için video.
Bacak için evet yarar ama diyet yaparak yaparsan ince hafif kaslı bacakların olur. Tienen dediği şey o çok yiyor hemde spor yapıyor. Hem bacaklara değil popodan destek alıcaksınız yüzde yüz eminim tien bacaktan destek alarak kkalkıyor ayağa
[video=youtube;lOZDN1UnZ9U]http://www.youtube.com/watch?v=lOZDN1UnZ9U[/video]
Kızlar bel için yan simitler için bu video yu öneriyorum
hafta da 4 gün tek part
Vallaha o konuda bilgim yok açıkcası:26:bu vıdeo bende vardı ama fıtığı olanlara önerılmıyormus galıba
Teşekkür ederim. Ben daha yeni bıraktım 1-2 aydır. baya kötü şuan aslında. basenlerim çıktı göbek felan yumuşadı kadın olarakta burcum gereğin de her şeyin en iyisini mükemmelini istiyoruzzkedi vücuduna bayıldım süper......ben ne zaman öyle olacağım ya
ben şimdi ilk sayfada ki videoları mı yapacağım?
bu arada Nivea body yapıyorum ben ......onu bırakırım o zaman.....
[video=youtube;lOZDN1UnZ9U]http://www.youtube.com/watch?v=lOZDN1UnZ9U[/video]
Kızlar bel için yan simitler için bu video yu öneriyorum
hafta da 4 gün tek part
Ben hiç bel için özel bişey yapmadım hep göbek ve popo içindi. Hep inceydi benim belim normalde 60bucuk belim ama yemek yyorum 2 aydır sürekli tıkınıyorum sporsuz. şuan 62bucuk . Bel hiç kalınlaşmadı :26:çook teşekkürler:) kedi senin bel kıvrımın çok güzel mesela bunu yapıyomuydun egzersizlerin arasında?
Ben hiç bel için özel bişey yapmadım hep göbek ve popo içindi. Hep inceydi benim belim normalde 60bucuk belim ama yemek yyorum 2 aydır sürekli tıkınıyorum sporsuz. şuan 62bucuk . Bel hiç kalınlaşmadı :26:
hheeeeeeeyyyyyyyyyyyy bana kimse haber vermedi ama ben yine de geldim
hayirli olsun yeni topik insallah isteyen kilo verir isteyen sIkIlasir istedigi olur iste
bel ne kadar ınce olursa o kadar ıyı bence sexy durur. ama kalın olursa ısterse basen olmasın ortaya cıkmaz bel kapatır o guzelım goruntuyu. o konuda sanslısın sen kedı belin şuan kalın değil bel çalışmasanda olur.
Belim zaten kalın değil 60bucuk. ama göbeğim şişti için 62bucuk. sabah 60 cm oluyor. Belden kalınlaşmadım hiç sadece göbek çıkınca metrede fark yaratıyor. Zaten sevgilim bana İnce belli çay bardağım derbel ne kadar ınce olursa o kadar ıyı bence sexy durur. ama kalın olursa ısterse basen olmasın ortaya cıkmaz bel kapatır o guzelım goruntuyu. o konuda sanslısın sen kedı belin şuan kalın değil bel çalışmasanda olur.
Aaaaaaaaaaaaa sende bak döverim aaa süt gibi bembeyaz kızsın hemde doğuştan kıızııll o kadar şirin sinki okadar güzel vücut'un var bu kdar dert etme lütfen. olucak sadece zaman ayırıp düzenli çalışman lazım..:13:
içimde yaradır o bel
içimde yaradır o bel
içimde yaradır o bel