Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
tabi ki bende katılıyorum......ben de bel fıtığı var belkı sızler kadar spor yapamam ama ayak uydurmaya çalışırım......bölgesel zayıflamaya ıhtıyacım var + sıkılaşmak istiyorum.......

şimdi sayfaları okuyayım.......

Kedicim simit bolgesi icin olan videoyu banada atar misin ? Ben seni arkadas olarak eklemistim bikac gun once bi bakar misinn bu arada fotograflarimda var bi bakarsan benim neye ihtiyacim oldugunu ne kadar surede sıkilasacagimi soyleyebilirsin bana belki :)

Hoşgeldiiinn :))

Bel fıtığı için Yoga grubumuzda çok etkli annemde de fıtık var onada yoga yaptırıyorum

findukk kedi sana atsın sende bana at simit için olan videoyu......

Hoşgeldiiinn :))

Bel fıtığı için Yoga grubumuzda çok etkli annemde de fıtık var onada yoga yaptırıyorum

hoşbuldum.....yogayı da düşünüyorum aslında ....bölgeselı hallettikten sonra belim için ona da başlarım burada.....

[video=youtube;lOZDN1UnZ9U]http://www.youtube.com/watch?v=lOZDN1UnZ9U[/video]

Kızlar bel için yan simitler için bu video yu öneriyorum

hafta da 4 gün tek part

hahahahah kuuuzuuumm hoş geldin.. U nuttuk kız seniii nerdsin senn gel hadi yeni topiğimiz burasııııı

tamam sekerim artik gelirim, ama haftaya tatile ucuyorruuummm 1ay yine pek gelemem... ama topigi kaybetmedigim iyi oldu. dönüste spora devam tabiki iste hazirlik felan ugrayamadim, ama sporu elimdne geldigince yapiyorum..

kıza bak arkamdan konusmus hahahahahh oburluğumu duymayan kalmadı P maalesef gerçekler bu kızlar ben diyet yapamıyorum yapsamda kısa sürüyo :D:

kedi vücuduna bayıldım süper......ben ne zaman öyle olacağım ya

ben şimdi ilk sayfada ki videoları mı yapacağım?

bu arada Nivea body yapıyorum ben ......onu bırakırım o zaman.....

kedi vücuduna bayıldım süper......ben ne zaman öyle olacağım ya

ben şimdi ilk sayfada ki videoları mı yapacağım?

bu arada Nivea body yapıyorum ben ......onu bırakırım o zaman.....
Teşekkür ederim. Ben daha yeni bıraktım 1-2 aydır. baya kötü şuan aslında. basenlerim çıktı göbek felan yumuşadı kadın olarakta burcum gereğin de her şeyin en iyisini mükemmelini istiyoruzz

Ama olmayacak diye bir şey yok. İsteyin ve sabırla yapın yeter. Ben de seneelerde atletizim fitness plates yaptım. yapıyorum işte 2 ay bırakınca böyle oluyor. .. ama sürekli yedim yedim yedim. iyi bile dayanıyor vücut'um

çook teşekkürler:) kedi senin bel kıvrımın çok güzel mesela bunu yapıyomuydun egzersizlerin arasında?
Ben hiç bel için özel bişey yapmadım hep göbek ve popo içindi. Hep inceydi benim belim normalde 60bucuk belim ama yemek yyorum 2 aydır sürekli tıkınıyorum sporsuz. şuan 62bucuk . Bel hiç kalınlaşmadı :26:

bel ne kadar ınce olursa o kadar ıyı bence sexy durur. ama kalın olursa ısterse basen olmasın ortaya cıkmaz bel kapatır o guzelım goruntuyu. o konuda sanslısın sen kedı belin şuan kalın değil bel çalışmasanda olur.

hheeeeeeeyyyyyyyyyyyy bana kimse haber vermedi ama ben yine de geldim

hayirli olsun yeni topik insallah isteyen kilo verir isteyen sIkIlasir istedigi olur iste

içimde yaradır o bel

Belim zaten kalın değil 60bucuk. ama göbeğim şişti için 62bucuk. sabah 60 cm oluyor. Belden kalınlaşmadım hiç sadece göbek çıkınca metrede fark yaratıyor. Zaten sevgilim bana İnce belli çay bardağım der

içimde yaradır o bel
Aaaaaaaaaaaaa sende bak döverim aaa süt gibi bembeyaz kızsın hemde doğuştan kıızııll o kadar şirin sinki okadar güzel vücut'un var bu kdar dert etme lütfen. olucak sadece zaman ayırıp düzenli çalışman lazım..:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…