Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

ahahahaha
tamam çabuk bi iki foto paylaş topikte mesaj at baa

Gözüm üzerinizde :)
Çok güzel bir topic olacak belli şimdiden :)
Benim daha çoook kilo vermem, çok incelmem gerekiyor sizlere katılabilmek için ama sizi ziyarete gelebilirim sanırım değil mi? :)
Bir de 30 günlük squat programını ben de yapıyorum. Bugün 4. günüm, dinlenme günüm

Son düzenleme:
benim önceliğim selülit ve sıkılasmak kızlar sıralamamı yaptım planlı gidicem :) fakat squat programı ne nasıl oluyor açıklayınnnnn

Yoga :İnanılmaz derece de sırt ağrılarınızın alır , kas oluşumunun uzun ince oluşmasına yardımcı olur ki bu da boyunuzun daha uzun gözükmesine sebep olur. Rahatlatır. Kaslarınızı eklemlerinizi açar.. Gevşek ve esnek bir yapıya sahip olursunuz.

Yoga başlangıç videomuz tek video olup haftada 2 gün yapılır. isteğe göre 1gün yada daha fazla yapılabilir. ben 2 yada 3 gün yapıorum. etrafta sesizzlik olması sizin içinize de huzur verecektir. Videonun sesini kapatıp sadece izleye bilir aynı zaman sevdiğiniz doğa seslerini açabilirsiniz. ( örneğin: Su sesi, odun ateşi sesi, Deniz hışırtı sesi vs.)
[video=youtube;KfgnI0WTjVk]http://www.youtube.com/watch?v=KfgnI0WTjVk[/video]
Videomuz bu inanılmaz rahatlatır. 2 Hafta da bir video güncellenecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim önceliğim selülit ve sıkılasmak kızlar sıralamamı yaptım planlı gidicem :) fakat squat programı ne nasıl oluyor açıklayınnnnn
squatsın aşağıdaki yazılarını okumadın mı canım? orada açıklama yazdım zaten :))
Hoşgeldin tabikide burada gelip kendindeki değişiklikleri yazabilirsin. Fotoğraf paylaşabilirsin. Tkrar hoşgeldin

tatlım ingilizcesini bulamaz mıyız ya ben hiç birşey anlamıyorum bundan

madem topigin yeni bizede katılmak düşer öncelikle benim bacaklarım çok kalın ve omuzlarım çok geniş ve simit bölgesi ve göbek problemim var sen baya uzmansın bnce bu konuda bu saydıklarım sorunlar için sen beni hangi grup faydalıysa yazarsın (3 gruba girebiliyorsak ben 3 nüde gireyim bnce :) ) zaten yarın diyet yapmayada başlayacam sende beni yönlendir hangi grup için yarın başlamak istiyorum olur mu sence ?

tatlım ingilizcesini bulamaz mıyız ya ben hiç birşey anlamıyorum bundan
Türkçe video hemen bakıyorum.
Hoşgeldin.

Tamam ben seni anladım. canım seni zayıflarken sıkılaşmaya alalım . Benimde omuzlar geniş ama seviyorum çokta hoş duuruyor. omuzlara bir şey yapamayız malesef. ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA programına yazıyorum seni

ozaman ben yarın zayıflarken sıkılaşma altında verdigin videoları yapacam degil mi ?

sağol canım o çok daha iyi olur, türkçe pek olmadığı için ingilizce demiştim ben

Tamam canim tam anlamiyla yarin baslarim programa Cok heyecan yaptim

[video=youtube;WlPuvwawudQ]http://www.youtube.com/watch?v=WlPuvwawudQ[/video] muhteşem bi değişim olmuş

basenlerim erisi azcıkta sıkılaşayım bak aynen böyle olurum dimi bebaa görenler yorum yapın beni görenlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…