- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
sen bilirsin 2 yede bölebilirsin. Estiği zaman çok zorlamadan da yapabilirsin. fotograflar işe yarıyor değil mi
Canıım yaa teşekkür ederim. Neden olmasın size ne fotograflar göstereceğm şimdi bakın asla özgüveninizi hırsınızı kaybettmeyinn
5haftada hergün spor egzerzersiz yaparak 59 kilodan 49 kiloya düşmüş
verme daha fazla yok olacaksın
arada demek ki spor diyetine sokup tepkisini ölçmek lazım
ehehe şımarırım ama ben :115::115:
canım hiç zaman ayıramıyorum ki spora, inş başlayacağım en kısa zamanda. sonuçlarını görmeye başlarsam motive olurum hemen
iyiyim bitanesi, sen nasılsın? geliyormuşsun tatile
verme daha fazla yok olacaksın
arada demek ki spor diyetine sokup tepkisini ölçmek lazım
bu nedir ya
kesinlikle.. Hayat tarzı edinilirse hem hayatta hem vücut^ta hem sağlıkta yüzü güler. Sağlık sağlık trilyonların olsun ne yazar sağlık olmadıktan sonra..valla fotolar da öyle, seni gördüm daha bi motive oldumtanıdık önümüzde bi örnek yani,daha nolsun... sporu hayat tarzı edinmenin artıları
Bende bir anormallik olduğu kesin
eveeetttt bi hafta bile kalmadicok heyecanliyim coookkk sen nasilsin?? sinavlar nasil gidiyor???
bende de var ondan
bir de sağolsun sindirim sistemim beni şişirip duruyor, içtiğim su değişse davul gibi oluyorum, daha toplayabilirsen topla o göbeği
Hayalimdeki totolar
üfffff en üstteki mavi bikinili çoo hoşş ve oyle bikini giysem bnimkide güzel göürünür herkesinki güzel görünür ahhh ahh sevgilim olmayaydı giyerdim tanga pikini ama işte