Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

O transformation videosu mesela, muhteşem bir motivasyon kaynağı.
olabilite ihtimalini artırıyo aklımda :)

​3 sene tam 3 sene kilolarıyla savaşmı ama bırakmamış. Sadece çok kilolu olduğu çin kalan yağ birikintisini aldırmış göbeğinde..

eveeetttt bi hafta bile kalmadi cok heyecanliyim coookkk sen nasilsin?? sinavlar nasil gidiyor???

ya zaten kilo öyle birşey ki bi anda aldım diye birşey yok.. Siz yersiniz yersiniizz yersinizz.. Onlar durur durur minik minik yağlar yapar sen sonradan fark edersin bunları... Kiiloda böyle bi anda verilmez sen verirsin gözüne bi anda çarpar.

Ve önemli bir şey daha söyleyeyim. Kilo veremiyorum diyenler spor yaparak yaglarınız hızla kasa dönüşüyorsa tartıda kilo bile artar. Çünkü yaglar erir ve kasa dönüşür

valla fotolar da öyle, seni gördüm daha bi motive oldum tanıdık önümüzde bi örnek yani,daha nolsun... sporu hayat tarzı edinmenin artıları

valla fotolar da öyle, seni gördüm daha bi motive oldum tanıdık önümüzde bi örnek yani,daha nolsun... sporu hayat tarzı edinmenin artıları
kesinlikle.. Hayat tarzı edinilirse hem hayatta hem vücut^ta hem sağlıkta yüzü güler. Sağlık sağlık trilyonların olsun ne yazar sağlık olmadıktan sonra..

Bende bir anormallik olduğu kesin

bende de var ondan
bir de sağolsun sindirim sistemim beni şişirip duruyor, içtiğim su değişse davul gibi oluyorum, daha toplayabilirsen topla o göbeği

eveeetttt bi hafta bile kalmadi cok heyecanliyim coookkk sen nasilsin?? sinavlar nasil gidiyor???

ay çok sevindim canım benim sınavlar berbat yahu, büte kaldım onunla uğraşıyorum
spor çalışmaların nasıl gidiyor, sonuçlar nasıl regenim sonuçlar

bende de var ondan
bir de sağolsun sindirim sistemim beni şişirip duruyor, içtiğim su değişse davul gibi oluyorum, daha toplayabilirsen topla o göbeği

Ay hiç sorma ya.O yüzden yeşil çaya başladım ödemi atmak için hemen şişiyorum.Ne olacak bizim bu hallerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…