Hoş geldin kuzum beniimmhayırlı olsun topiğimiz
geldim kedi, benim gruplara yogayı da ekleyebilirsin, ama temmuzda başlayabilirim sporuma çok yoğunum bu aralar.
Hoşgeldin canım yer olmaz olurmu? herkese yer var grubumuzda. Anladım ben seni sen komple sıkılaşma istiyorsun. Bak şimdi seni de BÖLGESEL 'E VE ZAYIFLARKEN SIKILAŞMAYA ALIYORUM. oRADA GEREKLİ AÇIKLAMALAR YAPILI . LÜTFEN LİSTENE ÖZEN GÖSTER Kİ SONUÇLARINI BİR AN ÖNCE ALALIM.:13:Canım seninle spor yapmayi cok istiyorum cunku onceki topigindeki faaliyetini gordum beni zayiflarken sıkılasma programi ve bolgesel sikilasma grubuna alir misin acaba ?
Benim en buyuk sorunum gobegim ve yan yaglarim simit bolgem yani umarim grubunda bana yer vardir cidden cok istiyorum grubunda yer almayi :)
Ölculerim :
Gogus : 90
ust bacak : 57
ust kol : 28
kalca: 93
gobek: 86
bel : 72
ben belim ve gobegimden en az 10ar cm gitsin istiyorum.
Bu arada boyum da 1.59 cm :)
tEŞEKKÜR EDERİM CANIIIMM . Bende yenide squats a başlıyorum.ben dün yapmayı unuttum squatsı
bugün öğleden önce yaptım ama. dün rest günü olmuş olsun benim, sen bugün rest yaptın, yarın devam edelim aynı yerden, 70 yapıcaz.
hayırlı olsun yeni topikimiz
Hoş geldin kuzum beniimmOlsun kuzum bende yoğun değilim ama yapmıorum ama artık son yeter yahu gene saldık.. Tamam yoga grubu yapacağım sayfalar çok ilerlemeden de şu yoga grubunu yapayım bari
Hoşgeldin canım yer olmaz olurmu? herkese yer var grubumuzda. Anladım ben seni sen komple sıkılaşma istiyorsun. Bak şimdi seni de BÖLGESEL 'E VE ZAYIFLARKEN SIKILAŞMAYA ALIYORUM. oRADA GEREKLİ AÇIKLAMALAR YAPILI . LÜTFEN LİSTENE ÖZEN GÖSTER Kİ SONUÇLARINI BİR AN ÖNCE ALALIM.:13:
tEŞEKKÜR EDERİM CANIIIMM . Bende yenide squats a başlıyorum.
Eeee ne demişlerrsaldık ki ne saldık
işlerimize halledelim de asılalım adam gibi, daha çoook yolum var benim.
ayyy sagol sekerim burdaki videolar ve hareketler haricinde yapacagim bisey var mi hemen simdi baslamak istiyorum
Bu arada ben squat yapmistim popom sekillendi evet ama ben daha kucuk dahada guzel gorunsun istiyorum farkli squat programlarin var mi :)