Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

basenlerim erisi azcıkta sıkılaşayım bak aynen böyle olurum dimi bebaa görenler yorum yapın beni görenlerrr

evet yaa, basenlerden gitsin sıkılaşıp yusyuvarlak olsun böylesin işte
benim önce göbee bele kıran vurması yağları eritmesi lazım

ihya olmuş kız bildiğin:)

İnanılmaz olmuş işte azimle mıçan duvarı deler ya
değil mi ama kız istemiş yapmış
bizim ne eksiğimiz var, azim azim

Bu kadar ince sevmesem de hoş duruyor.

üff üfff

bebeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Aslında yoga grubuna katılsam mı diye düşündüm.
Videonun yarısına kadar izledim çok rahatlatıcı görünüyor :)

kedii ve yeni konuusuuuu hayırlı olsunn kızlar ben 1 aydan fazla 2 ay kadar squat yaptım popom kalktı zaten biraz çıkıntılıydı dahada kalktı ama bacaklarım kaslanmıstı kalınlasmıstı sonra bıraktım jillian michaels sporunu yaptım 30 günlük o bacak kalınlığım gitti simdi ip ince onun videosundada var squat hareketi sağolsun

Çok zayıfım,1.69 boyum var,49 kiloyum ama karın mı göbek mi ne olduğunu bilemediğim bir fazlalık var önümde,4 aydır spor yapıyorum ama sadece selülitlerim gitti,göbeğim 4 cm incelse de halen var,kıyafetle saklayabiliyorum ama bikini giyince görünecek,hangi hareketleri yapmam lazım :26:

Merhaba hoş geldin. Canım senin göbek için yapman gereken şu :

bu şekilde duruyorsun makas hareketi dediğimiz hareket aşağıya yukarıya ayaklarını açıp kapıyorsun, bu inanılmaz ayva göbeği yaktırıyor.

tamam bugün itibariyle squats programınada başladım.popom normalde büyük değil ve kıvrımlı dışa çıkık,bu iç bacaklarım için işe yararmı?
Şimdi sana da göndeiyorum simit için video.

Bacak için evet yarar ama diyet yaparak yaparsan ince hafif kaslı bacakların olur. Tienen dediği şey o çok yiyor hemde spor yapıyor.
Hem bacaklara değil popodan destek alıcaksınız yüzde yüz eminim tien bacaktan destek alarak kkalkıyor ayağa

Kızlar şimdi akşam yemeğimi yedim çacık bir tabak bir tabakta etli bulgur pilavı. Etli barbunyada varrdı ama yemedim

ekmek yememek için

hheeeeeeeyyyyyyyyyyyy bana kimse haber vermedi ama ben yine de geldim

hayirli olsun yeni topik insallah isteyen kilo verir isteyen sIkIlasir istedigi olur iste

hheeeeeeeyyyyyyyyyyyy bana kimse haber vermedi ama ben yine de geldim

hayirli olsun yeni topik insallah isteyen kilo verir isteyen sIkIlasir istedigi olur iste
hahahahah kuuuzuuumm hoş geldin.. U nuttuk kız seniii nerdsin senn gel hadi yeni topiğimiz burasııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…