İnanılmaz olmuş işte azimle mıçan duvarı deler ya[video=youtube;WlPuvwawudQ]http://www.youtube.com/watch?v=WlPuvwawudQ[/video] muhteşem bi değişim olmuş
basenlerim erisi azcıkta sıkılaşayım bak aynen böyle olurum dimi bebaa görenler yorum yapın beni görenlerrr
ihya olmuş kız bildiğin:)
değil mi ama kız istemiş yapmışİnanılmaz olmuş işte azimle mıçan duvarı deler ya
Çok zayıfım,1.69 boyum var,49 kiloyum ama karın mı göbek mi ne olduğunu bilemediğim bir fazlalık var önümde,4 aydır spor yapıyorum ama sadece selülitlerim gitti,göbeğim 4 cm incelse de halen var,kıyafetle saklayabiliyorum ama bikini giyince görünecek,hangi hareketleri yapmam lazım :26:
hahahahahha canııım sen hala başlayamadın demiiikedimmm yeni topiğin hayırlı olsun bebişimm
bende katılıcam bi ara
Canım aklımdasın özelden göndereceğim. Biraz beklersen kuzucuğum özel mesaj şeysim dolsun
Şimdi sana da göndeiyorum simit için video.tamambugün itibariyle squats programınada başladım.popom normalde büyük değil ve kıvrımlı dışa çıkık,bu iç bacaklarım için işe yararmı?
Merhaba hoş geldin. Canım senin göbek için yapman gereken şu :
bu şekilde duruyorsun makas hareketi dediğimiz hareket aşağıya yukarıya ayaklarını açıp kapıyorsun, bu inanılmaz ayva göbeği yaktırıyor.
Çok teşekkür ederim
Kızlar şimdi akşam yemeğimi yedim çacık bir tabak bir tabakta etli bulgur pilavı. Etli barbunyada varrdı ama yemedim
ekmek yememek için
Yok vardı ama ben sade yedim
hahahahah kuuuzuuumm hoş geldin.. U nuttuk kız seniii nerdsin senn gel hadi yeni topiğimiz burasıııııhheeeeeeeyyyyyyyyyyyy bana kimse haber vermedi ama ben yine de geldim
hayirli olsun yeni topik insallah isteyen kilo verir isteyen sIkIlasir istedigi olur iste