Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Sabah'ın küçük küçük motivasyonlar :KK60:

tumblr_mnp2n4RpeP1rkf5hqo1_500.jpg

--

tumblr_mnqg1pnr3Y1rmiy5vo1_400.jpg

--

tumblr_mnr2a4yoUp1rmiy5vo1_400.jpg

:KK59: --

tumblr_mlgio87hIi1r4cmzeo1_500.jpg
Bunu nedir arkadaş yaaaaa sımsıkı tas gibi yahu ama bak bende bu sene olmasa bile veya ağustosa kadar veya seneye böyle olucam :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Gene hemen hemen aynı fotoları koydum ama bu sefer gün ışın da koydum daha net :KK9::KK9::KK9: Daha ne t löbürtü görüntüler :KK9::KK9:

ben sürekli başlayıp bırakıyordum sporu ama düzene soktum artık sanki. bir buçuk aydır düzenli pilates yapıyorum kilo olarak çok farketmedi ama beden olarak biraz incelme oldu. buraya takıldıkça hırslanıyorummm :KK34:

ben sürekli başlayıp bırakıyordum sporu ama düzene soktum artık sanki. bir buçuk aydır düzenli pilates yapıyorum kilo olarak çok farketmedi ama beden olarak biraz incelme oldu. buraya takıldıkça hırslanıyorummm :KK34:

Çok iyi, ben de iki haftadır düzenli yapıyorum.. (;
Pilates ekleyeceğim aynı zamanda.. MTV pilatesi düşünüyorum.. (;
Duruşu çok etkiliyor, bacakların duruşunu bile düzeltiyor ya, pilates bir mucize.. :-)
Haftada kaç gün yapıyorsun?

Günaydın hanımlar! :-)
Kediii ben de sımsıkı olmak istiyoruuumm! :KK52:
Ve olucam! (;
Allammmm yaaa Taş gibi göbeği var kesin poponda öyledir :KK52: Kızlar unutmayın ÖNCE SAĞLIK sonra vucud için yapıyoruz sporlarımızı ve kendimizi ölçülü şekillerde zorluyoruz:KK54:

Allammmm yaaa Taş gibi göbeği var kesin poponda öyledir :KK52: Kızlar unutmayın ÖNCE SAĞLIK sonra vucud için yapıyoruz sporlarımızı ve kendimizi ölçülü şekillerde zorluyoruz:KK54:

Göbek şükür öyle de inan popo öyle değil ya, rahatsızlığımdan bahsetmiştim ya tatlım birden kilo verdim diye, çook gevşeğim o sebepten..
Çün en gitmez dediğim bacaklarım ve popomdan da zayıfladım geçen sene hastalığım yüzünden..
Haliyle inanılmaz yumuşaklar..
Ama fit olunca, adı üstünde `fit` o zaman taş gibi olacaklar zaten inşAllah.. :-)

tumblr_mo2qdxiqQx1srrbdko1_500.png

bn bunlara başladım şimdi kaslarım tekrar ortaya çıknca sürekli makas ve flutter kıck yapacağım

:emir_bebek:

Çok iyi, ben de iki haftadır düzenli yapıyorum.. (;
Pilates ekleyeceğim aynı zamanda.. MTV pilatesi düşünüyorum.. (;
Duruşu çok etkiliyor, bacakların duruşunu bile düzeltiyor ya, pilates bir mucize.. :-)
Haftada kaç gün yapıyorsun?

ben her gün yapıyorum

[video=youtube;gZQDf1OfGvE]http://www.youtube.com/watch?v=gZQDf1OfGvE[/video]

Bu video ya başladım kızlar. İnanılmaz etkisi var popoya ve arka bacak ön bacak. sexy bacaklar için go goo!
:KK12::KK12:

[video=youtube;xsrCv3OktCs]http://www.youtube.com/watch?v=xsrCv3OktCs[/video]

Bunuda yapıyorum sabahları müthiş bir şey yahuuu
:KK16::KK16::KK16:

ben her gün yapıyorum

Hergün de yapınca beni sıkar sanki ya, haftada 3 gün yapayım ben en iyisi, 4 gün spor salonuna gidiyorum çünkü.. :-)

Bu video ya başladım kızlar. İnanılmaz etkisi var popoya ve arka bacak ön bacak. sexy bacaklar için go goo!
:KK12::KK12:

Bunuda yapıyorum sabahları müthiş bir şey yahuuu
:KK16::KK16::KK16:

Tamam tatlım bunları kaydedeyim..
Bir de aç karna yapınca mı zayıflatıyor yoksa öğün yedikten sonra mı zayıflatıyor?
Hangisi direkt yağ yakıyor veya direkt kas için iyi?

X