çok doğru söylüyorsun canım bu squat bacaklara da yarıyor yaa bacak kaslarım ağrıyor gerçi henüz 6.gündeyim ama ilerleme kaydettiğimi farkediyorummmm
Günaydınnn :95::119::119::119::119::119:
Bana bakın uykucular miskinler kalkın uyanın
2 gün girmedim size beğeni sayısını hemen gösteriyorum !
Eki Görüntüle 738934
Canım squats diet ile yaparsan toton küçülür.suquatın 2. günü bitti hanımlar..hergün de spor yaparım ama dizimin üstündeki kaslar dehşet ağrıyo, demek ki orayı hiç çalıştırmıyormuşum .suquatın üzerine kedinin verdiği bacak egzersizleri videosunu ve 1 saatlik platesimi de bitirdim.simdi 1 saat kardio yapacam..yalnız sormak istediğim bi sey var: benim toto yapısal olarak yuvarlak ve kalkık ben küçültmek ve yanlardan daraltmak istiyorum bi de sıkılaştırmak,, doğru yol üzerinde miyim? kedi yok ama cevaplarsanız sevinirimm.:)))
Canım yaptıgın sporlar kasa dönüştüğü için de kilo artışı olabilir. RElg dönemi de şişkinlik yapabilir tabi..KEDİİİİİİ gelince sen de cevapla bebeğim bu yazacağımı..
Ben geçtiğimiz hafta filan epey yoğundum, çok hareketliydim kilo vermişimdir diye düşünüyordum ama almışım..:S
Sporda tartıldım, kilo almışım nedense..
Hastalanmak üzereyim, onun kiloda etkisi oluyor mu? Daha önce hiç dikkat etmedim..
Cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar..
Ölçüler aynı ama kilo almışım.. :S
Canım yaptıgın sporlar kasa dönüştüğü için de kilo artışı olabilir. RElg dönemi de şişkinlik yapabilir tabi..
bu karındaki göğüs altında başlayan çizgi neden oluyor biliyor musunuz?
selam kızlaaaar bende banlanmıstım bugun acıldı haydı sporaaaaa, şimdi şekersiz kahvemı yudumluyorum arkadan spora baslıcam kahve yag yakımını hızlandırır
Türk kahvesi mi canım bu bahsettiğin?? Bunu bilmiyordum..
Bir de spordan ne kadar önce içmek gerek?
ewet turk kahvesı.canım ben b fit spor merkezıne gıdıyordum ıkı yıl once, orda spor salonunun sahıplerı dıyordu kahve ıkram edıyorlardı spordan hemen once yag yakımını hızlandırır dıyorlardı spordan snrada yagsız sut ıcmemı onerıyorlardı bende onlardan duydum
Sağ ol canım bilgilendirmen için, ilginçmiş gerçekten..
Olurmu ya.. Kas çizgisi olan biraz çalışma ile yapılır.eneeee o çizgi zayıflıktandır diyodum ya ben hepkastanmıymış mııııı
Selam kızlarrr ben geldiimmm:)