Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
aynen canım boswer bızde burdan dewam ederız hem saglıklı bı sekılde sporlşa haha:) nası gıdıo spor , aşkkk:)

Aynen canım :)
Valla maşallah diyeyim aşk süper ama spor bi kaç gündür yapamadım çünkü arka arkaya 3 gün benimkinde kaldım e aksadı tabiki
Senin nasıl gidiyor canım :)

Aynen canım :)
Valla maşallah diyeyim aşk süper ama spor bi kaç gündür yapamadım çünkü arka arkaya 3 gün benimkinde kaldım e aksadı tabiki
Senin nasıl gidiyor canım :)

iyi gıdıyor canm nası olsun, az kaldı artık dugune:)
bende haftasonları yapamıyorum spor gece gunduz beraber oldugumuz ıcın ama haftaıcı ful yuklenıyorum:)

iyi gıdıyor canm nası olsun, az kaldı artık dugune:)
bende haftasonları yapamıyorum spor gece gunduz beraber oldugumuz ıcın ama haftaıcı ful yuklenıyorum:)

Olsun canım 2 günden bir şey olmaz :)
Heycan var dimi canım az kaldı düğününe valla ne güzel :)

wuhuu
kızların bazıları güzelmiş
benim dost oldugum ama yakında veda edeceğim küçücük bi göbişim var

Bugün 45 dakika plates yaptım akşamda yarım saat spor tamamdır:)))Bugünlük yeter bana:)

aynen canım birde benim boy küçük minyon tipliyim ondan benim mutlak gitmesi lazımmm
boy 153
kilom 50.1 :)
evet özet geçtim

Oy sen daha tazesin lolitasın

Vucudun tez girer şekle varmı yaptığın videolar ne yapıyorsun

Bende elma tipli olduğum için gitmesini çok istiyorum 25 yaşındayım hatta 25,5
Ölçülerim 83-66-87 1 65 boyunda 51 kiloda bi hatunum.O 66 yı yok etmek için 3 aydır uğraşıyorum dur bakalım bi ara vedalaşacağız onunla

oyy oyy teşekkür ederim
sende gençsin dur bakalım!!
jillian michaels yaptım düzenli olarak 2 ay önce sonra her gün mutlaka 600 ip atlıyordum veya basket oynuyodum voleybolda dahil
şimdi derslerden fırsat olmuyo ve 1 hafta tatilim var bu haftada temizlik yapıyorum annecimle :)
pazartesi tekrardan derslerim başlıyoo

Teşekkür ederim

Yap yap spor her yaşta sağlıktır.Belin için kedinin paylaştığı bel videolarınıda yap çok etkili özellikle tifany ablanın yaptığı videolar süper şekle sokuyor

Teşekkür ederim

Yap yap spor her yaşta sağlıktır.Belin için kedinin paylaştığı bel videolarınıda yap çok etkili özellikle tifany ablanın yaptığı videolar süper şekle sokuyor
bu hafta temizlik sporu yeterde artar bile bana
bi dahaki haftaya başlayayım diyorum o zamana kadar program yapayım kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…