hoşgeldın canım napıosun, konusamıyoruz ne zamandır otekı topıkte aktıf deıl zaten
Selam canım iyiyim sen nasılsın :)
Öteki topik unutuldu canım kimse gelmiyor ki iki sohbet edelim
aynen canım boswer bızde burdan dewam ederız hem saglıklı bı sekılde sporlşa haha:) nası gıdıo spor , aşkkk:)
Aynen canım :)
Valla maşallah diyeyim aşk süper ama spor bi kaç gündür yapamadım çünkü arka arkaya 3 gün benimkinde kaldım e aksadı tabiki
Senin nasıl gidiyor canım :)
iyi gıdıyor canm nası olsun, az kaldı artık dugune:)
bende haftasonları yapamıyorum spor gece gunduz beraber oldugumuz ıcın ama haftaıcı ful yuklenıyorum:)
Olsun canım 2 günden bir şey olmaz :)
Heycan var dimi canım az kaldı düğününe valla ne güzel :)
daha tam heyecan yok son hafta olacak bende heyecan bu gıdısle:)
wuhuu
kızların bazıları güzelmiş
benim dost oldugum ama yakında veda edeceğim küçücük bi göbişim var
aynen canım birde benim boy küçük minyon tipliyim ondan benim mutlak gitmesi lazımmmGöbüşlere sonbende de var aynısından bir türlü kopamıyoruz
aynen canım birde benim boy küçük minyon tipliyim ondan benim mutlak gitmesi lazımmm
boy 153
kilom 50.1 :)
evet özet geçtim
Oy sen daha tazesin lolitasın
Vucudun tez girer şeklevarmı yaptığın videolar ne yapıyorsun
Bende elma tipli olduğum için gitmesini çok istiyorum 25 yaşındayım hatta 25,5
Ölçülerim 83-66-87 1 65 boyunda 51 kiloda bi hatunum.O 66 yı yok etmek için 3 aydır uğraşıyorum dur bakalım bi ara vedalaşacağız onunla
oyy oyy teşekkür ederim
sende gençsin dur bakalım!!
jillian michaels yaptım düzenli olarak 2 ay önce sonra her gün mutlaka 600 ip atlıyordum veya basket oynuyodum voleybolda dahil
şimdi derslerden fırsat olmuyo ve 1 hafta tatilim var bu haftada temizlik yapıyorum annecimle :)
pazartesi tekrardan derslerim başlıyoo
bu hafta temizlik sporu yeterde artar bile banaTeşekkür ederim
Yap yap spor her yaşta sağlıktır.Belin için kedinin paylaştığı bel videolarınıda yap çok etkili özellikle tifany ablanın yaptığı videolar süper şekle sokuyor