Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

maşallah stillex, senin ölçüler harikaymış ben daha yaşlıyım: 28 ama görünüş 18 tabi, tek sevdiğim genetik hatıra bu, geisi yağ ,selülit :)))
benim boy 160, ölçülerim tam emin değilim ama 85-70-94 falandı rezalet

SOTTİLE,
bugün 130 squats yapıyoruz cicim

Selam kızlarrr ben geldiimmm:)

Hoşgeldin canım, salma topiği, uğra aksatmadan.. (;

Evet canım yapıcaz ama ben hastalandım, karnıma ağrı bir giriyor bir girmiyor.. Tam başlamadı, azcık azcık geliyor.. :S
Tam başlamadan yapıcam şimdi kısmetse..
Bugün spora da gidemiycem haliyle.. ):
Bu arada kilo almamışım sanırım, su toplamışım, ertesi gün tartıldığımda eksik çıktım..
Spor yaparken kilo almak çok sinir bozucuymuş onu anladım.. :/

ben kendimi bildim bileli zayıf olduğum için..hep ona yormuştum..yoksa daha önce dans ile ilgilenmiştim karın kasım var o yüzden.demek ki çizgide ondanmış

Evet canım kastan oluyor o..
Bende de varlar hafiften.. Seviyorum ben hafif kası, hoş duruyor bence.. (;

48ve58 ben bu şekilde squat yapamıyorum canım ya, çok tuhaf oluyor.. :s

Ay ne kadar zor ve iğrenç de olsa bu halde yaptım şükür.. :s
130 squats check..

Evet canım kastan oluyor o..
Bende de varlar hafiften.. Seviyorum ben hafif kası, hoş duruyor bence.. (;

48ve58 ben bu şekilde squat yapamıyorum canım ya, çok tuhaf oluyor.. :s

evet bende severim hafif karın kasını..
ben kas olmuş mu yok iyimiyim demek yerine dansı zevk için yapmış olduğum için zamanında hiç umursamamışım nereme nolmuş diye
bende squat yapmaya başladım..bakalım faydasını görürüz umarım

canım sen zayıfmıssın yaa boylarımız aynı bende 56 kıloyum hedef 50 bakalım

bendede var ama çalışmadım karın kası ki hoşuma gitmiyor pek benim

kotu durmuyor aslında canım bırazda genetık demekkı..

Ben de ortaokulda sıkıldıkça mekik çekerdim, o vakitlerden kalma sıkı bir karnım var..
Squat da umarım toparlar birazcık, benim alt tarafım epey yumuşak, toplarlanmaya çok ihtiyacı var.. ):

Yavrular 3 gün ara verdiğim sporumu yaptım ollleeyyy

Fındıkla challenge yapacaktık kendi kayboldu.. Kendime challenger aranıyor. Buraya +/- koymuyoruz ya ben nasılsa arada kaynarım diye kaytarıyorum yalnız çok pis ya..

tercihen bölgeseldekilerden badi istiyorum... var mı gönüllü :13::13::13:

çıtır hatuncuklar aranızda devamlı jillian michaels ablayı yapan var mı ben 2 ay önce düzenli olark yaptım ve sıkılaşmamıştım çok çünkü o kadar kilolu değilim ondan fazla etki etmemişti zaarımca ?

Ben de ortaokulda sıkıldıkça mekik çekerdim, o vakitlerden kalma sıkı bir karnım var..
Squat da umarım toparlar birazcık, benim alt tarafım epey yumuşak, toplarlanmaya çok ihtiyacı var.. ):

benim toparlanmaya falan değilde popoyu büyütmeye ihtiyacım var biraz daha

herkes istediği vücuda kavuşur umarım gezeriz tin tin

kım o canım nasıl bir şey yaptırıyor? ben leslıe teyzeyı yapıyorum cok memnunum:)

[video=youtube;uLIfN-31Bgs]http://www.youtube.com/watch?v=uLIfN-31Bgs[/video]
kızlar bakın ne buldum
8 dakıka ve etkılı bacaklar ıcın

Ben onun killerını 3 gün yapmıştım canım, muhteşem ağrılar çekmiştim ama 30 gün peşpeşe yapma zorunluluğu olduğu için sıkılmıştım, müsait olamadığım vakitler de olması hasebiyle devam edememiştim..
Ama killer ı tekrar yapmak istiyorum 30 gün boyunca..
İnanılmaz etkili hareketleri, cm cm tüm bacağı ağrıtıyor..
Ben de zayıfım kilo aldım şuan 47yim ona rağmen müthiş çalışmıştı kaslarım.. (;
Sen hangi programını yapmıştın jillianın?

kım o canım nasıl bir şey yaptırıyor? ben leslıe teyzeyı yapıyorum cok memnunum:)
bana leslie teyze hafif geldi ondan jillianı yaptım ben bütün vucud çalıştırıyo :)
30 günde incelme canım :) senin boyun kaç acaba canım ?

bana leslie teyze hafif geldi ondan jillianı yaptım ben bütün vucud çalıştırıyo :)

30 günde incelme canım :)
aa canım bana hangı vıdeosunu onerırsın bacak ıncelme ve kalça sıkılastırma ıstıyorum madem 30 gunde ınceltıyor oınuda bı denıyım:)
ay evet ben leslie bacının 3 mil olanını yapıyorum. Havalarda sıcak çok iyi terletiyor ve zayıflamaya çok yardımcı oluyor

aynen acayıp terletıyor ben sewıyorum eglenerek yapıyorum ıkı haftada 2 kılo verdım ama sankı fazla sıkılasma olmadı

bence leslie nin hareketleri sıkılaştırmadan öte zayıflamaya yardımcı kalori yakmak için gibi geldi bana ben onunla ısınıp ardından karın çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…