Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
suquatın 2. günü bitti hanımlar..hergün de spor yaparım ama dizimin üstündeki kaslar dehşet ağrıyo, demek ki orayı hiç çalıştırmıyormuşum .suquatın üzerine kedinin verdiği bacak egzersizleri videosunu ve 1 saatlik platesimi de bitirdim.simdi 1 saat kardio yapacam..yalnız sormak istediğim bi sey var: benim toto yapısal olarak yuvarlak ve kalkık ben küçültmek ve yanlardan daraltmak istiyorum bi de sıkılaştırmak,, doğru yol üzerinde miyim? kedi yok ama cevaplarsanız sevinirimm.:)))

ay nasıl gaz verdin bana inşallah inşallah o taytların içinde girmeyi o kadar çok istiyorum ki adım attığımda sımsıkı bir şekilde basenlerimin sallanmamasını anlatamam taş gibi hatun diyorlar ya aynen ondan bakalım daha yeni başladım zaten inanıyorum ki fit hatunlar olup bikinilerimizi göğsümüzü gere gere gezeceğiz inşallahhhhh:KK34:

Gaz değil canım, gerçekler.. (;
Düzenli spor hayatımız olmadı bi çoğumuzun şimdiye kadar.. O sebepten löm löm etiz sadece.. Sıkılaşmamız için doğru yoldayız..
İstediğimiz vücutlar neden olmasın ki.. (;
Sağlıklı bir şekilde yaptığımız sürece hiçbir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..
Ben de sımsıkı bacaklara sahip olup şortları istediğim gibi giymek istiyorum, olur olur inşAllah, yaparız biz bu işi.. (;

suquatın 2. günü bitti hanımlar..hergün de spor yaparım ama dizimin üstündeki kaslar dehşet ağrıyo, demek ki orayı hiç çalıştırmıyormuşum .suquatın üzerine kedinin verdiği bacak egzersizleri videosunu ve 1 saatlik platesimi de bitirdim.simdi 1 saat kardio yapacam..yalnız sormak istediğim bi sey var: benim toto yapısal olarak yuvarlak ve kalkık ben küçültmek ve yanlardan daraltmak istiyorum bi de sıkılaştırmak,, doğru yol üzerinde miyim? kedi yok ama cevaplarsanız sevinirimm.:)))

küçültmek için squats doğru mudur bilmiyorum, pek çok şekli var hangisinin etkisi neyedir onu da bilmiyorum açıkçası kediye sorsan daha iyi bence :KK34:

Bizim hakkımızı kim aldıysa geri versin :KK19::KK19::KK19:
Komşusu açken tok yatmakda ne demek çok ayıp :KK53::KK53::KK53::KK53:
Verin totolarımızı En Büyük KKEn Büyük KK:KK53::KK53::KK53:

:KK60::KK60::KK60:
ben benimkini iç edeni biliyorum gidip isticem hakkımı :KK53:
hatta senin hakkını bile o almış olabilir senin için de koparabildiğimi getiririm :KK9::KK9:

küçültmek için squats doğru mudur bilmiyorum, pek çok şekli var hangisinin etkisi neyedir onu da bilmiyorum açıkçası kediye sorsan daha iyi bence :KK34:

:KK60::KK60::KK60:
ben benimkini iç edeni biliyorum gidip isticem hakkımı :KK53:
hatta senin hakkını bile o almış olabilir senin için de koparabildiğimi getiririm :KK9::KK9:

Kimmiş o hain :KK53::KK53: al al fazlasıyla al :KK53::KK53:

kedinin hesabı dondurulmuş sanırım, forumdakilere bi sorayım dedim, cevabın için sağol...belki yaptığım plates, diyet ve kardio küçülmesine fayda sağlar suquatla da sıkılaşırım demiştim:))

iyiyim ne olsun işte seninle konuştum daha iyi oldum:KK1:bende geleyim iki spor yapar sıkılaşırım dedim:KK8::KK1:hoş bugün götürüyorum yemekleri:KK56: yarına başlayacağım inşallah sen nasılsın bakalım:KK34:

ben de yarın başlıyorum canım :KK1::KK1:
fena değilim bütle uğraşıyorum pek giremiyorum, spor da ne kadar zaman ayırabilirsem işte. konuşamadık seninle epeydir :KK5:

$852792.jpg

kesin ip var :KK52::KK52:

Son düzenleme:
Allah seni inandırsın göğüslerine sen deyince baktım hakkaten büyükmüş ben toto odaklı çalıştığımdan hiç dikkatimi çekmemiş :KK60: :KK60::KK53::KK53:

kızlar bende fazladan toto var isteyenlere verebilirim benden onları küçültücem diye kilo verdim bu sefer bıngıl bıngıl oldu sıkılaşmaları lazım :KK23:

Gaz değil canım, gerçekler.. (;
Düzenli spor hayatımız olmadı bi çoğumuzun şimdiye kadar.. O sebepten löm löm etiz sadece.. Sıkılaşmamız için doğru yoldayız..
İstediğimiz vücutlar neden olmasın ki.. (;
Sağlıklı bir şekilde yaptığımız sürece hiçbir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..
Ben de sımsıkı bacaklara sahip olup şortları istediğim gibi giymek istiyorum, olur olur inşAllah, yaparız biz bu işi.. (;

çok doğru söylüyorsun canım bu squat bacaklara da yarıyor yaa bacak kaslarım ağrıyor gerçi henüz 6.gündeyim ama ilerleme kaydettiğimi farkediyorummmm:KK52::KK52::KK52::KK52:

X