İstikrarlı olduğum kadar sonucunu alsamkalıtsal bir şeyi yok etmek çok zor ama olacak
Benim tek hedefim var oda aileden kalıtsal olan kalın belimi inceltmek.67 cm 5 cm atmaya çalışıyorum
Zayıfım da 50 kiloyum o bel sırıtıyor
Resimlerin üstünde sağa tıkla canım url kopyala de sonra url yi mesaj kısmına yapıştır url nin başınakoy
Örneğin ;
aynen unutmayalım da
tuğçe kp,
ben de merak ettim şimdi işe yarar mı acaba, squatla beraber yapsak, kedi gelince bi cevap verir inşallah
Kızlaaaaaaaaaaar kızın banaaa çoook kızııın yaaa 1.5 kilo verdim bugün aştım kendimii tatlııı cipss sandvicc falann
bilmiyorum ki ben 3 gün yaptım sonra biraz ara verdim
eğer işe yararsa beraber en baştan başlayabiliriz . sonuçlara bakarız
yaptın mı bakim bugün squatını da geziniyon buralarda
diyene bak ben d e yapmadım daha, kocam gelsin yemek yesin gitsin bi, öğleden sonra yapıcam, 110 yapıyoz galiba bugün :44:
Kızlar merhaba bende squat yapiyorum bu gun 3 gun bacaklarim cok agriyo yuruyemiyorum sizinde oyle oldumu ilk baslarda ama yilmak yapmaya devam inşallah bnde faydasini gorurum
Bende çok ağrı çekiyorum şuannnn ilk defa yaptım ondan olablrmı benmdeKızlar merhaba bende squat yapiyorum bu gun 3 gun bacaklarim cok agriyo yuruyemiyorum sizinde oyle oldumu ilk baslarda ama yilmak yapmaya devam inşallah bnde faydasini gorurum
bugun iki ogun yedim ondan oyle oldu sabah erkenden cikmasaydim evden daha neler goturudum :)
aksam yedigim yarim ekmegi domatesli bulgur pilavi ile yedim bi de
He temem ben de pc ye indirip mi koyuyorsunuz acep diye düşündüm..
Benim bacaklarımın sıkılaşması nasıl olacak ben de onu düşünüyorum yaa..
Benimki de kalıtsal, bel ince alt taraf da zayıf ama çok gevşek maalesef.. :/
Kilo alınca alttan fırtlıyor ama direkt.. :/
yukardaki hatundaki şey popo mu?