Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

He temem ben de pc ye indirip mi koyuyorsunuz acep diye düşündüm..
Benim bacaklarımın sıkılaşması nasıl olacak ben de onu düşünüyorum yaa..
Benimki de kalıtsal, bel ince alt taraf da zayıf ama çok gevşek maalesef.. :/
Kilo alınca alttan fırtlıyor ama direkt.. :/

Allahiiiiimmm bu göbek gitsin artik..bu hafta birde yürüyüse basladim..inanin incelirsem bu benim icin mucize olacak....

aynen unutmayalım da

tuğçe kp,
ben de merak ettim şimdi işe yarar mı acaba, squatla beraber yapsak, kedi gelince bi cevap verir inşallah

bilmiyorum ki ben 3 gün yaptım sonra biraz ara verdim

eğer işe yararsa beraber en baştan başlayabiliriz . sonuçlara bakarız

Selam kızlarrrrr:)
Çok kötü bir şey yapıyorum ekmek arası yaptım yiyorum bu saatte
Amaaa öğlenden beri bişey yemedim diyede kendimi teselli ediyorum :)

Kızlaaaaaaaaaaar kızın banaaa çoook kızııın yaaa 1.5 kilo verdim bugün aştım kendimii tatlııı cipss sandvicc falann

ben dün akşam abarttım yine yaa sandviç falan yedim bende ki toplamda 64,5dan 63,6ya inmişken geri aldım galiba verdiklerimi
regl olacağım sanırım ondan herşeye saldırmam bugğn toplayacağım kendimi inşallah
ama akşam sporumdan vazgeçmedim yine squatımı ve diğer videolarımı da yaptım gerçi o yediklerimi eritmemişimdir ama napalım artık oldu olan:26:

Günaydın hanımlar!
Sporları unutmak aksatmak yok, herkesin istediği gibi olacak, olmak zorunda, emek veriyoruz!
Yılmak ve ümitsizlik yok! (;

yaptın mı bakim bugün squatını da geziniyon buralarda
diyene bak ben d e yapmadım daha, kocam gelsin yemek yesin gitsin bi, öğleden sonra yapıcam, 110 yapıyoz galiba bugün :44:

bilmiyorum ki ben 3 gün yaptım sonra biraz ara verdim

eğer işe yararsa beraber en baştan başlayabiliriz . sonuçlara bakarız

nasıl yorucu oluyo mu ? çok terliyorum ben,terlemekten nefret ediyorum, duş alamıyorum bazen hemen arkasına çünkü, bebiş var malum, üstümde kuruyo, akşama alıyorum duşu anca geç oluyo o da,rahatlama hissi vermiyor çok. olmazsa başlayalım, nasıl yapılıyo var mı hareketlerin detayı ?

yaptın mı bakim bugün squatını da geziniyon buralarda
diyene bak ben d e yapmadım daha, kocam gelsin yemek yesin gitsin bi, öğleden sonra yapıcam, 110 yapıyoz galiba bugün :44:

Yok tatlım henüz yapmadım, spora gideceğim az sonra, oradaki spor programımın sonuna ekleyeceğim.. (;
Evet 110 yapıyoruz, yarın da rest..
Çabuk ilerliyor ya, ya da günler hızlı geçiyor benim..

Kızlar merhaba bende squat yapiyorum bu gun 3 gun bacaklarim cok agriyo yuruyemiyorum sizinde oyle oldumu ilk baslarda ama yilmak yapmaya devam inşallah bnde faydasini gorurum

Kızlar merhaba bende squat yapiyorum bu gun 3 gun bacaklarim cok agriyo yuruyemiyorum sizinde oyle oldumu ilk baslarda ama yilmak yapmaya devam inşallah bnde faydasini gorurum

Ben yaşamadım canım o sıkıntıyı ama spor yapıyordum başladığım esnada zaten, hamlık sürecini geçirdiğim için mi bilmiyorum..
Ağrı olması normal, kaslar çalışıyor çünkü..
Birkaç güne geçecektir muhtemelen..

bugun iki ogun yedim ondan oyle oldu sabah erkenden cikmasaydim evden daha neler goturudum :)
aksam yedigim yarim ekmegi domatesli bulgur pilavi ile yedim bi de

Şöyle bol yağda çıtır çıtır yapılan patates kızartmasını çok özledim benim yerimede yermisin
Çok patates kızratması çektiğinde canım 2-3 patetesi ince ince dilimliyorum.2-3 kaşık yağda ağzı kapalı olarak kızartamaya çalışıyorum.Tabii öyle kızartmadan çok kavurma oluyor ama biraz olsun hevesimi geçiriyorum

İnş istediğimiz sonuçları alırız sıkı diri yağsız fit oluruz

merhaba kızlar
yeni gelen bir sürü arkadaşımız olmuş, hepiniz hoşgeldiniz
sanki cevap alamayanlar da olmuş, fazla vaktim olmadığı için alıntı yapıp yazamıyorum.
kedimiz de maalesef cezalı
arada kaynamasın onlar hatırlatın kendinizi olur mu.
spora devam, hepinizi çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…