Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
hee :KK9::KK9::KK9::KK9:
ya bir de şu silikonlular var ya, erkekler gerçekten beğeniyor mu o topuz gibi göğüsleri?
bana çok itici geliyo yusyuvarlak, hiç doğal değil :KK19:

:KK9:
aynen ya içine yuvarlak cam kaseler var ya onlardan konmuş gibi duruyor.dokunsan kırılcak gibi:KK9:
kimi seviyo ama sevmeyende çok.bazı silikonlar gerçekten çok doğal duruyo normal boyutlarda olanlar ama ben her türlüsüne karşıyım arkadaş.Allahtan cicişlerle ilgili bi problemimiz yok:KK9:

:KK9:
aynen ya içine yuvarlak cam kaseler var ya onlardan konmuş gibi duruyor.dokunsan kırılcak gibi:KK9:
kimi seviyo ama sevmeyende çok.bazı silikonlar gerçekten çok doğal duruyo normal boyutlarda olanlar ama ben her türlüsüne karşıyım arkadaş.Allahtan cicişlerle ilgili bi problemimiz yok:KK9:

iyi ki bi de onlarla uğraşmak istemezdim :KK23::KK23:
evet doğal duranları var ve bence ihtiyacı olan yaptırsın düzgün birşey sonuçta çok kafasına takıp üzüleceğine yaptırsın, ama bazıları balon bidiğin kase gibi duruyor gerçekten. ben yaptırsam dokunamam bile ya :KK53:

iyi ki bi de onlarla uğraşmak istemezdim :KK23::KK23:
evet doğal duranları var ve bence ihtiyacı olan yaptırsın düzgün birşey sonuçta çok kafasına takıp üzüleceğine yaptırsın, ama bazıları balon bidiğin kase gibi duruyor gerçekten. ben yaptırsam dokunamam bile ya :KK53:

aynen dokunsan patlar fln:KK9: cansız mankenlerin göğüsleri bile daha doğal duruyo onlardan:KK9:

KEDİİİİİİ gelince sen de cevapla bebeğim bu yazacağımı..

Ben geçtiğimiz hafta filan epey yoğundum, çok hareketliydim kilo vermişimdir diye düşünüyordum ama almışım..:S
Sporda tartıldım, kilo almışım nedense..
Hastalanmak üzereyim, onun kiloda etkisi oluyor mu? Daha önce hiç dikkat etmedim..
Cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar..
Ölçüler aynı ama kilo almışım.. :S

Son düzenleme:
yaptın mı bakim bugün squatını da geziniyon buralarda :KK23:
:KK9: diyene bak ben d e yapmadım daha, kocam gelsin yemek yesin gitsin bi, öğleden sonra yapıcam, 110 yapıyoz galiba bugün :44:

nasıl yorucu oluyo mu ? çok terliyorum ben,terlemekten nefret ediyorum, duş alamıyorum bazen hemen arkasına çünkü, bebiş var malum, üstümde kuruyo, akşama alıyorum duşu anca geç oluyo o da,rahatlama hissi vermiyor çok. olmazsa başlayalım, nasıl yapılıyo var mı hareketlerin detayı ?

crunch falan pek yormuyor ama o sit-ups dedigği çok yoruyor tamamen ayağa kalkıyorsun o biraz zorluyabilir bende o sayıları 3 e bölüm aralara 1 dakika mola veriyorum. ben hareketleri youtubea yazarak öğrendim :KK30:

Canım hoş geldin.

Kedi sana yardımcı olacaktır ama şuan cezalı yazamıyor.İlk sayfada bazı haraketler ve video paylaşmış onlarla başlayabilirsin

tşkler canım ilgilendigin için dün yaptım bugün heryerim ağrıyo off bacaklarım çok kötü neolcak böyle :)

hee :KK9::KK9::KK9::KK9:
ya bir de şu silikonlular var ya, erkekler gerçekten beğeniyor mu o topuz gibi göğüsleri?
bana çok itici geliyo yusyuvarlak, hiç doğal değil :KK19:

eğer onu deri altından değilde kas altından yaptırsalarmış daha doğal bir görünüme sahip olabilirlerdi. Böyle ben silikonum diye bas bas bağırıyor göğüsler :KK23::KK53::KK34:

Yarın bende başlıyorum sonunda:))Daha önce başlamış ve hedefime tam ulaşmasamda çok az kalmıştı bu kez bende burdan yararlanıcam:))

aynen dokunsan patlar fln:KK9: cansız mankenlerin göğüsleri bile daha doğal duruyo onlardan:KK9:

ben hiç bunu düşünmemiştim, hakikatten de öyle :KK9::KK9:

eğer onu deri altından değilde kas altından yaptırsalarmış daha doğal bir görünüme sahip olabilirlerdi. Böyle ben silikonum diye bas bas bağırıyor göğüsler :KK23::KK53::KK34:

kas altından yapılıyor mu canım ya :44: sağlıklı değildir ki o :44:

Yarın bende başlıyorum sonunda:))Daha önce başlamış ve hedefime tam ulaşmasamda çok az kalmıştı bu kez bende burdan yararlanıcam:))

hoooşgeldin :KK54::KK54:

KEDİİİİİİ gelince sen de cevapla bebeğim bu yazacağımı..

Ben geçtiğimiz hafta filan epey yoğundum, çok hareketliydim kilo vermişimdir diye düşünüyordum ama almışım..:S
Sporda tartıldım, kilo almışım nedense..
Hastalanmak üzereyim, onun kiloda etkisi oluyor mu? Daha önce hiç dikkat etmedim..
Cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar..
Ölçüler aynı ama kilo almışım.. :S

canım çok detay bilgiye sahip olmasam da geçen okuduğum bir şeyi paylaşmak istiyorum adet döngülerinde 2kiloya kadar artış gözlemlenebiliyormuş o yüzden o dönemdeki kilo ölçümlerinizi çok dikkate almayın diyordu:KK34:

kızlar bir giriyorsunuz sayfalar uçmuş yaaa şunun şurasında bugün giremedim hale bak nasıl kaçırdım bu sohbetleri yaaa:KK52:
ben squatta 5.günümü tamamlamış bulunmaktayım dün itibariyle akşamda 80 squatımı yapcam inşallah şu 2 gündür leslie yapamıyorum yoğunluktan ve yorgunluktan ama başka hareketler yapıyorum bende bakalım inşallah işe yarıyordurrr:KK16:

canım çok detay bilgiye sahip olmasam da geçen okuduğum bir şeyi paylaşmak istiyorum adet döngülerinde 2kiloya kadar artış gözlemlenebiliyormuş o yüzden o dönemdeki kilo ölçümlerinizi çok dikkate almayın diyordu:KK34:

Cevapladığın için saol tatlım, ben de duymuştum öyle birşey vücutta ödem oluşuyormuş sanırım o sebepten kilo artışı olabiliyormuş ama şaşırdım birden öyle çıkınca.. İşin ilginç yanı tüm ölçülerim aynı.. :-)
Geç vakitlerde yemek yemiştim, o da etkiledi belki.. Ama sinir oldum..
Yeme konusunda dikkat edicem artık! Zayıfım diye umursamıyordum ama demek ki dikkat etmesem alıcam yani.. :/

images

images

images

images

images

images

images

images

images

images

Cevapladığın için saol tatlım, ben de duymuştum öyle birşey vücutta ödem oluşuyormuş sanırım o sebepten kilo artışı olabiliyormuş ama şaşırdım birden öyle çıkınca.. İşin ilginç yanı tüm ölçülerim aynı.. :-)
Geç vakitlerde yemek yemiştim, o da etkiledi belki.. Ama sinir oldum..
Yeme konusunda dikkat edicem artık! Zayıfım diye umursamıyordum ama demek ki dikkat etmesem alıcam yani.. :/

Canım biz türk kadınları olarak çok severiz kilo almayı hemde 1-2gün içinde çok çabuk başarabiliyoruz nasıl oluyor bende anlamıyorum bende h.sonu dikkat etmedim vere vere 400 gr.cık vermişim 1 haftada bir de evlendiğiniz zaman dikkat edin kendimle övünüyordum 4sene oldu hala aynı kilomdayım diye ancak 5.senemizde 7kilo birden aldım aynalara küstüm resmen ama artık sporla yeni bir başlangıç yaptım bakalım fit olacağım inşallah tez zamanda:KK52::KK52:

Canım biz türk kadınları olarak çok severiz kilo almayı hemde 1-2gün içinde çok çabuk başarabiliyoruz nasıl oluyor bende anlamıyorum bende h.sonu dikkat etmedim vere vere 400 gr.cık vermişim 1 haftada bir de evlendiğiniz zaman dikkat edin kendimle övünüyordum 4sene oldu hala aynı kilomdayım diye ancak 5.senemizde 7kilo birden aldım aynalara küstüm resmen ama artık sporla yeni bir başlangıç yaptım bakalım fit olacağım inşallah tez zamanda:KK52::KK52:

İnşAllah canım, benim kilo problemim yok sadece sıkılaşmam gerek.. Şuan da problem yok ama bu birden artış şaşırttı beni açıkçası..
Bir de spora başlayınca ister istemez yeme düşkünlüğü oldu bende nedense..
Neyse şimdi sınırlarımı çizdim, çok kızdım kendime zaten..
Sen de hiç aynalara filan küsme tatlım, zayıflayan nasıl başarıyor, 7 kilo ne ki elbette verirsin hem de en sağlıklı şekilde..
Sımsıkı fit hatunlar olmamamız için hiçbir engelimiz yok.. (;

İnşAllah canım, benim kilo problemim yok sadece sıkılaşmam gerek.. Şuan da problem yok ama bu birden artış şaşırttı beni açıkçası..
Bir de spora başlayınca ister istemez yeme düşkünlüğü oldu bende nedense..
Neyse şimdi sınırlarımı çizdim, çok kızdım kendime zaten..
Sen de hiç aynalara filan küsme tatlım, zayıflayan nasıl başarıyor, 7 kilo ne ki elbette verirsin hem de en sağlıklı şekilde..
Sımsıkı fit hatunlar olmamamız için hiçbir engelimiz yok.. (;

ay nasıl gaz verdin bana inşallah inşallah o taytların içinde girmeyi o kadar çok istiyorum ki adım attığımda sımsıkı bir şekilde basenlerimin sallanmamasını anlatamam taş gibi hatun diyorlar ya aynen ondan bakalım daha yeni başladım zaten inanıyorum ki fit hatunlar olup bikinilerimizi göğsümüzü gere gere gezeceğiz inşallahhhhh:KK34:

X