Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

Vaauw boyun yogadan da uzuyor olabilir mi acabaa..

100 squats check.. (;

48ve58 nerdesin tatlııım!!

ayy 1 saatten fazla spor yaptım,
benim gibi bir tembel için çok fazla oldu ama nasıl da mutluyum
her yerim için ayrı video yaptım, bele yoğunlaştım ama tabiki.
popom bacağım da çalışsın dedim ama yağ olmadığı için orada kas çıkmaz umarım, sevmiyorum bacak kasını pek

selam kızlar, haftasonu spor yapamadım ama haftaıcı yaptıklarımın ve yedıklerıme dıkkat etmenın karsılıgını almısım az bucuk 500 gr vermişim her haftasonu nişanlımın evınde tartılıyorum bakalım haftaya pazar kac cıkıcam

Dizyy: Canım o alet ön kası çalıştırır popo arka bbacak inanılmaz güzel bir alettir. Ama diyetle yaparsan 2 hafta boyunca , inanılmaz güzel incelirsin.

selam kızlar ben geldim

finaller yüzünden hiç uğrayamıyordum ama sonunda geldim

Kedi benim sorunum hani ben biraz dobiktim ya 64 kilo şimdi 5 kilo verdim 59 oldum.

Amma şu göbek bir türlü gitmiyor deli oldum.

Birde heryerim bıngıl bıngıl olmaya başladım. özellikle popom bir adımda 10 kere titriyordur

birde benim selülitlerim varmış ben yeni farkına vardım

bu üçünü birarada yok edebileceğim birşey varmı ki

Ama göbek en büyük derdim

Kediicikk 170 boyundayım ben 62 kiloyumm tatil dönemine kadar accık kilo verip sıkılassam iyi olur üst bacaklar basenler incelsin diyorum karın içinde mekik çekiyorum biraz yanlarım falanda çııkmıstı ama hareket ettikce azaldıgını farkediyorum hangi video bana en kısa sürede sonuc verdirir sizce :26:

mrhba arkadaşlar aranıza katılabilirmiyim ben 1 60 boyunda 61 kiloyum ama göbek ve belim çok kalın bundan kurtulmak istiyorum eşim dalga geçiyo sen veremessin diye lütfen bana bu konuda yardım edecek varmı çok kötüyüm kızım bile dalga geçiyo 2 katsın anne diyo moralim sıfır

Canım hoş geldin.

Kedi sana yardımcı olacaktır ama şuan cezalı yazamıyor.İlk sayfada bazı haraketler ve video paylaşmış onlarla başlayabilirsin

kedicim konuna abone olcam ama pasif görünüyorsun
bizim pilates tatile girdi evde kendi imkanlarımla yapacağım
yardım cı olacak ban abu sayfa, ah bide pasif olmayaydın, aklıma takılanları sorardım yaaa

Selam kızlar ben geldim 3 gündür evde yoktum giremedim :) nasıl gidiyor kızlar :)
Banaa cezaaaaa 3 gün boyunca spor yapmadım saçımı başımı yolasım var :)

kedi 1 günlük yine yasaklanmış kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…