- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
haklısın, acaba bir gün bizde ünlü olabilir miyiz
kizlaaar ben de zayifim popisimi buyutmek istiyorum sizce ne kadar squats yapiyim ki bilemedim??:26:
Eki Görüntüle 735395 sunun gibi fizigim olsun baska bisi istemem
adamın biri herkes birgün 15 dakikalığına meşhur olacak demiş ama onları içinde biz olur muyuz Allah bilirbi miss turkey olsa iyidir
cok yaparsam da bu sefer yapayim derken yikmayayim onu bilemedim sayisini mi azaltsam acaba??:26:yap canım tabi ki, neden olmasın
cok yaparsam da bu sefer yapayim derken yikmayayim onu bilemedim sayisini mi azaltsam acaba??:26:
tamam canim cok tesekkur ederim :)önce yağların erimeye başlar, yavaş yavaş da kas yaparsın.
ama tabi ki kas yapımı daha yavaş olur küçülmüş gibi gelebilir bir süre.
ama daha sıkı ve kalkık bi küçülme olacaktır, sen bilirsin hani
canım tebrıgı hakettım gercekten leslıe 5 mil ve 50 squats yaptımnaptın naptın
kutlarım canım, içtiğin yanlış bişey için bile egzersiz yapıyosun
demıı okuldan gelır gelmez ızlerdık kendımı bu kadına benzetıyodum bıde ehehehe çok sewıodumeneee vahşi güzel, ne izlerdim bu kadını be
valla ben 15 dakka meshur olmusumdur gıttıgım programlarda kameradan accukk gozukmustumadamın biri herkes birgün 15 dakikalığına meşhur olacak demiş ama onları içinde biz olur muyuz Allah bilirbi miss turkey olsa iyidir
merhabalar ben bi konuda yardımınızı isteyecektim benim popom kalkık ve şekli belirgin ama azıcık küçülsün istiyorum bunlar sıkılaştırırken zayıflatır mı o bölgeyi?
dün de yaptım tatlım bugün de yaptım erkendencheck et beni
amin canım ,allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Anamm ne çok kaynatmışsınız yinee.
Kedicim tekrar hoşgeldin, yeni topik de hayırlı uğurlu olsun.
Hiç bi Dizzy vardı, öldü mü kaldı mı, ayı gibi oldu mu?
Soran yok tabii.
İsveç diyetiyle 7 günde verdiğim 3 kiloyu gram gram geri aldım boğazımı tutamayıp. :))
Şimdi pazartesiden sonra 2 hafta falan memlekette olucam.
Planım sabah yürüyüş-koşu yapıp eve gelince de stepper aletim vardı onda çalışıcam.
Bu sırada L-carnitine almıştım ama sporu bırakınca kaldı tabii köşede, onu kullanmayı düşünüyorum.
Sporla kullanılınca selülite iyi geldiği söyleniyor.
Ben de bacak ağırlıklı çalışıcam zaten.
Bu iki haftadan sonra da aranıza katılmak istiyorum hanımlar.
Bu yaz stajım var, alışveriş yapmam lazım.
Pantolonlar bacağımda kalıyor, nasıl olacak bu iş?
Yine destan yazdım
Soran yok tabii.
İsveç diyetiyle 7 günde verdiğim 3 kiloyu gram gram geri aldım boğazımı tutamayıp. :))
Planım sabah yürüyüş-koşu yapıp eve gelince de stepper aletim vardı onda çalışıcam.
Bu sırada L-carnitine almıştım ama sporu bırakınca kaldı tabii köşede, onu kullanmayı düşünüyorum.
Yine destan yazdım
demıı okuldan gelır gelmez ızlerdık kendımı bu kadına benzetıyodum bıde ehehehe çok sewıodum
Soran yok tabii.
Yine destan yazdım
selam çıtırlar..
tiffaniy esneme+ 2 videom biitti.. bu sefer sondaki kürek hareketini çok rahat yaptım..
ters esnetme de sırtınız ağrıyor mu sizin de? ben sanırım o egzersizi yapmayacağım.. sırt kemiklerim batıyor
jillian 30 day sherad level 1i yaptım akşam üzeride
105 squat , tiffany ve burdaki zayıflama ve sıkılaşma grubundaki hareketleri yapıcam